torsdag 4. juni 2009

Tallerkenhylle pynt!

Litt travelt her om dagen så det blir litt sjeldnere innlegg OG tid til besøk hos dere. Sånt som følger med årstiden :0) Jeg har fått noen tilskudd i tallerkenhyllen på kjøkkenet.

Jeg har ei venninne som i våres ryddet dødsboet til sin onkel. Jeg spurte henne om det var noe spennende der, men det var det ikke, iflg. henne. Dvs. Ane fikk ett søtt lite kaffeservise. SÅ kom vi på loppemarkedet som hun var med på å arrangere, med litt lopper herifra og da snek jeg meg til en runde rundt og kikket litt. Line var der og jeg fortalte om det fine og flotte jeg hadde sett!!!


Ja, det har jeg hatt med svarer hun lett, jeg bare gapte, hun hadde altså levert de skjønneste ting til loppa, sånne ting som de som står i kø en time før rasker med seg.... Det var nesten så vårt vennskap forsvant ;0) Men snill som hun er, tok hun tilbake to av tingene, de som var viktigst for meg :0) Det ene er det nydeligste lille lyseblå fat fra Figgjo og det andre var DEN skjønne muggen fra PP. Tuuuusen takk Line!!! Som du vet er du tilgitt!! Men neste gang skal jeg være med på rydding ;0)))


Kjøpte meg selv dagen etter en tallerken, med ett lite skall, men pytt pytt..... Den lille grisen fikk gutten på loppemarked som vi arrangerte ifjor, han så seg den ut tidlig på dagen, men jeg hadde ikke tenkt å kjøpe den så han fikk beskjed om at han kun fikk den dersom den var der ved dagens slutt. Hans dag gikk da med på å vokte om den og han puttet den ofte bak noen litt større ting så ingen andre skulle la seg friste. Må vel ikke si at det var en stoooor fornøyd kar som fikk den med hjem ved dagens slutt :0) Pokalen er i sølv og ble vunnet av min morfar i en turn konkuranse i 1935!!! Kult, og ikke vanskelig å skjønne hvem Amalie har sine evner fra! Engelen kommer fra Kjerstin med bloggen "Mitt hvite hus". En gave i hemmelig venn ifjor engang.


Det brune fatet kjøpte jeg på ett annet loppemarked i fjor og er sååååå glad idet, bruker det masse!! Veldig koselig med masse forskjellig i hyllen, fra ulike loppiser og diverse.
Igår var Line og jeg på shopping inn mot Oslo, vi var på S&S, Sandvika storsenter OG Ikea. Funn og resultater av funn kommer senere! Nå skal jeg sy av noe av det! Jeg var visst litt pratesyk her for ble det mye skrift, men håper iallefall noen av dere har hengt med sånn at jeg får ønsket dere en flott ukeslutt! Klem fra Anita!

32 kommentarer:

Monica sa...

så masse nydelig pynt i hyllen, elsket figgjo fatet! Nydelig! Godt at din gode venninne ble tilgitt da ;) Ønsker deg en nydelig dag! Klem monica

Maliva`s verden sa...

Wow..så mye go`saker du har i hyllen din der:O)Ja nå venter jeg spent på hva du har kjøpt deg...Klem fra Maliva

Aina sa...

Vittig det der, når venninnene ikke ser skattene en selv ser. Smaken er som baken, den er delt-og heldigvis for det;-D
Fikk glassvitrineskapet til venninnen min jeg, mannen og hun ville ikke ha det lengre, kjekt for meg.
Og det var jo en supersøt mugge og fat du fikk.
Tuva elsker loppis hun også, løper rundt med penger som brenner i lommen...eplene faller ikke langt fra stammen....hehe...
Gleder meg å se det andre du har på "lager" for oss.
Torsdagsklem!

Datt sa...

Så mye fint du har i hylla di! Og jeg må si jeg synes den grisen var herlig, hadde sikkert fått blitt med meg hjem hvis den hadde spurt... hihi...

Unknown sa...

Åhh..for en flott hylle og ikke minst innhold. Godt det ikke bare er meg som har travle dager, synes tiden bare fyker avsted!

ingmarie sa...

Hej!
TACK just en sådan tallrikshylla ska jag ha i mitt kök!Den snyggaste jag sett!

