torsdag 1. mai 2008

Litt av hvert!

Så var det 1. mai og mitt tredje lappe teppe er godt igang!Lappene er lette, luftige og kjempebløte!! Et skikkelig sommer kose teppe tror jeg dette blir! Første gang jeg legger lappene utover idag og jeg er strålende fornøyd så langt!
Vi kjøpte seng til Vetle på loppis for noen helger siden og den har kommet på plass idag. Fornøyd med den også jeg! Den er 80x180 så da har han seng noen år til!
To av husets Tildaer sitter og vurderer deres nye overnattings plass! Tror de kan like den *ler*!Tradisjonen tro har naboen i dag hatt hele det lokale musikkkorpset på lunsj! Så utrolig flott når et av fylkets beste korps stopper rett utenfor her å spiller! For deretter og spise pølselunsj hos våre gode naboer!! Kan aldri reise bort 1. mai vi for da går vi jo glipp av all moroa *ler*!

Ellers idag har vi vært og kjøpt hekk, og fått plantet den også! Det ble tuja brabant og jeg håper at den vokser og trives;o) Den er i allefall plantet etter alle kunstens regler!

Ha en flott helg alle sammen! Klemmer fra Anita!

34 kommentarer:

Hulda sa...

Det teppet ditt blir nydelig! Så fint det var med den beige kanten rundt, lekre farger. Sånt kan jeg ikke, mne håper å få det til en gang. :)

Fin den senga du har kjøpt til gutten din. Likte også så godt brettet du har dekorert med roser. Fotte kranser av bjørk også, og den veska ser ut til å bli kjempefin!

Prinsesse Elin sa...

Å for en nydelig seng du har kjøpt til poden. Å det kunne ikke passet bedre enn med de tildaene oppi. Tror de komer til å like seg der jeg. Klem fra Elin:O)

silje-sin sa...

Så flott hekleteppe, nydelige og delikate farger! Og senga til Vetle var kjempefin! Skulle gjerne stupt ned i den akkurat nå:) Så koselig at du hadde redd opp,og Tildaene er jo så nydelige! Sikler veldig på en kanin i prikkete bukse, kan jeg bestille det av deg? Vi også har tuja-hekk, og den vokser sakte men sikkert:) Vi har hatt besøk av fetteren min og kjæresten hans i kveld, spilt Alias og kost oss. Augusta sovnet 19.30!! I senga si!! I går holdt hun det gående til 23.30.. Ha en flott helg, du skal vel jobbe igjen? mange klemmer fra silje.

borghild sa...

Deilige farger i teppet ditt, altså! Jeg har jo alltid sagt jeg ikke kan hekle, og det kan jeg jo ikke heller, men nå begynner jeg jo å bli så påvirket av alle disse bestemorsteppene overalt, at jeg kanskje må sette meg ned med hekleskolen og prøve meg på noen lapper... Men jeg sa kanskje..;-)
Flott seng også med alle tildaene oppi! Klem B:-)

Lisa(vitapelargonerochzink) sa...

Men vad du är duktig!!vad fint det blir och vilken fin säng ni fyndat på loppis. Trevlig helg på dig också.

Anne Grethe sa...

Åh - det var lekkert teppe! Så fint med bare like lapper, og lyseblått og beige er en så delikat kombinasjon. Mange lapper har du og, ferdig snart, da?

Fru Grön sa...

Ser att du har varit i fullt pysselsatt!
Vilka fina tildor du har tillverkat.
Vilken fin bricka!
Och vilket fint lapptäcke!!!!!
Kram Linda

Ann-Cathrin sa...

Så flott teppet ditt blir!! Jeg driver også med lappeteppe i akkurat samme fargene som deg:) Men det har blitt liggende lenge nå...har vært så mange andre prosjekter som skulle gjøres...Men nå skal det frem igjen!! Ha en flott helg!!

Tulipaner og krystaller sa...

Helt nydelig Anita. Du e såå flink:-)
Senga til Vetle ble kjempefin. Tror nok Tildaene trives der.
Grattis med ny hekk. Har ikke planta ut en eneste plante ennå. Kanskje iløpet av helga. Får se.
Ønsker dere alle en flott helg. Klemmer fra Marit og gjengen.

