søndag 22. juni 2008

2 x 70 år!

Igår feiret vi mine foreldres 70-års dager her!! Kjempekoselig og ha masse gjester her! Vi var 19 med stort og smått, mest stort nå! Vi dekket to bord, ett for de "voksne" og ett for de under 18 år.
Jeg gjorde en liten dekketest;o) Men siden det blåste masse falt valget på og la serviettene ligge i "holderen".
Kjøpte forresten en ny vokset linduk i går, så nå har jeg to. De er bare såååå utrolig kjekke! Når de blir mere en avtørkings møkkete vasker jeg de i maskinen og henger de opp til tørk. Og vips er de som nye!


Vi serverte grillmat med saltbakte poteter, foccacia og salat! Som tilbehør var det oliven, feta, rømme, gresk dressing, tsatsiki, persille smør og vanlig smør! Så utrolig mange gode smaker! Tror maten fallt i smak hos alle sammen!!Ett lite stemnings bilde ble også husket og tatt;o) Været var vi fantastisk heldige med, for både på fredag og i dag har det plaskregnet, mens igår skinte solen fra skyfri himmel, var nesten litt varmt en stund:o)


Jeg var den heldige som fikk kjøpe gaven til mine foreldre fra mine to brødere og meg!!! De fikk blant annet denne lykten. (Bilde er tatt i dag hos mine foreldre.) Blir selvfølgelig kjøpt ting da som jeg selv faller for! Kunne veldig tenkt meg en sånn lykt selv, så vi får se;o)En marktekkende rose med potte fikk de også, av oss. Litt stusselig der den står, full av regn.


Nå skal jeg bare jobbe tre vakter til, også har jeg ferie!! Får bare håpe at været snur, for ellers blir det ett ekko av ifjor:o((( Fy f..... så redd jeg er for det! Og dyrt blir det også, hvis man må bruke dagene på shopping istede for på båt og strand tur. Håper dere har bedre sommer enn vi og at vi alle sammen snart kan nyte varmen!!

31 kommentarer:

Mitt hvite hus sa...

Så koselig med dobbel bursdag da:=) Nydelig bord har du dekket. Å menyen hørtes så god ut, deilig.

Lyktene du hadde tent ga virkelig stemning.
Sommeren vil vi gjerne ha tilbake. Fredag regnet og blåste det slik at lamper bare flakset avgårde og blomster knakk. Tragisk!! Kjenner det tærer på energien. Men vi håper. Håper dere får en herlig ferie.=)

line sa...

Så flott du hadde laget til bursdagsselskap. Hørtes ut som nydelig mat og stemningsfullt var det tydeligvis.

Den lykten var jo kjempekoselig - og heldige med været - JA - alle sniller jenter er heldige med været når de ordner til fest :-)

Ha noen fine vakter -og NEI være snur nå - det har VI bestemt!!!

SOL OG SOMMER DET SKAL VI HA NÅ...

Tilonino sa...

Hei og takk for koselig kommentar i bloggen min. Så fint du har dekket til dine foreldre. Sikker på at de satte pris på det og den gode maten. Hørtes veldig fristende ut.
Ha en fin uke.

Anne sa...

Å så trivelig det så ut. Og lyslyktene ble jo så flotte i skumringen. Nei dette ble sikkert en hyggelig og vellykket kveld.

Lykke til med dine 3 vakter, her gjenstår det..., la meg se... 16 !!
:-(

Ann-Cathrin sa...

Så koselig du hadde dekket. Flott med så mye lys:) Den duken var virkelig fin! Hvor har du kjøpt den? Lykte var nydelig, full forståelse for at du vil ha en sånn selv:)

Lene sa...

Hei på deg, Anitamor :)

Jeg så etter deg på S&S her om dagen ;)) Men ingen som handlet akkurat denne duken da jeg var der ;)) Kanskje neste gang ;)

Gratulerer så mye med vel overstått festdag for mor og far!! Utrolig fristende mat du til stadighet frister en matelsker som meg med ;)

Og så skjønner jeg at der er mere feiring på gang etterhvert! Med picnik og romantikk i det fri :)) Kjempekoselige kurver du har handlet, ja - og da synes jeg jammen han får ordne resten ;) Han - som til og med stryker ;)

Neeeei, seine timen her nå, Anita :) Måtte bare innom og si hei :)

Good klem fra meg :) Nattinatt :)

Charlotte sa...

