fredag 18. april 2008

Nyyyt!

Dette er for øyeblikket hagens stolthet!! Et stooort løk og staude bed som fulgte huset når vi kjøpte i -00! Når løkblomstringen er over er det stauder som kommer opp, men ikke så mektig som dette... Så når løkblomstringen er over skal vi i gang med flytting og nyplanting av en haug med stauder, roser og klematis! Har et stooort ønske om et bed a'la Helen Fredholm sine *drømme*!
Nyyyyyyt våren og ha en strålende helg alle sammen!!

49 kommentarer:

Klarafina sa...

Så herlig med farger i hagen!
God helg!

Hulda sa...

åh, dette var virkelig praktfullt! Så heldig dere var som "fikk" det med huset. Blått er jo nydelig også. Planene du har for det høres veldig fine ut.

Christinas låvebutikk sa...

I like..nydelig farve. Godt å se det spirer og gror. Lucas er snill og sover hele natten. La seg 2130 etter en halv time hyperaktivitet. Han begynner å bli husvarm!!
Ha ei flott helg!

Min Verden sa...

ÅÅÅ - det er så deilig. Du er heldig som har dette å glede deg over. Kos deg masse med lukta og fargene. Hanne

Emmeline sa...

Å herligheten for et fantastisk skue:) HELT NYYYYDELIG!!!!
Skjønner at dette er en flott stolthet å vise frem for de som kommer forbi. Et nydelig skue for oss også.

Ler av deg som har vært inne på bloggen og ventet på det nyvaskede innlegget:) Nå er det på plass.
Det tar en hel evighet å laste inn bilder for tiden? Skjønner ikke hvorfor det tar så lang tid, men det er veldig frustrerende syns jeg.

På hytten har vi noen fantastiske syriner som omkranser hele huset. I følge naboene er det et fantasisk skue når disse står i blomst og dufter i hele omegnen. Vi har jo aldri vært der om våren før, og dermed har vi ikke fått sett det selv....hehehe! Sånn sett er jo hele praktblomstringen til ingen nytte, men det bryr nok ikke syrinene seg om:0)
Ha en deilig helg Anita. Kos deg med dine søte barn, og maten på innlegget under her var bare SÅÅÅ fristende!!

silje-sin sa...

FOR ET SYN!! Så nydelig Anita! Slik ser det ikke ut hos oss dessverre...:) Åh,nå er jeg så sinna at jeg skjelver igjen.. var innom vg.no for å lese nyheter,og der er det et bilde (eller film faktisk!) av en 2-åring som blir tvunget til å røyke pott.. Hvorfor viser de sånt??? Jeg har skrevet mail til ansvarlig redaktør i vg og sagt min mening,men måtte få det ut her også.. Puh! Jeg vil at alle barn skal ha det godt.. Ha en flott helg da,håper det fine været holder seg! Klem fra silje.

Pernille sa...

Nydelig blomster, Anita, men jeg kan ikke se Tilda'en til HC som du sa var her. Hi hi hi, ja da får vi bare vente på posten. Ha ei koselig helg:)

Garden Angel sa...

Å for et vakkert blått teppe!!!
Nydelig!
Vi har noen sånne vi også...men ikke på langt nær så mange:))
Ha en trivelig helg i solskinnet!
Klem(",)

Lovise sa...

HEEEEI Anita. For et vakkert syn. Så heldig du er som kan nyte dette hver dag. Her hos meg er det enda litt snø i hagen, og nå da jeg kom hjem fra jobb for en liten stund siden var det bare 0,5 grader ute. Så det er ikke akkurat så mye vår å skryte av.
Å kjære deg, jeg har da slett ikke glemt deg:):) jeg er bare litt ustrukturert og impulsiv om dagene. Finner plutselig på nye ting som jeg bare MÅ gjøre først, og sånn går nå dagene. Du ser, jeg har jo til og meg gjort ferdig min første Tilda:)
Men du,- jeg skal skjerpe meg, jeg lover.... Masse klemmer til deg:)

Ann Helen sa...

Oj, såå vakkert! Helt nydelig:)
Ha en flott helg i sola!

Tulipaner og krystaller sa...

Kjempelekkert. Dette var fine bilder. Så heldig dere er som er kommet så langt med våren. Fine farver. Ønsker dere alle en super helg. Alle her hilser. Klem Marit.

Tonje sa...

Hei Anita!
For noen vakre farger det var på disse bildene da...sukk. så flotte loppefunn du har gjordt også da!
Takk så hjertlig mye for komentarene på bloggen min.
Jeg er bare sååååå glad i figuren du sydde til meg,jeg har vist den frem til alle som har vært innom hjemmet mitt og alle er helt enig den er bare sååå vakker og søt=)

Gunhild sa...

Hei! Så fantastisk med alle de blomstene. Det gjør seg veldig når mange er samla. God helg til deg!!

Prinsesse Elin sa...

Å FY FADER!!! Her har jeg mye å lære....vis mer bilder! Klem fra Elin:O)

Aalerud Stall sa...

