fredag 6. februar 2009

En helg med Mons!

Fra sommer til vinter på ett blunk, iallefall her på bloggen! Ute har det jo vært vinter en stund, og idag snør det ennå mere! Vottene som jeg har strikket har jeg lovet noen å vise fram så her er de sammen med Mons, som er et av to 1. klasse kosedyr og som var så heldig å få være med Vetle hjem igår! Stoooor stas! Selvfølgelig er det en superflink mamma i klassen til Vetle som har utstyrt vennen med jakke og lue og da kan jo ikke mamma`n til Vetle være noe dårligere, syns gutten, så nå blir det votter og skjerf fra oss! Stakkars liten han er jo ute å farter såpass masse at han ikke kan gå uten vinter habbit nå i snøen;0)


Sink kurven er kjøpt på Home&Cottage og lykten på LuneHjem.


Vottene, sååååå deilige og fine, skulle egentlig legge opp til ett par grå til til største, men får strikke ferdig til Mons først:0)

Skikkelig kjekkas *ler*!I helgen blir det ganske så full fart! Største skal idag på ABBA party, og antrekket er nøye planlagt;0) Imorgen er det KM i turn, bom og skranke, så da blir vi der hele dagen. Usj, sååå spennende! Og på søndag er det jo morsdag så da får vi vel feire den litt, med masse kos:0)) Nå skal jeg hente største jenta, og så må jeg bake en sjokolade kake til KM kiosken!
Kos dere masse i helgen alle sammen! Klemmer fra Anita!

36 kommentarer:

Kine sa...

Så fine votter,og bamse og ALT!:)
Kos deg i helgen du også!klæm

Black Feathers sa...

Hmm, ja jeg prøvde meg på å sy sekskanter med maskin en gang...... Vel, det ble ingen sukess, jeg fikk det bare ikke til. Så jeg gav opp å syr derfor med hånd. Selv om det tar lang tid. Men men ;)

Ha en flott helg du ;)

h.espe sa...

Så skjønne bilder!! Nydelig bamse og votter :o)

Ønsker deg en flott helg!

Klemmer fra Hildegunn

Aina sa...

En vet en har funnet tonen når en begynner å drømme om hverandre haha..
Måtte lese opp mld. din til mamma som var her på besøk i går, så et snev av panikk i øynene hennes;-D Og for å berolige dere begge, her blir det nok ingen flere småttiser på en stund*fnis*
Må jo ha større bil da hehe..

Her humper det og går, Vegar fikk spysyken i går, har heldigvis gitt seg nå men det ble en tur på legevakten for sikkerhetsskyld, og ett tonn klesvask.
I dag føler ikke herr Fagerheim seg i form, og han er å henter et vennepar på flyplassen...snakk om å komme til pestens hus!!
Men det blir vel likere nå, og forhåpentlig en koselig barndåp/morsdag.
Kryss fingre for meg for sikkerhets skyld;0)

Søt bamse og utstyr, og ha en super helg!

Klem fra skravlebøtta!

line sa...

Vi kan jo ikke la Mons gå uten klær - tenk som han da ville fryse. Flott at du strikker votter til ham, hadde tenkt å sende deg en SMS at jeg forventet nytt "utstyr" til Mons *ler

Fikk du kjøpt noen nye stempler idag?

Her skal det bygges mer bad. JEG har satt resten av flisene som et mål... for Roy...

Even skal på speidertur i morgen, Atle skal i barnebursdag for første gang (utenom sin egen), mens Inge ikke har noen planer.

Kos dere med abba, turn og masse familiehygge i helgen.

Rekkehuset sa...

Synes det er så koselig det med at ungene får med skole-dyrene hjem for å passe dem i helgen:-) Og denne er jo heldig som får med seg utstyr tilbake;-)

Fine votter du har laget - de ser ordentlig gode og varme ut. Og den kurven var lekker!

Ha en fin helg, klem Hanne.

Prinsesse Elin sa...

Herlige votter. Kan trenge det nå når snøen ligger fin og hvit. Skulle innom for å ønske deg en herlig fredag. Klem fra Elin:O)

Rekkehuset sa...

Hei igjen, Sylvi er faktisk ikke så arbeidskrevende som man skulle tro - relativt tykt garn og tykke pinner gjør at det vokser fort:-) Men fint blir det!
Heklingen har dessverre ikke kommet skikkelig igang, men det er ikke (bare) min feil...bestillingen av garn gikk visst skeis, så jeg måtte bestille på nytt. Veldig ergelig, men nå tror jeg det kommer straks, nå har jeg nemlig fått e-postkontakt med de som sender ut. Når garnet er i hus skal du se jeg får fart på det prosjektet også:-)

Prinsesse Elin sa...

ha ha ha ha ha shitt står det, det??? Må sjekke og fikse:O)

Mitt hvite hus sa...