Charlotte sa...

Åhh så nydelige ting du har i din tallerkenhylde. Det blå fad er NYDELIGT!! Og den lille kande er også utroligt nydelig.
Her i huset er vi jo ved at renovere køkken/gang og noget af stuen ... og ved du hvad?? Jeg får plads til en tallerkenhylde og jeg glæder mig såååå meget til at få den hjem.
Rigtig god torsdag eftermiddag/aften til dig.

LIVS LYST sa...

Nydelige tallerkner. Herlig med blått og brunt sammen!!

Hilsen Liv

MariMaja sa...

Så mye flott!!
Jeg har lært meg til en ting og det er å alltid tilby meg å hjelpe andre med rydding...utrolig hva folk kaster!
Klem fr Maja

Mitt hvite hus sa...

Ååå så mye fint du har i hylla di...mange vakre fat som jeg hadde valgt hvis jeg hadde sett de....
Hun var nå snill da som tok tilbake et par tallerkener...men skjønner deg veldig godt=)

Ønsker deg en fin fredag =)

Klem Kerstin

Josefine sa...

Hei kjære Anita:)

Så enig med deg...på denne årstiden blir det nok litt mindre blogging etterhvert.

Nydelige ting du viser frem...alle fatene dine er så fine! Og den muggen var virkelig en skatt. Flott er det at vi er ulike og at noen ser skatter der andre ser gammelt skrot.

Heldig du som har en sånn venninne som vil gi slike skjønne ting bort:))

Ha en fin kveld,...stor klem

Guttemamma sa...

he he,smaken er som baken osv....,men jeg synes du fikk vakre ting med deg!!!Klem

Nettelita sa...

Hehe.. Godt at du fikk sikret deg skattene før noen andre fikk kloa i de! :) Masse fint i hylla di!
KLem

KRUSEDULL sa...

Så fin blogg du har! Har ikke vert innom her før. Nå har jeg sittet og kost meg og blitt inspirert. Ser ut som du er en kreativ sjel!

Hilsen fra landet sa...

Tallerkenhylle er et must, og din er jo kjempefin!! :-)

Babb sa...

Kjempemye fint i hylla di! En del av det kunne jeg tenkt meg selv..hihi
Ha en fin uke!

line sa...

Det er jammen godt at du har kommet over alle de "tapte" tingene fra loppa... *ler

Ellers venter jeg nå bare på neste shoppetur vi skal ha. Det som var det geniale, var jo at vi er like "utolmodige" og dermed gir et raskt overblikk i butikkene - akkurat det resultatet vi begge ønsket! Tusen takk igjen for en KJEMPEKOSELIG DAG!

line sa...

Må bare kommentere de andre her ogsp. Det var ikke det at fatet ikke er flott (eller de andre tingen jeg ga bort), men jeg har IKKE plass!!!!

Anonym sa...

Ja, kanskje lurt du blir med å rydde, neste gang ;)
Det lyseblå fatet var kjempefint.

Ja, på denne tiden blir det litt sjeldnere med blogging. Får ta det igjen til høsten :)
Ha ei fin helg.
Klæm fra me

ingmarie sa...

Hej Anita!
Kul att du läser Lantliv,själv läser jag med stort nöje"VAKRE HJEM o INTRIÖR"Tycker den är trevligare!Inte så mycket mode,eftersom kläder inte roar mig lika mycket som heminredning!Vad ska jag göra med min matgrupp från Krogenäs,Norge?Måla vita eller behålla dom trärena???Hjälp!
Kram från mig!

My little footprints sa...

Hei Anita!
Takk for hilsen!
Det var godt at loppis turen endte godt til slutt ;) Andres søppel er ofte andres skatter vettu! ;) Det var godt du fikk dem! Så mange fine tallerkener du har i hylla di! Den lille kanna likte jeg veldig godt ;) Jeg så faktisk disse brune tallerkene på loppis sist, de er vel kanskje engelske? Ønsker deg en kjempefin helg Anita, kos deg masse i sola! Om den dukker opp da.. hihi.. klemmer fra Beth

Huset på toppen sa...

Så utrolige mye fint du har i tallerken hyllen din!!
Utrolig hvor forskjellig vi er, når vi etter ting av verdi!!
Ha en fin og koselig helg!
Klem Linda

Ida sa...

