tirsdag 17. juni 2008

Blomster og shopping funn!

Jeg var på en liten shopping tur i forrige uke!! Skulle egentlig bare ha toalett papir, men.........
Jeg kjøpte denne vannekannen, syns den var fin og så syns jeg det er kjekt at den tar endel vann sånn at jeg slipper å fylle på mange ganger under en vanne tur!

Den står nå sammen med et utvalg av pelargonene mine på den øverste terassen!Jeg fikk jo en nydelig potte av mine kolleger og nydelige potter må ha nydelig innhold!! Hadde lyst på en rose og endte opp med denne marktekkeren som heter Sommerwind. Når jeg er lei av den på terassen, skal den ut i bedet hvor jeg fra før har marktekkende roser og klematis som bunndekker! Forresten så går det bra med den ene klematisen der, men de andre to har fått en røff start og sliter litt! Har fortsatt to i en balje som jeg kan erstatte de med, men jeg vil vente og se om de kommer seg!
På min shoppe tur var jeg innom på Europris og der sto denne kurven og en litt mindre søster og ropte på meg *ler*! Rart det der??!! Dens søster brukes nå som bladkurv, mens denne jo er den perfekte piknic kurv!! Neste gang mannen ber meg med på picnic *drømme* håper jeg han pakker i denne!! Forresten så blir det da ikke bare neste gang men også første gang *drømme litt til*! Vi har 10 års bryllupsdag i juli så da er muligheten der!

Til sist idag må jeg vise dere en nydelig pion bukett som min mamma har plukket i sin hage!! Hun har et stort bed som er fullt av ulike pioner! Heldigvis kom regnet og da måtte hun plukke inn endel!! De står her og dufter så skjønt!!


Idag har jeg ryddet litt her, både ute og inne. Og nå mens lillemor sover skal jeg sette meg ut i fluktstolen min og nyte solen!! Kos dere alle sammen!

37 kommentarer:

tinemor sa...

Mye flott "toalettpapir" du kjøpte!! ;-)
Du får skrive ønskeliste til mannen ang 10 års bryllupsdag, og skrive med stor skrift PIKCNIK, så blir det kanskje.....
Nydelig med blomster! Jeg har selv liljer i innlegget mitt i dag.
Ønsker deg en fortsatt fin uke!

h.espe sa...

Jeg har akkurat samme problemet - ting "sniker" seg med meg hjem fra butikken.. Hi, hi - de som kjenner meg, vet jeg er " utilregnelig i gjerningsøyeblikket", og lar være å anmelde saken....

Nydelige ting du har kjøpt deg da. Kurva har jeg sett på selv, så kanskje.....

Ønsker deg en strålende dag videre!

Klemmer:o)

Prinsesse Elin sa...

Åååå sånn en toalett safari vil jeg også på. Tenk å være så heldig på sin leit etter dass papir! Angående spørsmålet i mitt forrige innlegg. Hadde vært utrolig flott om du hadde villet sendt meg den avisa...slik vi kan forbrede oss. he he( les lommeboka) Har du adressen? Hvis ikke så sender jeg den i en mail til deg:O)

Kine sa...

Toalettpapir er jo kjedelig,mye mer moro med slike funn:)) Kjempelekker kurv,en slik vil jeg også ha!Peoner er såå fine,bare så synd de holder seg dårlig når de kommer inn:(
Ha en fortsatt flott uke:)

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

Å for en flott shopping! Snart venter Danmarks interiørforretninger på meg , juhuuu!!
Klem

~~*Pennyshouse*~~ sa...

Hej!

Så söt korg du funnit på Europris.vi bor inte så långt ifrån en sån butik...de har fina saker ibland.underbar vattenkanna oxå.

Ljuvliga pioner...älskar den blomman.

Kram Nilla

Garden Angel sa...

For en søt vannkanne!!!
Man kan jo aldri få nok av dem:)
Rosen og peonene er nydelige!
Og du...de kurvene har jeg også:) De er kjempesøte:))
Nå får vi bare vente i spenning da Anita...
For å se om gemalen tar hintet..hihi
Det hadde jo vært sååå koselig!
Ha en forsatt fin uke kjære venn;)
Klem fra meg(",)

borghild sa...

Så masse flott du hadde kjøpt, og det er jo når en ikke skal ha noe (bortsett fra toalettpapir, da:-) at en finner noe...:-)
Synes også at du fortjener din første picnic med din kjære:-) Her har mannen faktisk invitert meg på picnic en gang, men det var før vi ble gift, og så overrasket han med reker og loff en gang etter jobb, som vi spiste på et svaberg med 'tean i tanga' som de sier her... Men det er lenge siden det, mange år og to barn siden, sistnevnte er kanskje grunnen til færre impulsive romantiske deiter, men ville jo ikke ha byttet de vekk for alt i verden heller!!:-) Ha en fin kveld! Klem B:-)

line sa...

