tirsdag 27. november 2007

Største jentas!

Den store jenta mi, på 8 år, ønsker seg veldig en egen blogg. Jeg syns jo hun er litt liten til det, det krever jo tross alt en del oppfølging..... Hun syns det er så gøy med alle kommentarene, sånn som oss "ordentlige" bloggere jo også synes.
Hun har laget litt på SFO nå de siste ukene og jeg har lovet henne at jeg skal vise det i min blogg. Den første er en krans av bjørkekvister, pyntet med diverse "naturting".


Hun syns selv den ble; " så søt lissom", så den har lillesøsteren fått. Jeg syns den ble veldig fin, ikke overpyntet, selv om hun tidligere har hatt en tendens til det. Jo mere pynt jo bedre, var nok mottoet en stund, men nå ser det ut som den trenden har snudd *applaus*....

Den andre er en drømmefanger, den henger over sengen hennes og skal fange de vonde drømmene.

Hun har surret svart tråd rundt en kvist, og deretter pyntet med treperler og hyssing. Kjempefin den også!!

I morgen skal en gjeng fra klassen hennes hit og bake pepperkaker. Det er en årlig tradisjon at klassen baker pepperkaker i hjemmene før jul. Det er veldig hyggelig, om enn litt stressende, når 5 stykker skal ha hjelp til å kjevle og legge ferdig trykkede kaker over på stekebrett samtidig, men, men, hva gjør man ikke for barna.. Jenta gleder seg på ungers vis, så det er verdt det.

Nå er forresten alle Tilda sakene plassert på jobben, så nå håper jeg at det er noen av de jeg jobber med som har sansen for mine produkter.

15 kommentarer:

silje-sin sa...

Så fine ting jenta di har laget! Jeg synes hun har vært kjempeflink! Og takk til deg for koselig kommentar på bloggen min! He he,vinduene trengte virkelig en vask nå,men må jo innrømme at tanken om å framskynde fødselen slo meg mens jeg holdt på... Er ganske lei av å gå og vente,liker ikke å ikke ha noe kontroll... Lykke til til pepperkakebakerne i morgen:) klem

Olstad sa...

Så fine ting jenta di har lagd. Den kransen var virkelig søt.

Ha en superfin kveld

Anne-Berit sa...

Så flink ho har vært,fikk ikke opp bildet av drømmefangeren,står bare et kryss der bildet skal være,sikkert noe med pc-en min.Du må hilse henne så masse fra farmor og si at jeg syns hun er kjempeflink.(Drømmef.har jo jeg sett før så jeg vet at den er flott.Klem fra farmor.

Anne-Berit sa...

Hei igjen,nå fikk jeg fram drømmefangeren også,jenta er en liten kunstnerspire,blir nok like flink med hendene som mor si!Klems:)

elin1976 sa...

Har også en kreativ datter som ser muligheter i alt hun kommer over....hun drar i hus de rareste ting. Hun har kommet hjem med jernstenger, ødleagte lykter til biler, fugle egg, pinner, stener, blokker fra tre, bark osv. Så her må mor være streng for jeg kan da ikke ha inn alt i hus. Men den rareste tingen er Jenta til Marit som insisterte på å ha med seg hjem en gammel støvel som hun fant....hun bruke den til å ha blomster oppi. he he (jeg overhørete Marit i telefonen med forhandler stemmen)
Ha en fin dag:O)

Anonym sa...

Så flott krans og drømmefanger storjenta di har laget! Kunne godt ha tenkt meg slike vakre ting å pynte med. Den beste pynten en har er jo det barna har lagd selv. Det står alltid øverst på min ønskeliste. Du må hilse henne fra meg å si at hun er kjempeflink!!!!
Og lykke til med pepperkakebakingen. Så trivelig dere skal ha det i dag;)

Fru Grön sa...

hej!
vilka fina baddamer! Ursöta!
Dotra di verkar oxå ha hand med pysselgrejer. hälsa henne att hon har gjort jättefina saker!

linda

faster atta sa...

Så mycket fint det har tillkommit!!! Tycker jättemycket om din vinter tilda, hon är underbar!!

kram

Aina sa...

Du må hilse storpia at hun har lagd fine ting, og så snillt å gi lillesøsteren sin selvgjort gave:0)
Lykke til med bakedagen..flott det også.
Klem!

Monica Therese sa...

Så flott drømmefangeren var!! Jeg betalte bare 0,99 dollar for strikkepinnene...tilsammen...=)
Med frakt og en vare til ble det 147 norske kroner (",) så løp og kjøp,men bruk paypal!!!

Hilsen fra landet sa...

Så gøy å se - du må skryte av henne fra meg! Jeg så alle bildene godt.
Kan tenke meg tildaene blir populære på jobben ja!

~~*Pennyshouse*~~ sa...

Men så fina saker flickan har gjort.Är lika duktig som mamma!

kram Pernilla

Grip dagen sa...

TIL MINI-ANITA:
8 år og så flink!
Koselig krans, og veldig snillt gjort å forære den til lillesøster!

Drømmefangeren var også fin. Har snakket med minstejenta mi på 9 om ho også skal lage en slik.
Trygt å vite at om en drømmer noe skummelt, så setter det seg fast i nettet...
Fortsett å lage mye fint.
Hilsen Marit

Anonym sa...

Så kreative dere har vært i det siste, både du og datteren. Drømmefangeren var kjempeflott! Og jeg hadde virkelig sans for badedamene, selv om det ikke er høysesong - isbadere?

Anonym sa...

Kjrmpr fine kranser, Skulle likt å ha en slik på veggen :o)