Heisann!

Ja, nå har du lært du også.. hihi.. aaaaldri la noen andre ta sååå viktige avgjørelser for deg :-) kjempemange fine tallerkner - jeg ønsker meg så veldig en tallerkenhylle! Det skal jeg ha i mitt neste hjem!!!

Gleder meg til å se shoppingresultatet :-)

Hmmmm... budsjettet for navnefesten ja.. hihi, det er derfor jeg må på 'slang' etter blomster i naboens hage ;-D Neida - med en stykk sykepleier og en stykk elektriker i hus - så blir det ikke mange rullende kroner! Hjemmelagde vaser og hjemmelagde vimpler -samt litt bidrag fra svigerforeldre og foreldre -så sier vi at det akkurat går .. haha!! :-)

Ha en nydelig helg! Klemmer fra Ida

silje-sin sa...

Ga hun den kannen til et loppemarked????? Det er jo galskap! Godt du fikk tak i den! Kjempefine ting i tallerkenhylla! Det pyntet veldig opp! Har du fått svar ang skole til høsten eller? Venninna mi hadde fått svar nå. Nå er jeg ferdig som "lærer" (måtte si farvel til 40 herlige femteklassinger i går) og jeg er tilbake i spl.yrket. Og der blir jeg ikke lenge. Koselig nok å jobbe, men mye styr også. Det kan jeg jo ta i en mail:) Skal prøve å få sendt en i løpet av helga jeg:) Ha en flott helg, og gode vakter! Gleder meg til å se hva duhar kjøpt! klem fra silje.

Anonym sa...

Tusen takk for hyggelig kommentar inne hos meg! Ser at vi ikke bor så langt i fra hverandre :-)HA en fin helg, jeg krysser fingerene for sommervær i Vestfold!

borghild sa...

Så spennende med nytt prosjekt! Gleder meg masse til å se resultatet, og kan ikke tenke meg noe annet enn at det blir perfekt:-) Det første jeg sydde etter mønster var en anorakk med fôr OG tittekanter, kanskje ikke rart jeg fikk litt aversjon mot mønster...
Nydelige loppefunn har du også gjort, rart det der, hvordan vi vurderer skatter/skrot!:-) God helg til deg og dine! Klem B:-)

Magdalena sa...

heia!!
så nydleig hylle! sitter her og får frysninger over de vakre fatene dine,- slike fat i mønster i bruntoner er mine favoritter! du er driiitheldig!!****

nyt den skjønne junihelgen,- klem, magny**'

Hilsen fra landet sa...

Jeg så at du skrev at det var kald vind... "godt" å høre at det ikke bare er her at det er kulde igjen!! Jeg blir så strandsyk når jeg hører at det er varmt og badetemperaturene øker. Når det blir juli styrer jeg nedover mot kysten en måneds tid ja!!

Crinoline sa...

Hei Anita.Godt du fikk reddet muggen og tallerkenen!! Masse flott du har i hyllen.Jeg har en gammel tallerkenhylle i garasjen som venter på noen strøk maling,men mangler egntlig veggplass...ha en fortsatt fin helg.

liven sa...

Hei Anita:o)
Takk for tips om planter:o)
Skal kikke litt rundt nå....og kanskje blir det en rosebusk ja:o)
Nydelige saker i tallerkenhyllen din!! Er så glad i slike gamle porselensting jeg!!!
Godt med venninner...hihi

ha en fin lørdagskveld...og kos deg:o)

Tulip sa...

Oisann...denne venninna må du holde i øra! jaggu godt du oppdaga fatene:)

Nydelig fat på hylla di. Liker godt mange ulike fat, som du har her. Lekkert!

Unknown sa...

Hei Anita!
Så mye fint du har i tellerkenhylla di, mange flotte fat og skikkelig moro med den pokalen som faren(?, eller var det bestefar, tok i turn... Eplket faller ikke alltid sålangt fra stammen... :O)

Jammen bra at du "reddet" det nydelg blå¨fatet og den flotte muggen, og jammen bra at vennskapet fortsatt består... LOL

Har kommet oss tibake fra syden, etter en kjempeflott uke!

Ønsker deg en fortsatt fin søndag!

klem