tirsdag 25. november 2008

"Nytt" skrivebord

Da har jeg kommet så langt som til å få lagt ut bilder av skrivebordet som vi kjøpte på loppemarked i høst, det var i lutet furu, men ble malt med en gang. Skuffen har fått lik knott som skapene, som er helt like som skapene vi har i gangen. Største jenta har også sånne dører på sin garderobe. Lampen kjøpte vi på loppemarkedet vi selv hadde forrige helg. Lappe teppet som ligger over stolen har leeenge vært en pest og en plage, jeg har ikke helt blitt fornøyd med sammensettingen av lappene, men nå har jeg iallefall kommet så langt at jeg er veldig fornøyd og mangler kun ett par kanter.
På bordet lå det noen bøker og den ene av de er Agnar Mykle bok om dukketeater, visste ikke vi hadde en sånn bok og visste iallefall ikke at Vetle hadde noe glede av den;0) Masse tips om hvordan sy dukker og lage diverse rekvisitter. Han skal tidlig krøkes som god dukke (les Tilda) syer skal bli *ler*.

En kul motorsykkelsparebøsse som Vetle fikk til dåpen sin.
På senge kanten sitter fortsatt en liten gjeng Tildaer, den ene kjekt opphengt i ett Spidermann smykke.

Han har foreløpig ingen bilder eller no på veggene, men jeg ønsker han ett stoooort verdens kart til jul, så hvis noen har tips om hvor jeg får kjøpt det er det flott!!!


Og i vindus karmen står en stabel med diverse esker fyllt opp med diverse lego. Som dere ser er det flott vær her i dag og ikke så lett og få tatt vindus bilder:0)

Idag har jeg store planer om litt mere julekort laging, pluss at jeg skal sy noen julestrømper som min mamma har brodert monogrammer på. Har vært og kjøpt litt bånd og fòr idag+++++++. Det 4. paret med tøfler er akkurat kommet ut av vaskemaskinen og ett nytt skal startes på. Denne gangen blir de grå. Nå kommer de store barna snart hjem her, så nå er det slutt for idag!
Ha en flott uke! Klemmer fra Anita!

15 kommentarer:

Huset på toppen sa...

ja, skrive bordet deres ble" nytt".Fint rom:-)

Ha en fin tirsdag!
Klem

Anne-Berit sa...

Vetle har fått det veldig koselig på rommet sitt,så gøy at han har sparebøssen framme.Skal se etter verdenskart-plakater når jeg er i byen,hadde blitt stilig med et sånt på veggen.Flott skrivebord,det ble han sikkert glad for.Ellers syns keg du har laget fine tøfler,er nok gode og varme.Nå er det straks middagslaging her.Ha det kos alle sammen.Klem fra Sv.mor:o)

Josefine sa...

Hei.. så fint gutterom! Koselig lappeteppe.. og spidermantilda var jo stilig, hi-hi. Skrivebordet ble jo som nytt, utrolig hva hvitmaling gjør:)Ha en fin kveld, klem fra Josefine

liven sa...

så kjekt med denne hvitmalingen ikke sant??
Har malt to furupulter....og du for en forandring!!!
Med nye fine knotter blir det jo så flott!!
Fine Tildafigurer hos deg:O)

Ha en fin kveld:O)

Klarafina sa...

Jeg ble veldig interessert i syprosjektet som henger over stolryggen...For det er vel et pågående prosjekt? Er det duk eller teppe? Ser veldig fint ut synes jeg!

Silkeline sa...

Så fint det blir på rommet til Vetle!! jeg blir like forundret hver gang jeg ser resultatet av kjedelig furu møter malekost...hehe. Skrivebordet ble superfint! Lappeteppet ditt blir da såååå fint, ingen grunn til ikke å være fornøyd med det!:)

Anitas hus sa...

Utrolig hva litt hvitmaling kan gjøre. Skrivepulten ble som ny. Kjempefin.
Koselig rom. Også så flotte tøfler og kort du har laget, kreativ og flink er du.
Ha en fin dag!
Klem:O)

Guttemamma sa...

Ble en skikkelig fin krok...! Tilda og Spiderman...,årets par!!

Rekkehuset sa...

Kjempefint rom han har veslegutten din! Skrivebordet ble ordentlig fint og passer supert til de andre tingene:-) Jeg går ut fra at det ikke alltid er så ryddig på rommet hans, eller? *fnis*
Klart han blir inspirert til å sy av så flink mamma:-)
Ha en fin onsdag!

Ann-Cathrin sa...

Så mye fint du viser. Skrivebordet ble veldig fint, teppet var jo også kjempefint da! Var herlig den Tildaen med spiderman-smykke;) Skikkelig blanding av mors og sønns smak kanskje?;) Da jeg gikk på Lærerhøgskolen hadde jeg drama fordypning. Da hadde vi om Agnar Mykle og dukkelaging:)

Lovise sa...

Hei hei Anita.
Så koselig det var på det barnerommet. Spesielt likte jeg de fine boksene i vinduskarmen. Jeg er jo glad i bokser av alle slag vet du.
Du spør etter mønster på mobilvesker, men det har jeg dessverre ikke, jeg bare lager dem etter fantasien. De behøver ikke være så avansert skjønner du. Lag et lite stitchery først, og så finner du bare på noe til selve veska. Har sett mange som bare rett og slett er en enkel pose som passer akkurat til telefonen, med et lite motiv på framsiden.

ChatrinesLiving sa...

Hehe, jeg har akkurat det samme skrive bordet. Ikke kjøpt på loppis, men en gang på 90 tallet;) Mitt er også hvitmalt, da vi heldigvis er ferdig med den "furu-luta" tida:)
Hvitt er det også ute...mye snø måking for tida, puh...

Å nå er det jaggu jobb igjen også, skal prøve å få blogget litt i kveld også, men da med splitter ny bærbar pc:) det skal bli digg!:)

Ha en superfin dag!
Stor klem fra Chatrine:)

Lovise sa...

Kjære venn,- bare sy i vei du. Det er bare moro at du liker det jeg lager:)

Og mobilveske får du til, jeg gleder meg til å se...

Lykke til.
masse klemmer fra meg.

by Siv sa...

Her var det mye fint!!!
Sant det er gøy å male ting :)
Og Tildaene var fine!
Ha en finfin kveld
*Siv*

Tulip sa...

haha, så kul den kaninen var med spidermansmykke rundt magen!!

Flott skrivebord du har malt. Har ett som ser nesten helt likt ut, men har lagt det inn på Finn og skal gi det bort.
Har liksom ingen steder det passer inn akkurat nå...
God helg!