tirsdag 6. mai 2008

Utfordret!!

Jeg har blitt utfordret av Lene med den lukkede bloggen; "Det beste i livet....", til å vise mine beste, siste og verste kjøp! Begynner med det beste og det er huset vårt!! Både et godt kjøp fordi vi kjente de som bodde her og fikk kjøpe til en veldig god pris. Og fordi det var et hus med maaaasse potensiale som vi nå har utnytte til fulle! Beliggenheten er fantastisk! (syns vi)!! Vi driver nå og legger siste hånd på huset og terassen, så dette blir bra! Vi har bodd her siden 2000. Huset er fra 1967 og vi har gjort flere påbygginger og fikset masse både ute og inne side vi tok over, men nå nærmer det seg virkelig enden på utallige prosjekter!
Et annet beste kjøp er dette teppet som vi bruker som strandteppe. Kjøpte det for fire år siden, og det er brukt maaasse og jeg liker det såååå godt! Betalte heller ikke mange kronene for det, for det var på salg i tiden da roser ikke ennå var så stas;o)Vårt siste kjøp er hekken på nedsiden av huset, kom i hagen 1. mai! Ble riktig så flott syns vi! Skal ikke bli noe høy hekk, men en liten skjerming og mulighet til å lage litt mere hage av nedplenen! Der dere ser grillen på terassen skal vi lage en permanent grillplass med avlastingsbenk og sittebenk! Skjer til helgen tenker jeg!

Verste kjøp kan jeg ikke komme på akkurat nå, må være fordi jeg aldri gjør verste kjøp;0) Eller..... Skal vel utfordre noen videre, men det er ikke så lett, så jeg lar det være!

Her spirer gresset og resten av plenen gror så man kan høre det knaker *ler*. Åhhh! Som jeg elsker våren!! Nå skal jeg ut og kose meg, tror jeg skal barke under hekken, jeg! Kos dere alle sammen!

18 kommentarer:

Lene sa...

Hehehe... Duuu - jeg slet også forferdelig med værste kjøpet... Alltid bare fornuftig handle her i huset ;)

Huset deres er deilig, Anita!! Og der skimter jeg også den overbygde delen av terrassen. Det blir sjelden så veldig varmt på vår. Syrintreet skjermer for de varmeste solstrålene, så heller deilig og svalende å sette seg litt der oppe sånn midt på dagen. Men forestiller meg at deres ligger i varmen, ja. Men smart med den gardinen.

Og teppet ditt kunne jeg forresten overtatt. Heeelt nydelig!! Jeg handler sjeldent etter hva som er på moten - men hva jeg liker. Og jeg liker det også da i åååårevis.

Hahaha, duuu - jeg har egentlig en smule tastatursperre. Sååå lei etter å ha skrevet og skrevet i dagevis. Merker at jeg vegrer meg litt for å kommentere på bloggene. Men når jeg først er i gang, er det neimen ikke så lett å avslutte, hihihiii...

Jaaa, du må si fra neste gang du skal på Stoff og stil. Myyye bedre med lunch her hos meg, enn på by the way :))

Ha en heeerlig dag, Anita :)

Good klem :)

Lene sa...

Skrive litt til her..... Skrevet og skrevet.... Altså oppgaveskriving. Men jeg er FERDIG, Anita!!! Jeg har SKOLEFERIE!!!! Juhuuuuuuu!!!

Sånn, ferdig... ;)

Anne-Berit sa...

Der er blitt så kjempefint hos dere.Huset er blitt svært,du skulle vist påbyggingen på andre siden også.Dere har vært sååå flinke.Får så lyst til å dra nedover en tur,må vel ta en sommertur.Ble flott med hekken,og nå blir jo hele plenen snart grønn også.Her har det regnet litt i dag,men nå skinner sola,så jeg håper det holder seg sånn.Skal på utstillingskurset igjen i kveld,så da vil jeg ha finvær.Ha det bra og hils de andre.Klem fra svigermor.

Fru Grön sa...

Hej!

huset ser jättefint ut. Vad skönt att få upp en häck!

Täcket ser ljuvligt ut! Kan tänka mig att det är underbart att ligga på stranden och sola på det!

Kram linda

Karna sa...

Kjempe flott hus dere har fått dere, kjempe flott stooor hage også, deilig!