Å, så mange flotte bilder!!! Og så koselig å lage til flott bursdagsselskap til foreldrene dine! Veldig snilt av deg. Sånn har jeg også lyst til å gjøre en gang. Lykten var helt nydelig, og maten hørtes deilig ut.

En fortsatt fin dag til deg :)

Tulipaner og krystaller sa...

Så flott du har ordnet til bursdag. Virkelig fint.
sitter her i pøsregnet og koser meg med alle de flotte hagebildene dine.
Grillplassen ble helt perfekt. Som resten av uteområdene hos dere.
Det som var surt på loppis var at de hadde flotte skap og sjenker der. De kunne jeg godt tenkt meg, men neida. Er veldig fornøyd med det jeg fant da. Ble fine med litt maling.
Håper finværet kommer til oss alle snart. Surt for ungene med skolefri og så pøser det ned.
Jeg er hjemme idag, har nesten sikkert ihvertfall bristet ett ribbein. Kjempeondt. Til lege imorgen. Lite å gjøre med uansett.
Blir godt med ferie til helgen.

Vi snakkes. Hils alle sammen.
Klem Marit.

My little footprints sa...

Hei Anita!
Ja nå er jeg en liten tur innom igjen! Det har vært dårlig med blogging på meg i det siste, tiden har liksom ikke helt strukket til! Bloggingen har liksom dukket stadig vekk oppi hodet mitt da, og har liksom savnet den litt også. Men har man mye å gjøre, så blir det visst ikke så mye tid til overs for slike ting. Ser det faktisk er en del som ikke har blogget så mye som ellers, det har vel med å gjøre at sommeren endelig er her, og alle vil nyte den fullt ut. Da er det liksom ikke så mye tid til overs for å sitte foran pc-skjermen ;) Men uten blogging, så blir det jo også mindre inspirasjon! Og inspirasjon trenger jeg jo alltid! ;) Alitd godt å bla igjennom side etter side med masse herlige ideer! Må si jeg likte den voksduken din godt! Hvor har du kjøpt den? Kunne nemlig ha tenkt meg en slik selv! Og gratulerer så mye med ny uteplass! Det så skikkelig koselig ut der! Skal lage oss en veranda til i sommer vi da, det gleder jeg meg masse il, for det er ut fra soverrommet vårt! Skal bli koselig å sitte der på varme sommerkvelder! Om vi får noen da.. hihi.. Nå har det vært trøttsomt vær hos oss i en god stund. Er redd for at det skal bli akkurat det samme regnværet som i fjor sommer.. Nei, vi får krysse fingrene for at det ikke blir det! Ønsker deg en kjempefin uke Anita! Håper at alt står bra til med deg og dine ;)
Klemmer fra Beth

ChatrinesLiving sa...

Heihei!
Så koselig dekket på! Hva annet enn vellykket kan det bli, med så god atmosfære og nydelig mat!:)
Lyktene dine var så skjønne!!
Hos meg kan man ikke ha slike lykter (man kan jo...) men det er så lyst at de syns ikke så godt, og da mister de jo litt sin sjarm.

Jeg har allerede sydd en tilda;) hefter ikke...;)
Den ble så søt atte! Nå har jeg "bare" 3 igjen å sy, men først skal huset vaskes!! Har sagt til meg selv, at det blir ikke et sting på maskina før det er gjort;) hehe, så jeg skal da altså vaske veldig fort.

Ha en finfin midtsommernatt!
Klem fra chatrine:)

Grip dagen sa...

Nydelig stemning du får til, Anita.
Lekkert med lin, hvitt og rosa. Helt min stil også!

Jeg hadde planlagt en tur innom Stoff og stil i sommer. Vi skal kjøre til Oslo, og da passerer vi jo den butikken.
Mannen sukka høylydt over forslaget. Mente vi ikke kunne bruke de få timene til shopping!
Så jeg får vel heller sende en bestilling...
Hadde bare synes det var så gøy å se tingene "live"... Ja, ja.

