onsdag 24. juni 2009

St.Hans aften!

I går feiret vi igjen St.Hans aften her, for 10. gang av 10 mulige, første gangen i 2000, men da hadde vi ikke flyttet inn her enda, flyttet dagen etter :0) I 2002 hadde vi barnedåp på St.Hansaften og i fjor feiret vi 2 x 70år, ett par dager før. Veldig koselig med en sånn tradisjon.


Litt variert hvem som kommer, men det er familien som inviteres. + foreldrene til min svigerinne ;0) Vet du leser dette Lise :0) Kjempekoselig!!! Igår var vi 14 stk. og vi grillet kylling, svin og pølser. Diverse tilbehør hører med og jeg lager alltid foccacia OG persillesmør! Yammy, alt sammen!! Mandelbunn kaken fra sommer festen hadde vi også og den var en sikker vinner igår også....Barna satt ved dette bordet, dvs noen av de, og resten hadde vi benket plass til på den overbygde delen.


Mine foreldre har ett stort bed med bare pioner så jeg var der og snoket bittelitt før fest start + i fra mitt bed da. Hvite skjønnheten er bare såååå vakker, den heter Moskuskattost. En "må ha" blomst i min hage ihvertfall. Jeg har den i rosa også, og den frøsår seg lett, så vidt jeg kan se!


Lavendel, kløverblomst og forglemegei er også med. Barna hadde krus/kopper fra Greengate, I love! Sist kjøpte er de med blomstene på, såååå skjønne! De er fine til alt! Til og med som blomster potter.Største jenta venter nå besøk av ei venninne og jeg skal slite solsengen :0) Jeg må beklage min manglende blogging om dagen, men det skyldes sommeren :0) 1000 takk for alle koselig kommentarer, jeg besøker alle dere, men har ikke tatt meg tid til å kommentere hos dere akkurat nå! Plutselig er jeg tilbake for fullt!
Nyt sommeren mens den er her!!!! Store klemmer fra Anita!

14 kommentarer:

Hulda sa...

Så flotte bilder fra i går! Nydelige hagemøbler, og flotte blomster. Dette så kjempekoselig ut. :) Flott vær har dere også. Her er det litt grått i dag.

Vi fikk nøkkelen til huset i går, så nå ligger det bilder på bloggen min. :)

My home is my Castle sa...

nydelige bilder....sommerlig og koselig :)

Klem,Kari

Datt sa...

Det hørtes ut som en skikkelig koselig tradisjon!! Nyt sola for meg også, frustrerende å sitte inne på jobb når det er slikt fin vær ute

Jannicke sa...

Herlige bilder!!

Nyt sommeren du også, Anita!
Klem J.

Nooria sa...

Skjønne sommerbilder! Høres ut som dere koste dere :-).

Gry sa...

Her var det mange flotte bilder!! Liker bloggen din godt - lett å bli inspirert!!

Ha en fin kveld!

Unknown sa...

Hei!
Koselig tradisjon å feire dagen sammen med familien...
Nydelig blomster, flotte bilder fra bord, veranda og ikke minst de fine Green gate serviset ditt...
I min familie har vi aldri hatt noen tradisjon på å feire ST.Hans. sikker fordi jeg kommer fra de dype skoger og der har man ikke samme mulighet til å tenne bål på samme måten som de som bor i nærheten av kysten, eller annet vaNN.
Men jeg og Bertine tok oss en tur ned til Glomma for å se om det var noen bål, det var det ikke. Sikker mange som venter med festlighetene til helgen...

Ha en fortsatt fin onsdag!

klem

Anne-Berit sa...

Hei,hei,så veldig koselig ut sånn du hadde stelt istand til St.Hansfeiringen,og koselig var det sikkert også.Kos med så mange samlet.Her var det bare hjemmekos i går,vi feiret litt i helga da vi var i Bodø,og så skal kameraklubben ha feiring på lørdag som kommer i Klokkerhagen.Gleder meg til det,håper været blir som det er nå,vi har endelig fått sommer her,herlig.Driver og stuller i hagen vet du,kos det.Ha det kos,og hils gullene.Klem fra
svigermor:o)

Synnøve sa...

Nydelige hagemøbler.
Så fint du har pyntet. Pioner er bare så fine.

Blir lite blogging på meg for tiden også. Er da så mye annet og gjøre når det er sommer og fint vær.

Anonym sa...

Så mange flotte bilder! Du har ordnet det helt nydelig!

Camilla sa...

herlig! har du en oppskrift på foccacia?

kom på at jeg skal bake det i morgen, torsdag, og finner ikke oppskriftene mine i kassene...

klem camilla

Lovise sa...

Så fint at du nyter sommeren. Håper den varer lenge:)

Josefine sa...

Heisan...

så nydelig på terrassen din! Flotte hagemøbler, og fin blomster....ser så koselig ut. Skjønner godt det er hyggelig og feire midtsommer her!

Ha en vakker sommerdag min venn, stor klem

Tulip sa...

Så koselig st.hans feiring dere har hatt!
Ja, her er det heller ikke mye blogging om dagen. Nyt været du! Det er jo så nyydelig!!!