Gry sa...

Skjönner godt at du er fornöjd med huset deres, ser skikkelig fint ut. Vi hadde også hvitt hus för og det er min favorittfarge, särlig på kysten.

Så fint det blir med hekken, det gjör seg med litt avskjermning ;-)

Ha en finfin dag i hagen, pass på å kose deg litt også, ikke bare jobbe.

Klem Gry

[morgrethe] sa...

Hallo Anita.

Ser du har hatt litt bloggtørke du også, tror det blir slik innimellom jeg. Men ulempen er jo at en kommer på etterskudd. Nå har jeg iallefall kost meg med alle de fine innleggene dine. Hekleteppet ser da aldeles nydelig ut. Flink er du. Jeg har fortsatt mine fem lapper;o)

Fint hus dere har, håper dere lykkes med hekken.

Nei nå må jeg ut i solen, med rennende nese. allegi...hmrf!

~~*Pennyshouse*~~ sa...

ååå så fint hus ni har!

ser verkligen underbart ut.

är inne en stund nu då jag får soleksem av för mycke sol.

Kram Nilla

Huset på toppen sa...

Å,huset deres ser kjempekoselig ut, og det koselige teppe dere har med på stranden!! Nydelig!! Vi nyter dagene nå som vi "bader" i sol fra morgen til kveld!! her har vi virkelig fått en forsmak av sommer.....,

Ha en fin onsdagskveld!!!

Lene sa...

Heheeee... Anita - klart du hadde mistanke ;) Hele eventyret er jo inspirert av deg og ditt spørsmål her om dagen :))

Kjempetrøtt i dag, jeg og. Men det er bare fordi jeg holder på med noe driiit kjedelig som bare må gjøres.... Papirarbeide.... Usj...

Sensuren faller forhåpentligvis om tre uker. Håper ikke vi må vente til over sommeren. Det måtte vi med siste eksamen i fjor. Men oppgaven er kun bestått eller ikke bestått. Så jeg er jo søøøøren ikke god som legger såååå mye arbeide i den. På den annen side, lærer jeg jo. Og det skal mye mere til å stå på en stått-ikke bestått oppgave, enn en karakteroppgave...

Nattinatt, Anita. Her har vi en fantastisk himmel som mannen vil ut og fotografere. Kanskje jeg skulle bli med...... Gjesp...

Good klem fra meg :)

Tilonino sa...

Hei, brikkene er til å ha under glass og krus.
Så fint teppe du hadde i benken. Deilig med vår nå som alt spirer og gror.
Ha en fin onsdagskveld.

Ann-Cathrin sa...

For et flott hus du har! Kjempefint:)

line sa...

Ja huset deres har blitt kjemepfint etter at dere bygget om, og så delige med større plass. Og en ting jeg misunner deg - Hobbyrom!

Helene sa...

Hei
Takk for koselig kommentar på bloggen min.
Ser det er sol og hage-/uteliv som råder hos deg også for tiden. Deiligt med sol og varme.
Tørr nesten ikke gå glipp av å være ute i dette flotte været etter en slik kjip sommer som det var i fjor. Dermed får hybelkaninene leve sitt eget produktive liv i fred og ro så lenge det fins sol ute. Blir nok tidsnok regnværsdager og tid til "kaninjakt" ;0)
Ønsker deg en flott uke!

silje-sin sa...

Så flott hus dere har! Det ligger noe til deg på bloggen min:)

silje-sin sa...

Hei igjen:) Jeg vil gjerne bestille en stor kanin, eller hva vil det si? Sånn som den jeg har bestilt av deg før? Den størrelsen er ihvertfall kjempeflott! Men bare ta det når det passer, ikke noe hast! Her i huset har vi også hatt en veldig hektisk uke.. Men nå er det helg (snart da)! Har forresten vært og henta turnusen min i dag, og den ser veldig bra ut! Har også levert oppsigelse på min gamle arbeidsplass, og bestilt meg ny spisestue i dag! Her går det unna:) Ha en flott helg kjære deg! mange klemmer fra silje.

~~*Pennyshouse*~~ sa...

Önskar dig en underbar solig pingsthelg med massor av mys å fika...

~~*Kram Nilla*~~

faster atta sa...

Så fint ni bor! huset är underbart!