torsdag 20. september 2007

Høsten!

Ja nå er det blitt skikkelig høst, og det verste av alt er vel at jeg faktisk storkoser meg om dagen! Selvfølgelig skal vår sensommer tur til Kreta ha mye av skylda for det, for der fikk vi jo en go dose med sol og bading alle sammen. Det var skikkelig lading av batteriene! Jeg er ganske sikker på at dette kommer til å bli en tøff høst for mange, med mye sykemeldinger og egenmeldinger. Mange av oss er faktisk sånn skapt at vi er avhengig av litt sol for å kunne møte "mørketiden" med friskt mot og optimisme. Kanskje jeg skulle fremme et forslag for lokal politikerne foran neste valg om en form for støtte til batterilading, tror at det kan være økonomisk lønnsomt jeg * hmmm*!


Ja det var denne høsten og hyggen da, jeg koser meg som sagt. Jeg drikker te, fyrer i ovnen, tenner stearinlys og driver med hobbies. Nå er akkurat to par med sokker ferdig;


Ett par goe og lange til vesle jenta i str.20 og ett par i str. 30 til gutten vår. Det er forresten utrolig moro å strikke sokker med det "nye" sokkegarnet, blir jo mønster enten man vil/kan eller ei!

Jeg har også begynt å redde inn pelargoniene mine, noen er tatt helt inn og noen er satt under tak. Jeg skal sette opp noen hyller i ett vindu slik at iallefall nystiklingene får godt stell gjennom vinteren. Resten skal ned i kjelleren bare de har hatt sin glanstid for i år! Lord buten blomstrer først nå og da er det jo synd og sette den bort.

2 kommentarer:

Hilsen fra landet sa...

Er det deg, ava, fra P-nettet ja!! :-D

Så trivelig med sokker da! Har ikke lært meg å strikke jeg da... Gratulerer med overstått bursdagsferiring! Moro å kikke på pelargonene dine... håper stiklingene roter seg! Har vært litt forsiktig med å ta stiklinger i det siste siden det er såpass sent på høsten, men nå bor jo du mildere til enn meg da. Ha en fin kveld!

Elisabeth sa...

Se der ja, du fikk til telleren ;)

Så flink du er til å strikke sokker, det er en kunstform som aldri jeg har lært og beherske..*ler*