torsdag 5. mars 2009

Litt av hvert på en torsdag!


På tirsdag kom gaven fra min hemmelige venn, nydelig pakket inn, med to helt skjønne tre hjerter som ekstra pynt! Den første pakken skulle være til jobben, iflg kortet,

Og den inneholdt dette veldig fine kjøkkenhåndkleet og oppvaskbørsten! Håndkleet blir nok ikke brukt på kjøkkenet til opptørking, men er allerede trygt plassert på syrommet:0) Lillemor har teste børsten som hårbørste, men den henger nå til pynt på kjøkkenet! ALT for fin til å brukes!
I den andre pakken lå noe til kosen etterpå, det var hvit te og en kjekk tesil! Har aldri drukket hvit te før, men testet den med engang!! Smakte godt, selv om jeg nok laget den litt tynn, må jo spare;0) Tuuuuusen takk, vennen! Tror jeg har fått/kjøpt noe av deg før??!! Kan være jeg tar helt feil, men jeg tror du er Lovise?? Kjente igjen skriften, skjønner du:0)Har kjøpt meg en ny mugge denne uken også! Den ene lokale interiør butikken inskrenker sine lokaler og har 30% på alt. Falt for denne muggen og når den kostet 90,- var det jo ingenting å lure på:0)
Igår rett før "avreise" hørtes ett brak på badet og synet som møtte meg var tragisk! Største jenta hadde revet ned flasken med krystallfiolett og den hadde knust i skuffen under og spredd sine fargesterke dråper utover HELE badet! Skrekk og gru! Krystallfiolett er utrolig fargesterkt og får du det på fingrene må det slites bort. På tøy går det ikke bort. Så med dette i minnet kjørte jeg ungene på skole og barne hage og rev med meg min mamma og en flaske jif på veien, for å prøve å redde noe ihvertfall! Heldigvis var det ganske enkelt å få bort, utrolig faktisk, det er kun i fugene som det sitter, jeg var vel egentlig sikker på at hele badet måtte males, men heldigvis slapp vi det!!
Det er jo inn med lilla, men fiolett er vel egentlig ut *ler*!!Årets første(!!!!) tulipanbukett avslutter innlegget idag, så skjønne!Nå skal lillemor og jeg på fellessamling på skolen. Det er størstejentas klasse som idag står for underholdningen! Ha en flott torsdag allle sammen!

28 kommentarer:

♥ Gamleheksa ♥ sa...

Åj, satte nesten hjertet i halsen da jeg leste om den "lilla-ulykken". Takk og lov at det lot seg fjerne.

Jeg minnes mitt uhell med hjemmelaget blåbærvin som satte sitt preg på rommet mitt i barndomsheimen noen år. (PS. Jeg var vel moden for utflytting før jeg klomsa med den vinen da, vil ikke at foreldrene mine skal beskyldes for dårlig barneoppdregelse, hehe).

Mitt hvite hus sa...

Ååå så fin gave du har fått av din hemmelige venn=)jeg fikk min i går ogsåO=)
Uff og uff så leit med den lilla ulykken da, men godt at det emste gikk bort.. fort gjort når man har unger:O=)
HA en fin dag Klem kerstin

Anne sa...

Så fin gave du har fått:)
Så kjedelig med det lilla uhellet på badet! Bra det gikk lett vekk!
Ha en fin dag videre:)

Ida sa...

ojojoj.. krystallfiolett ja, det kunne jo i grunn vært verre enn din sterkeste parfyme det! FLaks at det forsvant så fort - har jo sett hvor utrolig godt det henger på i huden!

Nydelig mugge med tulipaner - har en mugge selv - men mangler tulipanene - skal på ikea en av de nærmeste dagene - så da blir nok en bukett med meg hjem :) Hverdagsluksus :)

Ha en superfin dag - snart helg :)

klemmer

Anne-Berit sa...

