torsdag 27. august 2009

Putekos!!

Da var det nye puter i sofaen, absolutt ikke noe ønskesofa, men den virker veldig bra for oss, så da får den duge en periode til. Fargen er kanskje ikke det jeg syns er verst, men at den er sååååå glatt og "hard" er absolutt ikke etter min smak. Vanskelig å pynte den opp også, for alt sklir ut for ett godt ord.....Putene matsjer både hekleteppet, roseputene

OG rosene på bordet ;0)
Artig å hekle sånne små prosjekter.
Bakstykkene er sydd av en gammel melsekk. God gammeldags gjenbruk :0)


Nå er snart første uken som student over og det har gått veldig greit syns jeg. Vi er en gjeng som pendler til Porsgrund og bytter på å kjøre, så veien er ikke sååå lang. Koselig med selskap i bilen også. Selv om det går greit skal det bli utrolig godt med en rolig fredagskveld her i morgen. DET trenger vi nå! Skal jobbe resten av helgen så.......

Men noen ting må prioriteres ned da, og sånn som det er nå blir det bloggingen eller det vil si å kommentere hos dere OG lage innlegg selv. Jeg besøker dere, men rekker ikke kommentere noe. Skylder endel kommentarer nå, men noe må jeg jo ofre for å komme videre i arbeidslivet......

Ha en flott ukeslutt alle sammen og tuuuuusen takk for alle koselige kommentarer, det betyr såååå masse for meg, blir like glad for hver eneste en. Har forresten snart 2 års jubileum som blogger og det bør vel feires, når den tid kommer!! Kos dere!

25 kommentarer:

MariMaja sa...

Flotte puter!
Lykke til videre med studiene;)
Klem fra Maja

cille sa...

Nyyydelige puter du har heklet! Der satte du meg på en ide.. En kjempe koslig blogg du har!

Anne-Berit sa...

Det må jeg si var fine puter,koselig å se den som har rutehekling,for sånne hadde vi før.Det bølgemønstret må du vise meg når vi kommer nedover,for det har jeg aldri prøvd.Ble skikkelig fint som pute.
Hils alle gullene fra farmor da.Klem til deg.

Emmeline sa...

Heisann Anita:)

Du er blitt så utrolig flink til å hekle, og helt i min ånd..Rosa grønt og roser. HERLIG! Følger med på om du tar utfordringen... Sånne utfordringer er kanskje kjekkest for dem som lager dem først, men likevel gøy å se en av de gamle bloggevennene sine valg. Jeg må jo bare le fordi jeg ikke skjønte hvem du var da jeg så bildet av deg første gangen;) Jeg hadde dannet meg et bilde av at du var MØRK med langt hår og brune øyne...Av en eller annen merkelig grunn, og tenkte: Hvem er dette da?? Dette er jo ikke Anita;) Lykke til med studiene, tøft og spennende å utfordre seg selv med studier, men likevel veldig kjekt. NÅr det gjelder kommentarer så er jeg helt håpløs. Derfor har jeg utfordret meg selv denne gangen. Tenkte at jeg skulle bli litt flinkere. Kan ikke fortsette å lage innlegg og aldri kommentere i det lange løp, må iallefall få til et system på en eller annen måte... Men det er ikke så lett. Det var faktisk litt lettere før... Da vi var bare hundre og ikke tusen;) Men det er vel egentlig et luksusproblem???
Ha en superduper kveld. SEE U og følger med, vil gjerne se dine favoritt ting. Tror vi har ganske lik smak;)

[morgrethe] sa...

Til lykke som student!

Ragnhild / Wallas Verden sa...

Herlig ronatiske puter. Flott med melsekken bak på pua da.

Jeg har to frøsekker i sofaen min jeg;)

Ha en fin kveld
klem

Timotei sa...

Så fine puter du har laga! Kjempekoselig i sofakroken hos dere! Vi har også mørke skinnsofaer og kommer nok til å fortsette med det. Veldig praktisk!
Ja, ting tar tid og innimellom må en prioritere. Skjønner godt at det blir mindre tid til blogging og kommentering når du både jobber og går på skole. Blogging skal være gøy og ikke et ork. Det gjør jo ingenting om du ikke har innlegg så ofte eller om du ikke rekker å kommentere hos alle hele tiden. Jeg har også vært nødt til å prioritere ned bloggingen i det siste. Kan rett og slett ikke sitte for lenge ved pc-en pga vond rygg.
Lykke til videre med studiene og ha ei fin helg!
Klem fra Rannveig

Rådyrveien sa...

Så flotte puter! Passet kjempefint i sofaen din.
Ja, glatt skinnsofa er noe hærk å få pyntet, men så er det veldig praktisk da - spesielt med små barn i huset.
Lykke til med studiene!

Lene sa...

koselig sofa krok du har! Ja når men blir student igjen så er det mye man ikke rekker desverre. Kommer trolig selv i den situasjonen neste år, så derfor nyter jeg ekstra mye å gå hjemme i barselpermisjon dette året.

Ha en fin helg!

Lene.

Mia sa...