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

Haha!! Mugget er vasket bort får jeg håpe!!!! Enda et lappeteppe, minsanten er du aktiv, er ikke i garnhumør om våren jeg så da blir ingenting gjort. Symaskinen durer og går innimellom, men thats it!Sengen var praktfull!
Ha en knallflott helg.
Klem

Timotei sa...

Å, for et flott teppe! Og for et arbeid det må ha vært å lage alle de rutene. Imponerende!
Flott seng du har kjøpt til gutten din! Så koselig med stripete sengetøy og søte Tildaer som passer på!
Ha en riktig god helg!
Klem fra Rannveig.

Tussaluso sa...

Hei, så utruligt fint teppe. Og så behagelige farger. Har lenge ønsket meg lære å hekle slike lapper. Me har og tuja-hekk. Vokser jo forsåvidt raskt, og er grønn året rundt. Veldig greie busker å bruke til hekk.
Ha ein fin kveld.

Garden Angel sa...

Nei og nei...nå må du slutte å være så effektiv!!!!
Vet du hvor langt jeg har kommet på mitt FØRSTE lappeteppe????
Nei, det tør jeg ikke si heller...tji hi;)
Du får jo en annen stakkar til å krympe seg her...
Neida skal slutte å tulle her jeg...Du er bare rett og slett utrolig flink:)))
Ha en fiiin helg! Kos deg med det fine teppet:)
Klem fra meg(",)

Englestreker sa...

Nydelige farger på teppe...du er flink.
Den senga var jo også nydelig..gøy med loppis;o)
Ha en fin helg;o)

Anne-Berit sa...

Det er vel prinsen som skal ha det nydelige teppet du har heklet.Du er en ræser med heklekroken.Jeg har lagt mitt litt på is,får se om jeg får ånden til høsten,nå har jeg så mye annet jeg holder på med.Gleder med til bilder av hekken!!!!!Ha det godt,hils de andre.Klem fra svigerbeistet.

h.espe sa...

Duuuuu - det teppet ditt blir bare lekkert!! Skulle gjerne hatt det å "tulle" rundt meg en sen sommerkveld på verandaen.. Flott farvekombinasjon!!

Ønsker deg en herlig herlg videre!!

Klem :o)

Hilsen fra landet sa...

Akkurat de fargene der er så harmoniske og herlige.

Lykke til med å komme på listen, er sikker på at det er et tidssspørsmål ;-)

Christinas låvebutikk sa...

Utrolig nydelig teppe..Delikate farver. Alt vel her ja bare mye ute og pakker ut varer etc.. Men greide meg ikke lenge unna lell! Ha ha!
Ha en nydelig lørdagskveld!!

♥ H@rmoni ♥ sa...

Så flott teppe du har laget!
Det er jo bare så delikate og lekre farger. Dette skal du kose deg med, tenker jeg. Dette er du sikkert (med god grunn) kjempefornøyd med!
:O)
Fortsatt god helg!

Emmeline sa...

Må si som de andre; Du er IMPONERENDE effektiv... Men det har jeg jo sagt til deg før. Jeg sto på Rema 1000 med en haug med garn i hendene i går...MEn så tenkte jeg at NEI denne jenten skal IKKE begynne på noe nytt før de andre prosjektene er gjennomført. Så da venter jeg med det neste lappeteppet LITT til og gleder meg til det, mens jeg driver og utsetter monteringen av det jeg har liggende. Syns i grunnen heklingen er mye gøyere enn monteringen:) Ha en fin dag Anita, håper du kan kose deg i solen:)

Lene sa...

Heeeeeei , Anita :) Plutselig tilbake her, jeg :) Har jobbehelg, men litt tid til overs akkurat nå.

Sååå mange flotte innlegg her hos deg siden sist! Og jeg blir atter midunnelig på dere som er så flinke med disse bestemorsteppene. Nøstene mine ligger enda og venter, hehe... Til evig tid, kanskje???