Så uheldig størstesnuppa var,bra det gikk bort.Gaven din var fin,hvit te har jeg aldri smakt,sikkert godt det.Vi har knallvær,så hundene og jeg skal ut.Ha det godt,og hils resten av gjengen.Klem fra farmor:o)

Hulda sa...

Flott og noastalgisk kjøkkengave du har fått. Virkelig fint. Likte børsten godt. Flott mugge du har kjøpt, skjønner du måtte ha den. :)

Bakketun sa...

Så fin gave du har fått! Enda godt det lilla lot seg vaske bort :)

Håper du hadde det fint på samlingsstunden!

liven sa...

Heisann!!
så flott gave du fikk da:o)
denne oppvaskbørsten var jo så tøff!!
Har fått min jeg også.....må få tatt litt bilder:o)
Skrekk og gru......men heldigvis gikk det bra da!!
Hadde trodd at krystallfioletten trakk seg inn i alt!!
Husker da min eldste drakk noen slurker av det.....mor var hysterisk og ringte giftinformasjonen! men det var ikke farlig heldigvis:o)

Ha en fin kveld:o)

Anonym sa...

Så flott at du fikk det bort, det meste iallefall :)
Nydelig den muggen du hadde kjøpt deg.
Klæm fra me

Lovise sa...

Heia vennen:)

He he, du kjenner igjen skrifta mi,- da er det vel ikke noe å lure på lenger. Skriver jeg så stygt at du ikke glemmer skrifta når du ser den....der er jo noe jeg må jobbe med da. Fint at du likte den uansett. Kjøper jo ting jeg liker selv vet du.
Kos deg videre i vinterkvelden.
Hilsen meg i nord.

Guttemamma sa...

Hjelp, kjente blodtrykket steg på dine vegne her nå....men høres ut som du fikk reddet det meste!! Så derfor:GOD helg!! klem

silje-sin sa...

Hei kjære deg:) Så godt at krystallfioletten gikk vekk! Det hadde jeg nesten ikke trodd jeg heller! Vi brukte jo det på leggen til augusta da hun hadde stafylokokker, og jeg husker at alt var lilla her.. Kjempefin gave du har fått, og nydelig kanne med tulipaner! Nå er det helg igjen (ihvertfall snart:)) klem

line sa...

Uff - det så IKKE bra ut på badet ditt! Det var bra at du fikk bort det meste.

Heldig var du som fikk vært på felles-samling idag - skulle gjerne vært der jeg også, men denne gangen lot det seg ikke gjøre og samkjøre det med jobben.

Ha en strålende helg - så ses vi vel på lørdag (i regnværet ???)

Aina sa...

Du, nå har jeg lagt ut et lite innlegg-tenkte jeg bare skulle si ifra hehe...
Og så lo jeg godt, ikke for tragedien på badet men for kommentaren rev med meg en flaske jif og mamma *fnis*
Godt du fikk ordnet det og slapp male.
Fin gave fikk jeg også, artiiiig med pakke i posten. Har blitt en del på meg i det siste *kremt*
Shopping på nett er virkelig enkelt på natterstider når ungene sover søtt;0)

Nyt de lekre tulipanene og flotte muggen, samt hvit te.

Klem!

Josefine sa...

Hei på deg...så flotte ting du har fått..koselig med hemmelig venn:)

Skjønner godt du fikk litt sjokk når du så et lilla bad...godt at du fikk det bort. Så fint du har pyntet på bordet..kjekt med tulipaner på denne tiden.

Nå venter jeg bare på å få sekskant teppet mitt fra maskinquilting, gleder meg:))

Ønsker deg en kjempefin helg, stor klem fra meg til deg!

Karna sa...

Så koselig gave du fikk, kjekt med slike overraskelser i posten....

Så heldig du er som har drivhus, har lyst på jeg også, et slikt fint et som kan brukes til paviljong også..men det koster skjorta så det får bli med drømmen tenker jeg...

God helg!

Timotei sa...

