tirsdag 25. september 2007

Høst oppfrisking

Jeg har pyntet opp litt på terassen. Eplekassen som inneholder urter har fått noen koselige høstlyng istede. Byttet også ut litt ved inngangen, men har ennå ikke fjernet den stoore dronning Ingrid så der er det ikke helt høst/vinter klart!


Ellers maler jeg vindus lister og karmer på soverommet om dagen. Vi har byttet vinduer og da må det jo males litt. Jeg var å så på nye gardiner i går på princess. De hadde noen grå panelgardiner som jeg falt for.

Tenker høyt: "Jeg lurer på om det vil se snuppete ut med bare et panel på hver side, de er jo bare 33cm? Og ikke har jeg oppheng heller. Jeg tenkte egentlig at jeg skulle henge de på den vanlige stangen. Hun i butikken sa at det var mye nytt på vei inn nå, så da kan det jo være at jeg finner noe som passer bedre...Vel, jeg får se når jeg nærmer meg målet*hmmmm*" Store problemer å løse gitt!

4 kommentarer:

Elins Cards and other handscrafts sa...

Hei Anita.
Med denne tagge farsotten gående har den nå også kommet hit. (kanskje vært innom her før og men :o)
Du er TAGGET. Sjekk bloggen min med hva du gjør.
Klem

elin1976 sa...

Hallo!
Takk for besøket på bloggen. Så koselig at det kommer nye mennesker som har begynt å blogge.
Så til sørsmålene dine.

Jeg klipper ut et stykke papir som er stort nok til å dekke alle 2 sidene på esken. Legger så lim førs på bunnen av esken og setter esken oppå til det tørker.
Så gjør jeg det samme med lang sidene. S

å klipper jeg på skrått inn på kortsidene sånn at jeg kan brette opp papiret på kortsiden.
og segger lim på disse sidene.
Bretter over kanten og taper fast overflødigt på langsidene og klipper det som kommer over kanten. Gjør det samme med lokket. Tenk deg som om du pakker inn en gave. Samme opplegget. Håper du fprstod noe av dette.

Så til vingene. Jeg lager ikke vingene etter boka. Jeg bruker enten ullfil(rester) eller et annet tykkt stoff. Klipp ut en by av dette slik at vingene passer. Så klipper du stoff som skal legges dobbelt. Legg stoffet dobbelt oppå det tykke stoffet slik at det blir 3 lag. Ullfilt, stoff, stoff.
Så sy men la bunnen på engelen være åpen. klipp ut og ikke glamm å klippe hakk inn i vingen der det er buer. Dette for å få fine buer.
Så tar du og bretter det ene stofflaget over ullfilen slik at det blir stoff, ullfilt, stoff. føler du det blir for mye ullfilt inni. Tar du saksa klipper av litt ullfilt der med åpningn. Så stryker du vingen godt. Å så sy igjen hullet i bunnen. Strykingen er viktig! For de blir mye finere da.

Bare spør igjen om det er noe. Kommer tilbake her på besøk. Linker deg:O)

Monica Therese sa...

Det er helt greit det,syntes det er bedre å gjøre det sånn,så får de som liker det drive på med sitt (",)
Tagging er ikke min greie,bedre å "føle seg kallet"..hehe..!! Ha en strålende aften =)

Pulsatilla sa...

Takk for hyggelig hilsen på bloggen! Jo visst var støvlene kjempefine - jeg jobber med leverandøren for å få dem i nettbutikken, men er ikke helt i mål ennå.
Hyggelig blog du har, jeg kommer nok innom igjen! Mvh, Puls.