Så flott den rosen var - og kurven har jeg også kikket på (men jeg lot den få stå - i alle fall forrige gang....)

Line

♥ H@rmoni ♥ sa...

Flott vannkanne og kjempesøt korg. Super til å ha på picnic! Har planer om en picnic tur til baronihagen i sommer, kanskje jeg skulle kjøpt en slik flott korg til å ha matvarene i..
:O)
Her pøser det forresten..Har jo hatt supervær en måned nå, men nå plasker det altså, så det blir "picnic" og kos innendørs..

Millas hem sa...

Hejsan!
Tur att du inte bara hittade papper...kannan är så söt!
Kram Camilla

Verkstedet sa...

koselige krukker md nydelige blomster.
kannen var veldig fin, har selv to fine, men de er egentlig barna sine, men jeg låner...
europris overrasker stadid vekk...håper det blir roamntisk picnic på deg!
ha en riktig god sommer.
klem

Ann-Cathrin sa...

Nå er det bare å håpe på at mannen tar hintet og inviterer på picnic;) Kjempesøt kurv, og vakre blomster:)

Garden Angel sa...

Hei Anita!
Jeg tror du har helt rett!
Jeg stusset selv på navnet da jeg skrev det på bloggen, fordi jeg trodde "The president" hadde enklere blomster!
Kjøpte denne planten i fjor. Lurer på om den kan ha hatt feil lapp på seg???
Fordi jeg pleier alltid å ta vare på lappene og lime dem inn i en perm..
Går inn og retter på det nå, og er det feil... så sier jeg bare at det var du som sa det...hehe;)
Klemz and good night:))

silje-sin sa...

God kveld snuppelure:) Så nydelige bilder du viser i dag, og mye fint du har kjøpt deg! Den hvite kurven var kjempeflott! Huff, merker kortet dras litt oftere nå som feriepengene har kommet.. Skulle skrivd mye mer, men ei lita tulle uler etter mat i 2.etasje:) Jeg vil forresten gjerne ha den lille guttekaninen, gleder meg til å se den! Skriv mail m kontonr og pris da:) Snakkes mer senere! klem fra silje.

Mitt hvite hus sa...

He he, her var dte mye flott"dopapir" :=):=)

Flotte bilder av blomster og annet. En slik vannkanne ønsker jeg meg også.

Disse kurvene så jeg en dga også og måtte bare ha de med meg. Den store rommer nå alle lappene til lappe teppet jeg hekler, den andre står på vent og vet ikke helt hva som skal i den. Men det dukker opp en ide en dag.

ha en strålende fin dag.=)

~~*Pennyshouse*~~ sa...

Hej hopp!

Önskar dig & de dina en underbar midsommar.med mycke sol& glada skratt !

Ta hand om varandra!

Kram Nilla

Trude sa...

Heisann! Her var det god sommerstemning du. Masse flotte bilder. Mor nyter en velfortjent ferie i varmere strök. Sniker inn noen innlegg i ny og ne. Nyt sommeren.

Magdalena sa...

satt het og nøt bildene dine, vakkert...
nydelige med pelargonia, de er så nostalgiske...
og takk for titten hos meg~~

Anne-Berit sa...

Halloen,fine pelargoniumer og flotte roser hos deg.Søt vannkanne du fant,pynter jo opp den og.Har vært og klippet meg i dag,kort-kort,deilig sommersveis,bare å rufse litt til så er det all right.Ellers er det ferie til helga,men vi drar ikke noe sted med en gang,må få vaksinert lillefrøkna først,og ikke har vi fått vogna i orden heller,men vi håper...Håper dere koser dere der nede og har fint vær,her er det litt småregn i dag.Ha det bra og hils alle fra farmor!

Gry sa...

Hihi... dyrt toalettpapir,fniss. Det är fält som prisene stiger, melk og bröd blir bare dyrere og dyrere, fniss....

Selv kjöpte jeg meg en skål og to fine kopper på ICA forleden. Skulle også bare ha noe annet. Men fristelser må jo ikke alltid motstås, er mitt motto ;-)

Håper du blir bedt på en herlig picnic en spesiell dag i juli. Hm...du kan jo spörre mannen din hva han syns om bloggen din og hoppsan, der stod det visst om bryllupsdag og picnic ;-)

Ha en herlig stund i sola!

Klem Gry

Ingrid sa...

Vannkanna var fin! Og kurven også - har sett på de der jeg også. Spørs om ikke jeg også må ta meg en tur for å handle litt mer enn bare toalettpapir...hehe!
Peonene var nydelige! Gleder meg til jeg også får så mange at jeg kan unne meg å plukke inn noen. Foreløpig har jeg ikke så mange blomster på mine, for de ble plantet i fjor!
Ha en fin dag da! klem

Prinsesse Elin sa...

JUHUUUUUUUU!!!!;o)

Mjuka sa...

