lørdag 6. oktober 2007

Bladkrans med røde bær!

I går var jeg ute i hagen og plukket inn siste rest av blomster, og da oppdaget jeg en busk med flotte røde bær! Jeg visste jo at busken var der, men jeg hadde ikke sett at bærene var så røde, blanke og flotte. Vel, jeg fikk da lyst til å prøve og lage en krans, og gjorde et forsøk idag;


Jeg lagde to, den ene har fått plass ved inngangsdøren, og den andre på terrassen.

Jeg er veldig fornøyd med resultatet, syns det ble bra til å være førstegangs kransbinder...Nå er mannen og de to store barna ute og sjekker krabbeteiner, jenta ringte nå yr av glede og kunne fortelle at det var to krabber!!! Så idag blir det krabbe til lunsj!

Vi to som er hjemme har satt en bolledeig, og skal nå igang med å bake den ut. Nybakte boller smaker alltid så godt. Jeg bakte ofte boller tidligere, men nå er det lenge siden jeg har bakt.
Nykokt krabbe til lunsj og nybakte boller til ettermiddagskaffen.* nam,nam*Takk til dere som kommenterer, jeg blir så glad når jeg får kommentarer.. Det er kjempehyggelig!!!

6 kommentarer:

Hilsen fra landet sa...

Har du virkelig kristtorn i hagen din!! Det ser da ut som det? Jeg tror ikke det er alltid at det blir så fine bær som i år. Kristtorn klarer seg ikke her oppe i dalen, men jeg synes de er fantastisk flotte med de blanke bladene og nydelige bærene. Og kjempefint det du har laget!

Høres ut som dere har en perfekt dag i mine ører- akkurat slik jeg liker det- litt pusling og litt aktivteter sammen med barna. Da lader man batteriene! Fortsatt god helg fra meg!

faster atta sa...

Vilken underbar krans! Den kommer att pryda ditt hem fint!
Vet du vad, längst in i uthuset står en gammal, tung och jättevacker gustaviansk säng ( soffa). Nu är den klädd i ett fult brunt manchester tyg men den skulle bli så underbar i något ljusare tyg!

Fru Grön sa...

Jättefin krans! Önskar att du bodde granne med mig så du kunde komma över med en likadan till mig!
På tal om vingarna till änglarna... Kan nog vara så att jag inte heller är riktigt nöjd med vingarna så då blir det bättre utan. Vi får se. Önskar dej en härlig ny vecka!

Elisabeth sa...

Åee..så flott krans.
Og tusen takk for ideen, vi trenger og "muntre" opp ytterdøren nå når det går imot høst ;)

elin1976 sa...

Sånn en busk har vi også. Flotte. Har aldri kommet på at jeg kan lage kranser av dem. Men jeg vet av erfaring at de er passe seige( har prøvd å plukke inn uten saks) Høres ut som en fantastisk lunsj. Helt etter min smak. Ha en fin mandag. Klem fra Elin:O)

Dorthe ♥ sa...

Vilket vackert hjärta....Underbart!
Kram
Dorthe