onsdag 3. oktober 2007

Ventetid

Jeg har etter å ha oppdaget denne bloggen; Prinsessas lille verden blitt inspirert til å ta fram symaskinen igjen. For et år tilbake sydde jeg masse Tildaer i alle varianter, men så mistet jeg inspirasjonen og symaskinen ble ryddet bort. Nå har jeg da virkelig blitt inspirert og på lørdag bestilte jeg to Tilda bøker. Nå går jeg bare og venter på disse, de skulle sendes etter 3-6 dager og kommer da tilsvarende etter dette. Åhhh, jeg vil ha de nå!!

Vel at jeg bare venter er vel ikke helt sant. Jeg driver jo med et hekla teppe til minstefrøkna, som snart skal få eget rom.

Det er snart ferdig så langt, tenkte jeg kunne utvide det litt når frøkna ble litt større.


Og så har jeg jo som sagt tatt fram symaskinen igjen og syr noen julehjerter fra Tilda.


De ser litt klumpete og snåle ut nå, men blir veldig fine når de er ferdige.. Jeg tenkte jeg skulle produsere noen og selge, for nå har huset her og omegn nok av Tilda`s produkter.

I morgen blir minste frøkna 1 år, HIPP HURRA FOR DEG!! Vi skal ha pølsebursdag her for litt familie. Det er i grunn litt kjekt for da slipper jeg lettere unna ift. kaker. Jeg hadde tenkt og kjøpe gele og en kakebunn. Så hvis det er noen der ute som har forslag til enkel, men fin pynt på et rundt sukkerbrød til en 1- åring så kom med forslag!!

Nå skal vi ta oss en tur på butikken og kjøpe rundstykker og litt pålegg, også lager jeg litt god lunsj etterpå. Det er høstferie og da syns jeg det er deilig og ha ungene hjemme litt ekstra. Det blir en egen ro i heimen på sånne fridager! Ha en god dag alle sammen!!

4 kommentarer:

elin1976 sa...

Tusen takk for omtalen på bloggen. Håper virkelig du kommer igang med syingen. Jeg kjøpte også boka Thildas hus samtidig med at jeg sydde min første enge. Den er en fantastisk inspirasjonskilde og så var det bloggen
"Hos Trude" som virkelig satte inspirasjonen igang. Huner en fantastisk dame og har sydd Tilda dukke til meg som jeg selv har på pynt her hjemme. Ønsker deg den fin torsdag. Klem fra Elin:O)

Elisabeth sa...

Så flink du er, jeg er kjempeimponert over hekling og esker.Og gleder meg masse til å følge med på syprosjekt. Regner med at du har mange heldige familie og venner som får fine hjemmelagde ting til jul

Timotei sa...

Å,ja, det er jo så mange fine Tilda-bøker. Skjønner godt at du venter i spenning på dem ja! Gleder meg til å se hva du skal sy! Fine hjerter du holder på å sy også! Og gratulerer så masse med ett-årsdag i familien!

Anonym sa...

Heisann,takk for koselige hilsninger på bloggen min (",)Vi er like gamle, har begge tre barn og våre to minste er født på samme dag...artig.Gratulerer med dagen i huset deres også. Her har vi feiret frk L, 1 år er stort. Mor tenker litt tilbake på dagen for et år siden, ikke farlig med en fødsel som varte i 47 minutter...fra mor kom inn til datteren kom ut...så var det bare å reise hjem igjen. Sliten frøken som la seg sent i kveld, stas med store gaver. Koselig blogg du har, artig å oppdage nye. Finner jo så mye inspirasjon rundt om jeg.Sett i gang og sy du, så artig disse Tilda figurene...blir jo hekta, se på Elin...hi hi. Håper dagen har vært flott for liten og stor, vi høres igjen.