ÅH vilken vacker pionbukett!! Den doftar verkligen sommar
kramar Malin

Monica Therese sa...

Stikker bare innom for å ønske deg en god sommer =)

Christinas låvebutikk sa...

Hei! Takk for det!! Kan jo hende det blir akkurat deg... Hvem vet!
Koselig bilder her da!!
Ha en fin sommer videre!

Silkeline sa...

heldiggrisen som har sol:)) Her regner det og er grått som bare det, men det er jo koselige ting man kan gjøre inne også heldigvis.

Nydelige peoner, absolutt min favorittblomst! Kannen og kurven var virkelig flotte, må ta meg en tur på Europris skjønner jeg....det hender de har små "skatter" der har jeg sett. Nydelige Pelargonier du har på terrassen din....

Ha en flott dag.))

Aalerud Stall sa...

Hei :-)

Nydelige blomster, jeg elsker rosa blomster i alle varianter! Og kurven er jo perfekt som picnickurv, det skjønner sikkert mannen også hvis du hinter litt i den retningen :-)

Nå begynner det å nærme seg avreise her hos oss. Eldstedatteren reiser til Paris med franskelever i hele Hamar, på lørdag, og jeg og mellomstedatter reiser til Italia på mandag. Bare Lillegull og mannen er igjen hjemme for å passe på dyr og hus. Skal hente valpen dagen etter at vi kommer hjem og jeg gleder meg sykt!

Ønsker deg en riktig fin torsdagskveld!
Hilsen Britt .-)

Randi sa...

Er det ikke moro med alt som roper på oss!! jeg digger det, for da MÅ jeg ta det med hjem...kan ikke la de stå der og bli trist og lei...hihihi
Nydelige kurver og fine blomster.

Ønsker deg en fin fin kveld

Mia sa...

Jeg håper indelig at du får bruk for den herlige piknik-kurven din! Rosen din er bare nydelig, og så vannkannen da... slike får man da ikke for mange av (jeg har en god del forskjellige vannkanner og alikevel føler jeg stadig behov for flere...) Peonene fra din mors hage er helt skjønne... jeg har kun to typer (hvit og rosa) og kunne nok tenkt meg flere, ja.

Fru Langtind sa...

Hei

Jeg elsker kurvene du har kjøpt på Europris! Har sett på de, kjøpte de ikke, og når jeg kom tilbake var de selvfølgelig utsolgt... Satser på de kommer inn igjen, eller at en annen butikk har de...

Ang kjolene jeg har sydd, så kjøpte jeg et "Vouge"-mønsterblad på Narvesen. Der fant jeg mønster på en kjole..som ikke er lik de jeg har sydd i det hele tatt :-) Men brukte den som mal for å få formen og lengde riktig. Så var det bare å bruke litt fantasi:-) Ikke vanskelig om en har noe flott stoff!! :-)

Klem Fru Langtind

Ann-Catrin sa...

En sån fantastisk sör korg.. så somrig och fin!
Blommorna njuter jag av i fulla drag!!

Imorgon firar vi midsommar här i Sverige"
Ha en underbar helg vännen
kram A-C

Aina sa...

Den kannen var jo lekker Anita, noe annet enn den grønne plaskannen jeg har ja ;0)
Kurven var fin den også, perfekt for picnic.
Nydelige bilder og blomster.

Ha en koselig helg!

-A-

Klarafina sa...

Kjempesøt picnickurv! Jeg elsker picnic. Da jag var barn var oft vi på picnic med matkurv og pledd. Ofte gikk vi bare rett over gata der det var en ubygget tomt. Husker jeg feil eller var det lengre somre før?

Emmeline sa...

HERLIG å se hvor mye fint toalettpapir du kom hjem med. Bra at jeg ikke er alene om disse impulskjøpene som man bare MÅ ha.

Men dine var jo bare knallfine da: likte veldig godt vannekannen og den høres så praktisk ut også. Her i byen trenger vi IKKE vannekanne for tiden, her vannes det ABSOLUTT hele dagen fra morgen og til kveld og inne sitter vi og ser ut på det trøstesløse været: Jaja!

Knallfine blomster og nydelig sommerwind:) VI får krysse fingre for at det blir ekstemt mye piknik med kurv på oss alle i løpet av sommeren. Det har vi jammen fortjent syns jeg:) Du må ha en deilig helg Anita. Jeg er på en surferunde og har masse å ta igjen etter å ha vært travel pluss uten maskin i en evighet:) Men gøy er det lell

Hilsen fra landet sa...

Jaja sånn kan det gå når man skal ha toalettpapir, det føles jammen som om jeg også trenger toalettpapir når jeg ser disse bildene ! ;-)

Tulip sa...

Søt og praktisk vannkanne! Ja, er det ikke rart hva man kan komme hjem med etter en snartur for å kjøpe toalettpapir.

Du får hinte frempå om picnic til bryllupsdagen!
Hørtes veldig koselig ut det!!:)