fredag 2. januar 2009

Nyttårsbordet!

Er bare kort innom med noen bilder fra nyttårsaften bordet! Det meste er helt likt som på julaften, bare at på nyttårsaften ble de røde hjertene byttet ut med snøkrystaller! De hadde "speil" overflate og speilet seg fint i taket! Fint og fasinerende både for store og små!! Den nydelige buketten med amaryllis fikk jeg av de som var her!

Har veldig lyst på et servise som er litt mere nyttår, så ett idag, på den nye butikken som er istede for Interiørland, men de hadde tydeligvis ikke mer enn 2 tallerkner igjen og det er noe lite;0)
Sånn ser amaryllisen ut idag!! Helt utrolig vakker! Håper den holder noen dager til!!Nå driver jeg og quilter det store teppet mitt, endelig har jeg kommet igang! Skulle vært ferdig til jul, men det har vært vanskelig å starte, men nå altså er jeg godt igang! Ellers strikker jeg mere tøfler, har tatt litt bilder idag, så dere skal få se! En annen dag:0)

Håper dere alle har hatt en flott start på året! God helg alle! Klemmer fra Anita!

11 kommentarer:

Ann-Cathrin sa...

Så fine bilder, at et nydelig dekket bord! Du, har du gjort noe under tøflene, festet noe antiskli av noe slag? Ser de har noe på panduro, men vet liksom ikke hva som er best å bruke. Godt nyttår til deg!

liven sa...

så koselig pyntet bord!!
så fint å ha slikt juleservise:o)
Jeg har hvite tallerkner som brukes til best året rundt!! synest det er veldig greit:o)

Ha en fin kveld og kos deg med håndarbeidet ditt:o)

Hulda sa...

Virkelig et nydelig nyttårsbord! Så fine de stjernestakene dine var. Har to stykker, men de er bare til små lys.

Mitt hvite hus sa...

Så fint du hadde pyntet til nytt år. Hos meg har julen blitt ryddet ut i dag.

Så hyggelig med håndarbeidet. Kos deg Klem Kerstin

Anne-Berit sa...

Nydelige bilder av et nydelig pyntet bord.Det var virkelig flott Anita.Amaryllisen var også kjempefin.Min er avblomstret og gikk i søpla sammen med en julestjerne i dag.Kastet sånn delvis ut julen nå nettopp,bare jultreet og noe vinduspynt igjen,det skal ut på mandag.Du står på med alle dine prosjekter skjønner jeg,driftig du.Gleder meg til å få se.Du får ha ei fin helg,og hils resten av gjengen.Klem!

Guttemamma sa...

Flott bord!! Gleder meg til å se teppet!! Klem og god helg

Anonym sa...

Flotte bilder fra nyttårsbordet.
Nydelig å sette amarylliser i vase.
Må si du er flink som går på slike store prosjekter. Blir kjempeflott :)
Helgeklem fra meg

borghild sa...

Godt nyttår!! Amarylliser er nydelige, synes jeg, så du var heldig som fikk en så fin bukett!:-) Dessuten gleder jeg meg veldig til å se teppet etterhvert, jeg må innrømme at jeg alltid kikker etter røde fine stoffer (som egentlig er vanskelig å finne) når jeg er innom quilte-butikker, for jeg har lyst på et lignende selv:-) Men det blir nok lenge til jeg evt får begynt på et, tror ikke jeg har helt tålmodighet til alle lappene:-S Ha en super helg! Klem B:-)

Josefine sa...

Hei på deg..så fint bord:)
Imponert over at du har begynt å quilte teppet. Jeg holder på å sy mitt sammen, skal sy både i morgen og på søndag.I tillegg holder jeg på med et stitchery teppe.Mitt blir nok levert til maskin quilting, så det er noen uker før det blir ferdig:)
Lykke til med quiltingen, og GOD HELG!

Unknown sa...

Hei, og et riktig godt nytt år!
Nyttårsbordet ditt var utrolig flott og elegant pyntet.... fint med speil-snøkrystaller.

Jeg beundrer duken din,(det har jeg gjort helt siden jeg første gang så den på bloggen din) og gleder meg til å se den ferdig og tatt i bruk!

Takk for den hyggelige kommentaren om huset vi bor i nå, at du syns det er finere enn det vi bodde i en periode. Huset er koselig nok det, men det er et gammelt og litt trekkfult hus, noe man merker nå som det er såpass kaldt. Trenger også endel oppussing, selv om vi bygde nytt bad og kjøkken for et par år siden!

Ønsker deg en fortsatt fin og kreativ weekend!

xoxo

line sa...

Og tenk VI var de heldige å sitte med bordet. Ikke var det bare bordet som var nydelige - for maten smakte helt FORTREFFELIG!!!!

Tusen takk nok en gang for en utrolig koselig kveld - hvor vi koste oss alle sammen!

Nå er vi imidlertid igang med 2009 - og da blir det kort/scrappekvelder - er du med?