søndag 30. september 2007

Skoeske forvandling

Idag har vi kost oss inne det meste av dagen. Ungene lagde kort i formiddag. De trenger ganske mye hjelp så jeg fikk ikke selv laget noe kort, men jeg får sette meg en annen dag og sette noen av mine mange ideer ut i virkligheten.

For en stund tilbake kom mannen hjem med masse skoesker som skulle "bekles". Jeg gjorde et forsøk ganske raskt med et tykt gave papir fra Ikea, men resultatet ble ikke i nærheten av sånn som jeg hadde tenkt. Har etter det surfet rundt i bloggens verden og fant da en blogg hvor eieren har utrolig masse ideer. Hun hadde kledd en skoeske med Tilda gavepapir og den ble helt i min smak!! Så i dag gikk jeg igang. Klippet og limte;

To av eskene vi hadde fått var fine i seg selv og skal i morgen pyntes med litt decoupage. De andre ble rosa med brune prikker. Jeg syns de ble kjempefine og har nå store planer om å lage flere da disse allerede er fyllt opp med deoupage og kort utstyr.


Den lille haren er laget for en stund tilbake, men lurt seg med på bildet. Den kommer fra boka "påske med Tildas venner" som er en må ha bok.. Mitt eksemplar er blitt borte, så i går bestilte jeg et nytt eksemplar + Tildas hus. Gleder meg til de kommer! Har tenkt at når lille jenta får største jentas rom så kan jo jeg få en plass der til min symaskin og få kommet i gang med litt Tilda sying igjen.

Mens jeg sitter her å skriver, sitter barna og ser på "Det var engang et menneske"! En gammel og god serie som jeg husker godt fra min barndom... Mimre, mimre!!

6 kommentarer:

elin1976 sa...

He he dine er finere enn mine. Dine er så rette i kantene. Mine er ikke.
Må nok være mer nøye når jeg skal kle flere.

Men det er iallefall sikkert at det er mye hyggeligere å ha sånne fine esker enn sko esker til å oppbevare småsaker i.
Å så er de veldig dekorative å se på og fine til pynt.
Kaninen din er jo kjempefin.
Hvordan laget du den kjolen som din kanin har på?
Har bare mønster på bukser.
Ønsker deg en fin kveld:O)

Anonym sa...

Dette var jo en kjempgod ide! Så mye hyggeligere å kunne oppbevare alt ting og tang i så fine esker!
Takk for tipset!

Anita sa...

Takk for hyggelige kommentarer! Det ernesten som jul jo, når jeg ser at noen har vært og kommentert noe!!

@afjo72 sa...

Hei, hei - for en fin kanin du også har laget. Har nettopp vært og sett på Elin sin. :o)

Den tomatgreia di hørtes forresten artig ut. Har aldri hørt om dette, men de grønne tomatene så jo lekre ut der de breiet seg i gryta da.

Ha en super dag! :o)

Jorunn sa...

Hei ava,
Tusen takk for hyggelig hilsen i bloggen min! Koselig å finne nye bloggere :) Gleder meg til å bli bedre kjent med deg. Hvis du vil finne fine oppskrifter på hekling og strikking så sjekk www.garnstudio.no - der har de masse fine oppskrifter helt gratis!!
Superfine esker du har laget, utrolig hvor lite som egentlig skal til for å forandre noe så kjedelig som skoesker til noe så søtt og personlig. Koselig har du har sydd!! Kjempefin!!
Ha en fin kveld og en fin uke!

elin1976 sa...

Det eneste jeg har snakket om er nettet/kuven som jeg egentlig kulle ha sokker i i gangen men som endte opp som sy kurv. Naturfaga og rosa Se på 28 august. Den er et billigkjøp som jeg gjorde i sommer. Veldig praktisk iallefall. De har sånn over alt på interiørbutikker. Klem :O)