Tror jeg må kjøpe vokset linduk, jeg også. Den så fin ut!
For det er ikke PVC-coated lin du mener??? Det har jeg nemlig også kjøpt litt av før...
Hilsen Marit

silje-sin sa...

Hei Anita! Huff, jeg glemmer jo både det ene og det andre;) Er innom bloggen din nesten daglig, men husker ikke alltid å skrive noe! Nydelig hadde du stelt i stand ihvertfall,så koselig det så ut! De er heldige som har en datter som deg! Så deilig at du snart har ferie! Kjetil skal jobbe denne uka og neste,og så har vi ferie også. Ferdinand har barnehageplass den første uka da, for kjetil skulle bare ha tre uker, men det kan være greit å ha muligheten til å levere han noen timer i bhg, så kan vi få gjort litt hjemme. Ellers blir det danmarkstur og gøteborg-tur, gleder meg!

Ang butikker tror jeg faktisk skien er best. Herkules har blitt så flott, og der har de interiørbutikken jeg elsker, Live. I porsgrunn har det åpnet en ny butikk som heter gammelgaard, interiør, men jeg falt liksom ikke helt pladask. Så akkurat ift interiør velger jeg skien. Også er det jo den nye badeparken ja, og Eventyrfabrikken som åpner til helga. Det er et innendørs lekeland. Vet ikke om dine to eldste er litt store for det, er ikke sikker på hva målgruppa er. Dette bla langt, får skrive en mail snart! Lille snuppa ligger og roper i lekegrinda, så jeg får avslutte! Gleder meg til lille kanin kommer:) God vakt! klem fra silje.

Ann-Catrin sa...

Hej anita!
Tänk vad mysigt att fira s¨å där... båda föräldrarana inte dåligt!
Tänk man skulle nästan vilja hoppa in i dina bilder.. det ser alltid så mysigt ut och du skapar en viss stämning i dina bilder!!

jag är så himla sugen på den vackra väskan... men jag har inte råd just nu.. egen företgare vet du och ingen inkomst nu under sommaren... men tusen tack för att du frågade mig... jättegulligt..jag få titta på den ibland här hos dig..
STOR KRAM A-C

h.espe sa...

Neiiiiiiiii vi vil IKKE ha ekko på sommeren i fjor..!!! Vi må bare krysse fingrene og håpe. Og faktisk, i dag har det iallfall vært ganske så fint vær her i Oslo, med mye sol. Deilig!!!

Så fint du hadde dekket til 70 års jubilantene! Gratulerer til de begge!! Lykten du hadde kjøpt i gave var nydelig.

Så da er du klar for ferie. Så deilig!!! Selv har jeg 6 arbeidsdager igjen, før jeg går ut i mine første to uker. Tar så to uker i august/september, og for sikkerhets skyld, da blir det Hellas!!!

Ha en riktig herlig ferie - nyt late dager, og koooos deg masse!!!

Klemmer fra Hildegunn :o)

Bo med Lena sa...

Tusen takk for hyggelig gratulasjon:)

Masse fine bilder her inne hos deg:)

ana cristina sa...

i don´t understand your language but I know I love your beautiful photos, your amazing blog, full of wonderful things! greetings from Portugal!

Karna sa...

Så koselig du hadde laget det, kjempe fin lykt også!

Her er også nedtelling til ferien begynt, denne og neste uke, så er det fri!!!!!!!!!! Herlig!

Gunhild sa...

Så koselig du hadde ordnet det for bursdagsselskapet. De dukene du hadde virket jo veldig praktiske. Får håpe sommervarmen kommer tilbake snart. Men dette været er bare så typisk rundt st. Hans. En varm st. Hans har vi jo sjelden.
Ja du er observant. Lampa fant jeg i billigkroken, ja. Må alltid kikke innom der....

Gunhild sa...

Så koselig du hadde ordnet det for bursdagsselskapet. De dukene du hadde virket jo veldig praktiske. Får håpe sommervarmen kommer tilbake snart. Men dette været er bare så typisk rundt st. Hans. En varm st. Hans har vi jo sjelden.
Ja du er observant. Lampa fant jeg i billigkroken, ja. Må alltid kikke innom der....

Bo med Lena sa...

Søppelbøtten har jeg kjøpt på Interiørland og den finnes i "voksen-str" også. Så løp og kjøp:)

Mita`s hjørne sa...