Så fine bilder. Gode varme votter og Mons var da en skjønn bamse. husker mine hadde med seg en slik bamse også de første årene på skolen. ØNsker deg en fin helg. Klem Kerstin

Anne-Berit sa...

Å,det blir spennende i morra,øns henne lykke til fra meg.Vottene så gode og varme ut,hadde trengt sånne nå i kulda,minus 15 i dag,men vi har SOL.Ha det bra,klem fra meg:o)

♥ Gamleheksa ♥ sa...

Ønsker gjesten Mons og resten av familien ei riktig god helg. Kos dere!

Grip dagen sa...

Den bamsen skulle være kledd for vinteren, ja.
Kjekt å endelig få se disse strikkeprosjektene dine!
Har vært litt nyskjerrig på dem...

Da får du ha ei fin-fin helg. Ser ut som programmet er fullt, kos dere alle sammen!

Klem Marit

liven sa...

Koselige bilder Anita:o)
Flotte votter som ser gode og varme ut!!

Ønsker deg en fin helg:o)

Josefine sa...

Hei..så koselig innlegg..og for noen flinke morer dere er!!!
Herlige votter..og skjønn bamse:)

Korgen og lykten var jo også så søte.

Her i Bergen ble det vinter over natten også..masse snø og fin stemning:) Ha en flott helg, klem

Hulda sa...

Takk for gratulasjonen! :) Mons er en heldig kar, ser ut som han får noe av flere av de han er på besøk hos. :) Er tradisjon med slike bamser i 1.klassene her også, artig. Det er stor stas å ha de med hjem.

Vi har flere slike kasser på skolen, med farger i. :) skal ikke ta dem. hihi..

Hulda sa...

Teppet ditt blir nydelig! Du får det garantert klart til sommerbruk. :) Så nydelige detaljer du har brodert.

Emmeline sa...

Hehehehe...

Som avdanket lærer så var det alltid stor underholdning med disse dyrene som skulle hjem.

Jeg husker det tok av på grunn av en beskjeden jente med en like beskjeden mor som skulle ha Mister Nelson en helg da han fremdeles gikk i andre klasse.
Lille Mister Nelson kom tilbake med den lekreste garderobe. De to hadde brukt hele helgen til å sy og strikke og hekle... Det var nesten helt absurd. Dermed var vi liksom i gang.

Hver eneste helg var Mister Nelson på Mc Donalds, på svømming, han bakte og han sto på ---og nesten hver eneste helg hadde han fått noe nytt utstyr fra neste familie som ikke skulle være dårligere enn den forrige familien.

Tilslutt måtte vi jo kjøpe en svær koffert til Mister Nelson og alle hans remedier. Fyren dro jo rundt på en garderobe a al superstjerne, og det hele endte med at jeg måtte skrive litt om alle Mister Nelsons problemer på grunn av sin trang til materalisme...

Og neste familie fulgte dermed på med like sinnsyke anekdoter om Mister Nelsons kjøpetrang. Tilslutt hadde Mister Nelson en historiebok som egnet seg mest som underholdning for de voksne..

Nå ser det ut som om Mons er godt i gang med å få seg en garderobe a la Mister Nelson... Det skal bli se hvordan han er utstyrt når han er ferdig med 4.klasse;) *ler!!
Ha en superfin helg...Klem

Emmeline sa...

Du har visst vært innom hos meg mens jeg holdt på med den lange anekdoten om Mister Nelson versus Mons... Glemte jo å si god helg... Dermed: GOD HELG ANITA;)

Emmeline sa...

Heheheh*) Jepp.... GOD NATT OG SOV GODT.... ler på grunn av Disneyland ideen...høres ut som om kosedyrene på oppdrag fra skolen får samme luksusbehandling i hele landet gitt! Sikkert kjekt å være skolekosedyr!!

silje-sin sa...

Så herlig da, tenker han får det fint hos dere i helgen:) Høres ut som dere har planene klare:) I morgen kveld skal jeg ut å spise middag med mamma og søstra mi, det har blitt fast morsdagstradisjon:) Og på søndag er det familiemiddag hos mamma. Ellers er det stille og rolig her. Har en litt festlig historie fra barnehagen (dvs ikke festlig i det hele tatt...) men det får jeg ta på mail:) God helg kjære anita! klem

Landlig Idyll I Interiørhuset sa...

takk for den hyggelige kommentaren ang min apotekerdisk... jeg gleder meg til å kunne pynte og ordne oppå den,men det må vente for det er flere malingsprosjekter som venter og de skal fikses i samme rom,så da er det greit å vente syns jeg.

Ida sa...