Hei :-)

For et nydelig blomsterbed! Nå ble jeg inspirert til å gjøre det vi skal til med nå; nemlig å rake løv og rydde i hagen. Det ligger igjen noe snø, så vi får rake der det går an, det er nok å ta av...
Ønsker deg en flott helg!
Klem fra Britt :-)

Monica Therese sa...

Så deilig et bed,med nydelig farge på blomstene da =)

GAWO sa...

Nyyyydelig!
Våren er den aller beste årstiden

borghild sa...

Det var et nyydelig bed dere hadde! Det er så fint når blomstene står sånn tett i tett, det blir jo rene teppet! Skulle gjerne hadd det sånn her også, men her er det eviggrønne vekster som gjelder, de som bodde her før oss var tydeligvis ikke særlig glade i hagearbeid, så vi har mange thuja'er og buksbom'er, og bark i bunnen...
Ha en fortsatt god helg!
Klem B:-)

Tussaluso sa...

Så nydelig. Våren er herlig.
Ha ei fin helg.

Timotei sa...

Å, så nydelige! Har noen sånne i hagen vår også, men langt fra så mange som deg!

Nina i Paradiset sa...

Flott blått teppe da! ;)
Jeg er selvsagt NinaS på hagegal, derfor signaturen min her i Bloggeland! ;)
Har ikke vært så innmari aktiv det siste halve året da, men tar meg alltid sammen når våren kommer!
Håper du har en flott helt!

Anne sa...

VÅR!!!! Deilig...


Klem herfra.

Kine sa...

Ååå skikkelig nydelig bed!Lekkert med blått:) ha en fin søndag!

Marie sa...

Herleg blåfarge på vakre blomar! Ein fryd for auga :)

♥ H@rmoni ♥ sa...

Kjempelott med slike staudelyspunkt i hagen! :O)
NYT VÅREN!
:O)

Verkstedet sa...

hei.
kjemepelekkert!!! har selv plantet litt stemors, tulipaner ol i dag, og driver å løper inn og ut med lobeliene alt ettersom temp. er. det er så varmt og deilig, inni hagen er det sommer, men nettene er enda kalde!
ha en fin søndagskveld!
klem

Tulipaner og krystaller sa...

Heia. Så flott at dere har hatt en fin dag. Vi har hatt sånn passe fint vær. T har vært ute å renset veranda og vasket hagemøbler. Kjekt å ha det gjort. Ellers har vi vært på besøk og vært ute å spist middag. Deilig. Ha en fin søndag og en fin uke. Klem Marit.

Veronica sa...

Så nydelig!! Elsker våren, da er forventningene så høye, det blir lysere og lysere for hver kveld, og man kan merke at sola begynner å varme!

Også er det alltid en fryd når det begynner å spire og gro i hagen :)

Elsker disse blomstene, de er så søte og små. Knerten plukket akkurat inn noen til meg i dag, så jeg sitter og ser på dem der de står så vakre på stuebordet vårt!!

Ha en fin søndagskveld :)

h.espe sa...

Ja, dette var bilder til å nyyyyyte!! Er det ikke deilig at våren er kommet!! Nå er det utetid og planting i potter og kar... :o)

Ønsker deg en flott kommende uke!

Klemmer :o)

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

Åhhh himmelske skaper, har du sett noe så nydelig. Vakkert Anita, helt utrolig vakkert.Lunchbordet ditt under her gjorde meg sulten, har vært på bloggerunde i en to timers tid nå, kjenner sulten gnager.
Ha en fantastisk flott ny uke,
Klem

Lovise sa...

Hei vennen, jeg har begynt......

Ann-Cathrin sa...

Så nydelig:) Våren er vakker:) Håper du har hatt en fin helg med sol!

Lille Trille sa...

Nydelig bilde :-)
Er sååå deilig at våren er her, sitter og nyter solen her med åpen dør. Ahh...kan det bli bedre...
Ha en herlig vårdag !
Klem Lille Trille

Grip dagen sa...

YOU' VE GOT MAIL.

Nydelige lunsj-bilder du viser på bloggen din.
Ja, takk. Jeg kommer gjerne og spiser lunsj med deg en dag... Kanskje vi kan sitte i hagen å spise. Så kan vi jo nyte synet av alle vårblomstene samtidig...!
He, he...

Nei. Her blir det nok en ensom lunsj idag. Eggerøre med mye gressløk fra hagen. Mmmm.
Ha det fint!
Marit

silje-sin sa...

Hei Anita! Jeg måtte bare forte meg innom og fortelle at jeg har fått jobb!!! Var på intervju forrige uke, og nå er jobben min! 50% natt med hver 4.helg, og avd har 4 uker stengt på sommeren!!! Fantastisk:) Jeg er så glad:) Jeg vasker vinduer,danser og drikker pepsi max fra høystettet glass,alt på en gang:) Ha en flott dag:)

Pernille sa...