Så fin gave du har fått! Muggen var også veldig fin!
Så bra at du fikk bort lillafargen på badet. Hos oss er det jeg som står for sånne ulykker på badet. Jeg er ekspert på å søle når jeg farger håret og de flekkene lar seg ikke akkurat fjerne så lett...

mammahaaland sa...

Hei igjen..
Tusen takk for komplementet på teppet mitt, fra deg som er teppemseter er jo det veldig stas!
Krystallfiolett er kjente saker her i gården, fikk nemlig et tips en sommer jeg slet med eksem på bena om å bruke det..og litt uten å tenke meg dyppet jeg bena i et bad..så var føttene lilla den sommeren for å si det sånn..:)
Godt det gikk bort hos deg..

God helg:)

line sa...

Det ligger en hilsen til deg i bloggen min.

Ann-Cathrin sa...

Så flott gave du fikk da:) Godt det gikk bra på badet ditt!!! Uff, sånt er ille!! Ha en fin helg!

Lykkemamma sa...

Hei! For en fin gave du fikk!! Og tusen takk for kommentar på bloggen min, jeg er i full gang med planlegging av vårt nye bad (det tar nok noen mnd før vi kommer igang, men det er jo planleggingen som er mye av morroa)

Ha en fin lørdag :-)

Ps. Legger deg til i blogglisten min jeg!

Guttemamma sa...

Hei du!!
Skjønner akkurat hva du mener, jeg kjenner den lukten av dukene til mormor....bringer frem gode minner og mange tanker!!
Ha en kosleig helg med dine!!
Klem

Unknown sa...

Hei!
Så bra at det tross alt gikk bra når ulykken var ute, men jeg skjønner godt at du hadde hjertet i halsen.

Koselig med gaver fra "hemmelige" venner, særlig når man får så flotte ting!

Ønsker deg en kreativ og fin helg!

Jeg skal være hjemme i helgen, Bertine er hos pappa'n sin, så jeg skal kose med håndarbeid hele helgen... :=)

Synnøve

Ann-Cathrin sa...

Hei igjen:) Ja den forbaska snøen!!! Så lei! Vil du ha oppskrift på den lua og halsen? Jeg skannet nemlig inn en del fra den boken her om dagen, så har dne på PCn:) bare gi beskjed:)

Klarafina sa...

Koselige gaver, og kjempefin mugge! Det er ingenting å tenke på når man finner noe man liker til en billig penge er det bare å kjøpe. Jeg angrer meg i hvert fall alltid de gangen jeg må tenke litt på saken, og det ikke er noe igjen når jeg komemr tilbake til butikken.
God helg!

ChatrinesLiving sa...

Snør det hos deg i dag???... wow... hos oss skinner solen, heldigvis:)
Ja disse ungene... man må nok desverre regne med litt svinn når man har de i hus;) Godt det gikk bort, det meste i allefall:)

Gavne din var jo skjønn da! Hvit te er noe av mine favoritter, og den skal faktisk være litt sånn tynn. Deilig te1

Tenk, nå som jeg har fri helg, og ungefri og huset er ryddig blir jeg nesten litt satt ut her, for hva skal jeg gjøre nå???;) Jeg må nok finne meg noen garnnøster ser det ut for, du vet disse bestemor-rutene og bølgene ligger på vent, jeg ble litt lei kan man si...ehhh...
Skal vel alltids finne på noe;)

Ha en fantastisk lørdagskveld!
Klem fra Chatrine:)

Rekkehuset sa...

God morgen Anita - takk for at du tilbyr deg å sjekke for meg! Det sier jeg selvfølgelig jatakk til:-) Kjempesnilt av deg! Det er først og fremst de 4 stoffene som heter noe med beige jeg er interessert i, og hvis de har dem kan jeg jo prøve å ringe til dem for å høre om de kan sende?!
Ha en fin søndag - vi høres! Klem Hanne.

Anonym sa...

Så koselig at du har besøkt meg. Fint om du vil linke til meg. Burde oppdatert lista mi jeg også. Falt fullstendig for 6-kantteppet som du holder på med, nydelig! Ønsker deg en fin søndag.