Heisann...
Tusen takk for koselig kommentar...

Så koselig det så ut med en slik bursdagsfeiring... og knallfin gave, det blir lett litt slikk at ens egen smak faller igjennom...

Her holder vi oss innomhus inntil videre, det blåser og regner...
Men er helt sikker på at finværet kommer tilbake en av dagene...

Ha en koselig dag og uke...

Veronica's hus sa...

Mmmm akkurat min type mat, i love it!
Vokset linduk? det visste jeg ikke fantes.. kan jeg spørre hvor du har kjøpt den?
Klem, Veronica

Berit T sa...

Så flott fest du har laget til dine foreldre, og så heldig du er som får lov å "hylle" de på denne måten. Tenker de koste seg masse.

Flott gave, slike lykter er SÅ nydelige.

Ønsker deg en fin sommer fortsatt, og at du får laget flere slike hagefester!

Veronica sa...

Som alltid så ser det koselig ut hos deg!
Foreldrene dine må være veldig fornøyd med at du ordnet i stand fest, det hadde ihvertfall jeg vært :)

Og forresten så setter jeg bare pris på at en er ærlig når en kommenterer hos meg (selvom min kjøre samboer nå gotter seg over at "min" sofa bled nedstemt ;)).

Ha en fin ferie, vi reiser på fredag, og gleder oss til det!

Gry sa...

Ser helt herlig ut med det dekkede bordet! Maten höres ikke helt feil ut den heller ;-) Så godt med foccacia...det var lenge siden, men jeg fikk lyst til å bake det nå ;-)

Det er så smart med sånne voksede duker. Jeg har en i hvit med linfarga mönster, medaljonglignende. Syns dessverre den blir skrukkete når den ligger i skapet. Har den ikke på bordet hele tiden og det blir brettekanter i duken etter oppbevaringen. Har du noen tips? Er veldig praktisk å bare kunne törke av, så jeg vil gjerne bruke den oftere ;-)

Nå har du vel fått ferie (?) og jeg vil passe på å önske deg en herlig sommerferie med masse late dager, samvär med familien, god mat, kanskje litt sol (!) og i det hele tatt avslapping og energipåfylling!

Klem Gry

Tussaluso sa...

Så kjekt å feire dobbel-bursdag. Koselig å kunne dekke på bordet ute. Trur kansje det var den voks-duken eg har vore å sette på (på Kid). Veldig fin farge, og greitt å kunne vaske av den. Håper på at været snur ja. Eg skal ha ferie fra idag av. Hjelper jo godt på med 14 dager i syden, men ein ønsker jo også sol og varme her heime også. Ha ein fin dag.

Silkeline sa...

God sommer til deg også Anita! Så herlig dobbelt bursdagsfeiring det ser ut til at dere har hatt. Nydelige servietter og flott dekket bord.Maten hørtes serdeles god ut også...nam nam:) Nydelig lykt du har kjøpt i gave, ikke rart du ønsker deg en selv også:))....

Ha en fin kveld:)

Hulda sa...

God sommerferie til deg! Så nydelig dekka bord, de serviettene og serviettholderen var superfine! :)

Tulipaner og krystaller sa...

Hei alle dere der sør.

Vil bare ønske dere en super sommer. Håper dere får supert vær og en fin ferie.

Klemmer fra alle oss i Kristiansund.

Livy sa...

Heisann!
Så nydelig du har dekket!! Og du for en meny - ble sulten jeg nå:-)

Stemningsbildet var fantastisk - jeg må bare kjøpe meg noen slike lykter! Kjempeflott gave de har fått også!

Ønsker deg en god helg, og ferie:-)
*klem*

Garden Angel sa...

Så koselig du har stelt istand:)
Gratulerer med foreldrene!
Koselig å kunne kose seg ute!
Her regner det ned i bøtter og spann. Måtte ile inn igjen med malebøtta. Driver og maler verandarekkverket. Det tar jammen meg tid...Iallefall når man ikke får malt mer enn et par timer om gangen, før det bøtter ned igjen...hmm
Også skal det jo liksom tørke før du kan begynne på nytt igjen....

Den lykta og rosa var nydelige begge to:) Flotte gaver!
Ha en fin helg Anita!
Klem fra meg:)