De hekleputene dine er bare sååå fine, Anita! Artig med bølger i en pute, og så den store bestemorsruta også da. Vakkert også med rosestoffet (jeg har hatt maken stoff, som jeg har stort sett brukt opp nå... i "gipsy-teppet" mitt). Alle disse putene gjorde seg så godt i sofaen din; fine fargeklatter som du har all grunn til å være fornøyd med.

Mia sa...

Glemte helt å gratulere deg med snart to år med blogging. Tiden går så for "when you are having fun", ikke sant? I oktober har jeg blogget i tre år, og fatter fortsatt ikke at jeg har klart å "holde det gående" så lenge med meg og mitt...

Josefine sa...

Hei min venn...sånn er det bare noen ganger, da blir det andre ting som må prioriteres. Flotte puter...de frisket virkelig opp!!

Ønsker deg en flott helg, vi snakkes..stor klem fra meg

Aina sa...

Ops og oi oi, ryddet i et par hundre mailer og så mld. dine!!
Jeg har det bra, har tatt en litt lengre enn planlagt sommerferie fra bloggen. Startet på jobb igjen denne uken og tenkte jeg skulle lage et innlegg snart...burde vært før ;-D
Ikke meningen å gjøre deg bekymret, beklager vennen.
Så deg forresten på Facebook, tenkte å legge deg til som venn.
Men så har jeg blitt fullstendig bitt av spillebassillen der inne, og kom på at det var for flaut å "avsløre" *ler*
Vennene mine er sånn passe lei av mld. om at Aina har gjort det bra i Farmville, og spiller nå level 50 i Mafia wars osv.
*rødme*
Skal lese gjennom dine siste innlegg og et par blogger til før jeg køyer, måtte bare gi et lite (langt) livstegn ;-)

Klem fra meg.

Mitt hvite hus sa...

Nydelige puter... der har du heklet bølge mønsteret.. virkelig flott bel det i sofaen din.. Ja skjønner du har hektiske dager... masse lykke til med studiene...
God helg.

Unknown sa...

Hei!
Så utrolig flotte putene dine ble..., gøy å være inspirasjonkilden til de... :O)
Flotte farger som passet perfekt i sofaen, sammen med roseputene dine.

Man må prioritere det som er viktigst i livet, og da må blogging vike..., det tro jeg alle skjønner og alle opplever.

Kos deg med familien din i kveld, slik at du orker jobbehelgen din.
Du har harde uker..., studier på ukedagene og jobbing i helgene...
Husk å lade batteriene innemllom da! Stor klem fra Synnøve

Rekkehuset sa...

Flink du er som orker studere ved siden av jobben! Sikkert lurt å ta et tak hvis man vil "videre":-)
Kjempefine puter du har laget, herlige farger! Men du, hvordan syr du fast bakstykket - på vranga og vrenger etterpå som om det var to stoff eller fra retta? Med maskinen? Jeg har et par heklede puteforsider liggende som savner montering fordi jeg ikke klarer bestemme meg for hvordan jeg skal gjøre det..
Sofa-problemet høres kjent ut..vi har også svart skinnsofa; veldig praktisk med barn, men ikke helt den stilen jeg vil ha og alt sklir ut. I nyhuset SKAL jeg ha en Ektorp i voksenstua, så kan skinnsofaen rykke ned i kjellerstua:-) Ha en fin helg Anita, klemmer fra Hanne.

Hanne sa...

For en vakker og koselig blogg du har! Oppdaget den via Emmelines, der jeg så du hadde lagt igjen en kommentra.
Vi har nettopp kvittet oss med en mørkebrun hjørnesofa i utrolig glatt skinn. Vi solgte den videre til noen som hadde lett etter en akkurat slik sofa (ja, jeg vet ikke om det med glatt var en forutsetning, men de fikk prøvesitte og var fornøyde), og det var en lettelse å få den ut av huset. Men hjemme hos deg ble det veldig koselig med nye puter i "myke" farger.
Ønsker deg god helg!

Huset på toppen sa...

Flotte puter i sofaen,Anita:)
Likte så godt rosemønsteret og hekleputen din sammen.Lukke til som student,koselige med venne kjøring.
Godt at det er fredag i dag og helg!
Klem Linda

Grip dagen sa...

Lykke til med travle dager.
Godt å ha alle putene og teppene og slappe av i når du er hjemme.
De var riktig flotte - og alt harmonerer jo i farger!

Ha ei flott helg!
Klem Marit

Anonym sa...

Er det videreutd. du er startet på? Du har kanskje skrevet noe om det før, men har ikke fått det med meg.

Kjempefine puter. Liker så godt det bølgemønsteret:)
God helg.
Klæm

Monicas sa...

nyyyyyyyyyyyyyyydelige puter....

Livy sa...

Så flott det ble! Du er så utrolig flink altså!

Den berømte tidsklemma kjenner jeg godt til - kos deg med bloggingen og ikke tenkt på det!

Ønsker deg en fin helg videre! Klem fra Livy

Ann-Cathrin sa...

Så fine puter, herlige farger! Ha en fortsatt god helg!

liven sa...

Så koselige puter du har laget!!
Så fiiine!
Gleder meg til å lære hekling.....
lykke til som student Anita....og ha en fin søndag:o)

Anonym sa...

徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社,徵信,徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務