Og serveringsbrettene dine ble nyyydelige. Har også decoupaget litt saker og ting. Kjempemorsom teknikk, og så blir det jo så fint.

Og Lovise skuffer ikke, nei. Utrolig flink dame - og jeg ser du har fått deg kamuflasje til husmorpornoen, du og, haha ;))

Når det gjelder campanulaene... Knipeteknikken, hahaha. Vi kvinner over tredve, vet du ;) Jeg kniper og kniper hver eneste dag. Har jeg vært litt sløv med knipeøvelsene mine et år, blir jo sommerplantene deretter ;)

Duuu, og så lurte jeg... Den onsdagen du hadde tenkt deg på Stoff og Stil... Har den vært?? Eller er det nå på onsdag??? Hihi - må avgårde en tur, jeg og... På onsdag, kanskje..? Hihiiii...

Ha en strålende dag, Anita :)
Gooood klem :)

Lene sa...

.....glemte jo heeeelt, jeg.... Utfordring til deg inne hos meg :)

ChatrinesLiving sa...

Mun du, SÅ NYDELIG teppet blir! Knallfine farger!!
Gutten har jo fått en veldig sjarmerende seng da:) Å di søte tildaene passet jo bare perfekt!
Lykke til med hekken! Det skal hekk på plass her også, men har visst "bittelitt" arbeid å gjøre før den kommer på plass...
Ha en kjempefin søndag!
Klem fra chatrine:)

Tove sa...

Teppet ser jo ut til å bli kjempeflott! Stilige farger, og det at alle lappene er like..jeg har nettopp begynt på mitt tredje "bestemors"teppe jeg også, men nå fikk jeg lyst til å begynne på et fjerde samtidig..:) Og flott seng dere har kjøpt!

klem

Tulipaner og krystaller sa...

Heisan. Håper du har hatt en fin helg, selv om du måtte jobbe. Kanskje du er på jobb ikveld også.
Vi har hatt en fin helg med besøk. De dro idag tidlig. Blir stille i huset når gjestene drar.
Håper alle er friske og raske og at dere alle får en flott uke. Klemmer fra meg til dere alle.

Aalerud Stall sa...

Hei :-)

Så fint teppet blir, jeg liker godt slike gammeldagse lappetepper! Den senga må være et kupp; skjønner godt at Tildaene liker seg der :-)

Ønsker deg en fin uke!
Hilsen Britt :-)

Gry sa...

Hyggelig med traditioner ;-9

Så fin senga till lillegutt ble, og det lappeteppet er jeg imponert av. Lurer på om du kan legge ut mönster på delene? Det kunne värt moro å pröve, selv for en amatör, hi,hi....

Klem Gry

Unknown sa...

Herreguuud så fint täcke!! Va duktig du är...Helt underbart!! =) Tildorna och sängen likaså!! Fantastiskt fint. Ha en underbar vecka i solen...kramar Malin

Veronica sa...

Ja, hater å bo sånn jeg også, det blir støvete og "møkkete" overalt... Men, nå prøver jeg å tenke 1mnd frem, da er ihvertfall snekker'n ferdig, så da er det bare maling og kakkel igjen, og 1mnd får jeg prøve å holde ut :)

Likte teppet du har begynt på, den fargekombinasjonen er jo så fin :)

Tilonino sa...

Hei så fint teppe du har heklet- nydelige farger. Barnerommet var også nydelig. I mine farger. Takk for koselig kommentar hos meg. Ha en fin uke.
Tilonino

h.espe sa...

Takk for kos kommentar!!

Ønsker deg en strålende uke videre:o) Nyt våren!!

Klem:o)

~~*Pennyshouse*~~ sa...

Men så fint det blir!

Så många du har hunnit att virka!

Kram Pernilla

A home far away sa...

Vilken fin säng du har fyndat. Hoppas att helgen varit bra:-)

Klem fra Singapore:-)

line sa...

Tepper blir jo helt nydelig når du la det sammen - jeg har jo bare sett lappene.

Senga ble jo kjemepfin - godt det finnes "innsidere" på loppemarked....