Hei hei. Tildaen er kommet:) Tusen takk!
Det ble feil rosafarge, HC skulle ha den knæsj-rosa(very very pink). Så jeg kjøpte den av henne. Setter inn pengene i kveld. Er på tur i klubben:) Ha en fin-fin kveld:)

Lene sa...

Ohhh, herlige heten så nydelige bilder!!! Så moro det skal bli å følge med på bedet ditt :)

Og dette er dama si med skikklig god, gammaldags folkeskikk... NOT! Duu, jeg har vært innom og lunchet hos deg - og altså ikke takket for maten... Det smakte heeelt fortreffelig, Anita - og i kjempekoselige omgivelser. Så jeg må takke sååå mye nå :) Jeg husker altså ikke hva som kom i veien her - men vet jeg hadde planer om å innom deg senere å takke så pent. Og så husker jeg jo nå at jeg gleeeeemte....

Haha - meg i et nøtteskall for tiden - distrè, susen og glemsk. Nåja - jeg er glad så lenge jeg i det minste husker hvor jeg bor ;)

Kooos deg masse med våren, du og, Anita :)

Good klem fra meg :)

Anne-Berit sa...

Hei,så fint det er hos dere nå.Men det kommer seg her også nå,for nå er blomsterbedet bart her og i dag har vi omtrent kunnet se at det har spirt i bedet.Herlig.

Mita`s hjørne sa...

Heisann...
Dette var jo bare nydelig da... har også et ønske om masse blomster i plenen til våren... hr har vi en haug skogstjerner, gule - men har ikke helt sanen for de... skal prøve å like de...

Ha en koselig dag og uke...

~~*Pennyshouse*~~ sa...

ååå så fint!

Njuter i fulla drag!
Nu är det gott att leva...*LER*

Kram Pernilla

My little footprints sa...

Hei Anita!
Endelig tilbake! Nå har jeg brukt masse tid på å skrive en laaang kommentar til deg, men så klikka det for den bærbare pc`en min, så det ble visst ikke noen kommentar til deg, så jeg får prøve på nytt ;) Nå har jeg endelig litt tid til blogging, jeg må si jeg har savnet det kjempemasse! Jeg var bare nødt til å legge fra meg alt som kalles sosialt liv for å bli ferdige her! Men nå Anita, så er vi ferige! Jeg føler at en stor byrde er lettet fra mine skuldre, og det er jo bare så utrolig godt! Er sliten, men dog lykkelig over resultatet ;) Og når kroppen slutter å arbeide, og man slapper av, så er man visst motakelig for de fleste virus.. I natt hadde jeg bortimot 40 i feber, og det blir nok ikke noe jobbing på meg denne uken. Jeg hoster, halsen er vond og kroppen øm. Så nå er det nok tid for å ta det litt pent.. Har nok kjørt kroppen helt ut nå ja.. Men det går nok straks over, får jo masse energi av denne nydelige vårsolen! Så utrolig deilig det er om dagen! Helt fantastisk nydelig, nesten sommer ;) Ved første annledning så blir det nok en tur ut med båten ;) Så herlig bedd du har i hagen din da! Jeg forstår godt at det er hagens store stolthet, det har du all grunn til å synes! Virkelig vakkert! Jeg synes det er morsomt å følge med på hagen min her hjemme nå jeg også. Siden vi tok over huset i høst, var jo hagen ferdig spiret, så det er artig å finne ut av hva hagen min har å by på ;)
Ønsker deg en kjempefin og vårlig uke!
klemmer fra Beth

Unknown sa...

WOW!!! For et utrolig nyyyydelig vårbed! Et sånt ønsker jeg meg også!

Skrapkaka sa...

Dette var virkelig ett lekkert syn! Nydelig blåfarge! Herlig å kjenne og se at våren er kommet.

Ha en flott uke videre:oD

borghild sa...

Åååhh, du er så heldig som bare kan ta en tur på Stoff og Stil altså!! Er skikkelig misunnelig der;-) Det er jo alltid noe en glemmer å bestille, men det er liksom ikke bare å svippe innom heller...
Gleder meg til å se hva du kommer hjem med:-)
Klem B:-)

ChatrinesLiving sa...

Gurimalla så FINT!!!
Sånn vil jeg også ha det i min hage!!:)
Frøene mine spirer som bare det, så jeg tror det kommer til å bli noe liknende!!;);) hehe, spørs det vel...
Når all snøen blir borte skal jeg rett ut i hagen!!
Ha en finfin vårkveld!
Klem fra chatrine:)

Elisabeth sa...

Så lekkert, våren er jo bare herlig!

Gry sa...

Takk for din omsorg.

Klem Gry

Prinsesse Elin sa...

Nå var det lenge siden jeg har hørt og sett livstegn på bloggen din(lengre enn vanlig) JOHOOOO!!!!HVOR ER DU???? Håper du ikke sitter å luker i blåveisene for da har du nok luka dem bort snart. Klem fra Elin:O)

Lemi sa...

ååå så nydelige!! her e d fortsatt snø... ;(

har lagt deg t i besøkslista mi, her va d så koselig at æ kjem gjerne tilbake..
ha ei flott helg!