Heihei :) Hihi.. ingen fødsel her enda.. MEN .. masse masse kynnere idag - og fullmåne den 9ende.. kaaaanskje det betyr at noe nærmet seg :) For å bekrefte at jeg ikke har lagt på latsiden når jeg har vært bloggfri - så har jeg lagt ut litt bilder idag :-)

Aktiv helg på dere da - her er det stille og rolig! Er barnefri ikveld... rart - men godt også :) Det blir nok leeeeenge til vi blir helt barnefri igjen :-)

Herlige Mons ;-) Og kjempesøte votter !

Ha en superfin morsdag!
KLemmer fra Ida

Unknown sa...

Hei Anita!
Håper det har gått bra i NM i dag.
Her på Øslandet har vi nesten snødd bort i dag! I løpet av noen timer har det kommet ca en halv meter med snø..., koselig med snø, men skikkelig herk når man har 30-40 meter innkjørsel som må måkes. Har brukt noen timer på det i dag(bra trim)Ellers så står det til liv..., har bare ikke hatt tid til å blogge de siste dagene. Har ikke så mye å blogge om heller, da det meste er "underveis"

Vottene dine er kjempeflotte!
Sånn trådkurv som du viser frem på et av bildene har jeg også, den står på kjøkkenbenken.

Akkurat nå spiser vi hjemmelaget pizza, Bertine ser på barnetv og mamma sitter nettet!

Ønsker deg en fortsatt fin lørdag!

xoxo

Tulip sa...

Koselig at mamma strikker til klassebamsen!

Ungene har hatt med sånne bamser her også, og tro bare ikke at de er for store for det. (Som man skulle tro!)
Neida, de skal helst være med familien i ALT som skjer den helga! Moro å se!

Ja det snør og det snør, er det mulig!? Har måket to ganger idag, men det ser ikke sånn ut! God trim er det jaffal!

God helg!

Guttemamma sa...

Takk for det, Anita!! Rart og trist, men masse gode minner. Også er det jo ikke tragsik når gamle mennesker dør, men selvsagt veldig trist...
Så flotte ting du har strikket!!
Klem

Josefine sa...

Hei på deg min venn..

Kos deg masse i morgen du også..håper du får slappe litt av og nyte livet du også:) kanskje du får sydd litt..det håper jeg å få tid til. Stor klem fra Josefine

Anonym sa...

Hei på deg.
Stor stas med den bamsen hjem. Den ordningen har vi her også. Snill du er som ordner til klær til han:)
Så flott den kurven var :)
Ha en flott morsdag.
Agatheklem

Christinas låvebutikk sa...

Heia! Så fine strikke plagg og bamse!
Hadde en kos kveld ja som vanlig! Høydepunkt hver mnd.
Her er det kaldt og snø men oppholds! Passer perfekt!
Vi begynner meg utbygging i mnd skiftet. Gleder meg!
Ha en fin kveld videre!
Klem!

Timotei sa...

Hei!
Så fine votter du har strikka!
Artig med klassens kosedyr. Husker at klassen til yngstemann hadde en kosedyrhund som fikk være med hjem til alle i klassen. Det var stor stas!

Huset på toppen sa...

Å så deilige votter og herlig bamse,Anita:)
Nå som kong vinter virkelig er her i Norge, er det godt å ha gode votter på!!
Ønsker deg en riktig fin morsdag!
Klem Linda
- ♥ -

Livy sa...

God formiddag!
Håper helgen har vært fin, selvom den har vært travel. Gratulerer så mye med morsdagen i dag!

Så skjønn Mons er!! Også så heldig han er som har slike snille vertsfamilier som stiller opp med flotte vinterklær til han :-)

Håper du ikke snør bort, og at dere får en koselig søndag!

Klem fra Livy

Klarafina sa...

Herlige votter!
Håper du har en fin Mors Dag!

Lovise sa...

Heeeei Anita. Du er jo rett og slett fantastisk!!! Tenk at du er ferdig med stitcheryteppet allerede. jeg er mildt sagt imponert.

Koselig maskot du fikk på besøk..

Gry sa...

Spennende helg du har hatt. Hvordan gikk det på KM? Heldiggriser som fikk sjokoladekake fra deg i kiosken. Send litt bakelyst hit er du snill, jeg kan behöve det!

Kjempefine votter du strikker. Er alltid like imponert over håndarbeidsproffsene. Selv har jeg akkurat lärt meg å hekle litt og det er göy. Får ikke bli for avansert, bare!

Ha en fortsatt fin uke.

Klem Gry

Aina sa...

Hadde vært koselig om du tok deg en tur, bedt eller ikke;0)
Du får rope ut hvis du en gang skal på disse traktene.
Gjyngestolene er fra Skeidar, men jeg vet ikke prisen...søte ja.
Har en liten en som våkner flere ganger på natten for tiden, skulle bare gi han smokken...og her sitter jeg på nettet...
Finne senga...
Nattaklem!