mandag 17. september 2007

Mandag igjen!

Ja nå er denne helgen over og det er igjen mandag. Veslejenta og jeg har vært ute og gått en tur i det fine været, nå leker hun med en ball her inne.


Helgen har gått med til bursdagsfeiring og hygge med familie. Siden det på lørdag var min bursdag, slo vi sammen og hadde familie feiring på søndag. Desverre er det lite av familien som bor så de har anledning til å komme, men vi får jo feiret litt vi andre da. Vi hadde kakebursdag som vi kaller det og da bød vi på ostekake, bløtekake og muffins (sjokolade og banan). Bløtekaken hadde jordbærfyll og var kjempego, og så vel ikke så verst ut heller!
Litt rester ble det og, så vi får kose oss litt idag også!


På formiddagen i går var vi på katteutstilling, hvor målet var å bytte en pelargonia med en av utstillerne, hun ønsket en Attar Of Roses som jeg utrolig nok hadde, og så fikk jeg en Bornholm av henne. Ungene syns det var stor stas med alle de flotte og søte pusene. Utrolig hvor mange varianter av katter og ikke minst bur pynt som finnes. Glitter og silke faktoren var høy!


Når man passerer en viss alder er det ikke mange gavene man får til bursdagene sin, da er det enklere med penger! Men jeg fikk en nydelig bukket med roser av de i huset her

Jeg fikk også en topp som var den samme som værdamen på go morgen Norge hadde på seg idag. Kjempefin var den:o) I ettermiddag skal vi jentene på bytur å prøve og få brukt opp bursdagspengene våre... Det blir hyggelig.

3 kommentarer:

Fru Dart sa...

Gratulerer så mye med vel overstått! Det var da en nydelig rosebukett du fikk. Skulle ønske gubben min kunne gjøre slik av og til, men det er slik her hos oss at vil jeg ha blomster, må jeg pent kjøpe dem selv ;-)

Anita sa...

Takk! Jeg må også kjøpe det selv som regel. Jeg får blomster to gg i året og det er til morsdag og til bursdagen!

Elisabeth sa...

Graulerer så masse med dagen.
Og det var et skikkelig kakebord du hadde laget istand, man fikk vann i munnen av å lese alle kakenavnene ;)
Og roser er aldri feil, ja i det hele tatt er blomster aldri feil ;)

Et lite tips *hvisker*
Åpner du for alle kommentarer blir det flere som kan skrive hilsner i bloggen din, ikke bare de som har google-konto ;)