mandag 22. oktober 2007

Tilda teppe

Dette teppet ble ferdig på fredag, syns det ble kjempe søtt, også var det moro og sy det. Det er mye jobb med aplikasjonene, men det er jo et håndarbeid så det gjør ikke noe! Dette skal storesøster ha på gulvet i det nye rommet sitt. Det er sydd i ullfilt og er kjempedeilig å sette føttene ned på for henne når hun står opp om morgenen. Hun har bestilt et par tøfler også så det skal jeg også sy.

Jeg har tenkt å sy noen flere slike å selge og lurer litt på hva folk vil betale? 400,-? Er det for mye? Teppet er ca 70 cm i diameter.
I helgen har vi vært på familiens hytte. Det er nå over et år siden sist vi var der, så det var godt å komme tilbake. Vi har kost oss masse, og jeg har fått heklet en masse lapper til teppet til lillefrøkna. Tror jeg snart har nok nå!

Hytta har furu vegger og tak i alle rom, så jeg kjenner at det klør i fingrene etter å få lov til å male litt/mye! Men det er ikke så lett skjønner dere, for den generasjonen som bestemmer over forandringene er av den tro at det er farlig å forandre på noe... Jeg skal nå i bruke litt energi på å overbevise dem om at det hadde vært fint å male doen* ler* Får begynne i det "små"! Selv om jeg helst vil begynne i det stooooore!

Ennå en gang;" takk for alle kommentarer, det er veldig hyggelig"!

Ha en strålende uke alle sammen!

20 kommentarer:

faster atta sa...

Mattan är jättefin!! Härliga färger ( jag älskar rosa!!).

kram

Anonym sa...

Hei igjen,teppet var bare nydelig,og prisen syns jeg ikke det er noe å si på,det er jo mye arbeid med det.Det blir flott på storgullet sitt rom.Klem fra farmor.

Fru Dart sa...

Heisann. Tusen takk for koselig komentar i bloggen min :-) Det var et flott teppe. Ser deilig mykt ut. Tenker storesøs blir glad nå. 400,- er ikke for mye. Det er jo som du sier, et håndarbeid. Ha en super hobbyuke ;-)

Klarafina sa...

Kjempefint!
Du kan trygt ta den prisen.

Elisabeth sa...

Åee..så masse nydelig du lager, men ikke minst for et mirakelbilde du har lagt ut av din lille datter. Utrlig morsomt med slike bilder, de sier så mye. :)

Vangen sa...

Hehe er ikke alltid like lett å få de eldre på nye tanker nei:)
Teppet var kjempe fint da. Kanskje det kan selges/markedsføres som teppe til å ha under juletreet nå før jul?:)

Unknown sa...

Oh va fint du gjort!! Ta 399kr så låter det billigare hi-hi..=) Mina bakelser har jag inget mönster på. (Kan inte följa mönster) Jag virkar på känsla..Virkar vanligt och ökar så att jag får den formen jag vill ha. Bottenplattan så ökar jag nästan hela tiden så att den blir platt. Lycka till...kramar Malin

@afjo72 sa...

Kjempesøtt lite teppe! Ingen upris hvis du skal selge dem heller synes jeg, det er jo tross alt håndarbeid. :o)

Ha en fin dag!!

[morgrethe] sa...

Hei. Det var et fint teppe. Søte Tildaer du har sydd også. Ha en fin onsdag:-)

faster atta sa...

... jag kan lova dej att det blir mycket tilda pyssel på våra pysselkvällar!! Härligt!

kram

Karna sa...

Kjenner til det med at alt må se ut slik det alltid har gjort, selv om det ikke varer så lenge når jeg kommer inn i bildet....he,he...

Det var ikke dumt spurt om huset, kunne godt vært hytten min dette, men bildet fant jeg på nettet, er et fyrtårn i New England USA.

Nydelig tilda teppe!

Lisa(vitapelargonerochzink) sa...

Åh vilken fin matta....ser precis ut som i boken!!vilken underbar sida du har. Trevlig kväll och kram på dig.

Anne sa...

Måtte bare ta en smugtitt innn til deg. Så det sto sykepleier vet du og da ble min nyskjerighet tirret.

Ser du, som Elin, har litt Tilda dilla...

elin1976 sa...

Ha ha nå skal jeg fortelle deg baksiden av den "rydde og fikse" greien min i går. SYKEMELDING OG HOLD DEG FOR GUDS SKYLD I RO!!
Så nå går det i blogging der jeg kan sitte med foten opp og i syying der jeg kan ha foten på en annen stol. he he. Tør nesten ikke kikke bak meg ifare for at legen skal ligge på lur å ta meg i å bevege foten.he he. Men etter kun 2 timer søvn i natt så skjønner jeg alvoret. For å si det sånn så funka det ikke med 2 ibux. Det prøvde jeg. I dag er de no move på beinet og forhåpentligvis så får både jeg og tåa såve i natt:O)

Nostalgia sa...

Hei!

Fant bloggen din via pellisnettet:) Alltid hyggelig å finne andre pallisgales blogger:) Hyggelig blogg har du også! Fine ting. Det må være litt av en Tilda-feber rundt omkring, jeg ser at veldig mange av dere lager disse. Ikke noe å si på prisen du foreslår iallefall!:)

Klem

Fru Grön sa...

Hej!
Tack för ditt inlägg. Bara kul att du hade mycket att skriva!
JA, det är underbart att veta att boden bara är min! MIN! HAr tänkt plocka ut en del pyssel redan under dagen. I helgen ska min kära make få snickra en bänk jag kan ställa symaskinen på.
Ha en bra dag!

Emmeline sa...

Det var et utrolig koselig teppe med nydelig applikasjon. Kan skjønne at det skal bli deilig å putte små føtter på teppet på en kald vintermorgen!

Sånne familiehytter kan lett bli et sted der det rykker i hele kroppen etter å male eller trekke om. Jeg får mest lyst til å tømme huset for gammelt skrot når jeg kommer på vår familiehytte!! SUKK... Men sånn er det nok for veldig mange. Koselig blogg du har, veldig fin!

Anne Grethe sa...

Så flink du er til å sy, de Tilda-sakenen er så fristende å gi seg i kast med.
De ferdigskjærte lappene har jeg fått tak i på e-bay. Har kjøpt (fryktelig) mye stoff der, nifst, kan bli hekta! Prisene varierer, men jeg syns jeg har gjort noen bra kupp der.

Lisa(vitapelargonerochzink) sa...

visst är det gott att tända lite ljus och en brasa! allt blir så mycket lättare då :) kram

Marie sa...

Koseleg blogg! Første gong eg er innom her, men eg kjem garantert igjen! Kjekt å bli kjent med nye bloggerar. Bilete av minstejenta er herleg!

Fin dag til deg :o)