lørdag 17. november 2007

Solgt!!

Forrige søndag gikk jeg tom for fyllmasse. Så i påvente av hverdag og mulighet til å ta en bytur måtte jeg jo finne på noe! Jeg sydde da disse to posene. De skal henge på badet og skal holde orden på jentenes hårpynt. De er sydd av et Ikea stoff som jeg bare syns er såååå nydelig! Det stoffet har jeg lyst til å ha i gardiner og mye annet flere steder i huset, men jeg skal prøve å begrense meg til badet og kanskje størstejentas rom i første omgang.Den andre tingen denne gang er en gonatt engel. Den skal over fjorden og gjøre Østfolding av seg. Det var en av blogg jentene som lurte på om jeg sydde engler å solgte og selvfølgelig gjør jeg det, hvis noen vil kjøpe!! Den er det første produktet jeg har solgt og jeg er veldig spent på om den faller i smak hos kjøperen.Jeg synes selv den ble veldig koselig! Den har som dere ser prikkete nattkjole og en smårutete pute under armen! Du kjære eier av denne, vær så snill å gi meg et hint hvis du ser noe som du ønsker anderledes så får jeg rettet på det før den reiser med posten til mandag!

Fortsatt god helg til alle som er innom her! Og legg gjerne igjen en kommentar, det er alltid hyggelig!

19 kommentarer:

Silkeline sa...

Så nydelige poser du har sydd til badet! Det hørtes smart ut med litt oppbevaring av ting og tang som pleier å flyte litt rundt.....hårpynten bor fint oppi her:) Jeg har også falt for dette ikea stoffet, men ikke kjøpt noe ennå. Må nok en tur dit snart nå.....
Nydelig godnattengel også:)
Du lurte på det rosa bildet på siden i bloggen min..... En mindre variant jeg malte for en stund siden ligger nå tilsalgs i nettbutikken vår. Jeg var i et veldig rosa hjørne når jeg malte disse bildene....hihi. Ingen hemmelighet at jeg liker rosa:)
Ha en fin lørdagskveld:))

Trines Hus og Hage sa...

Den engelen var bare helt nydelig!!! Du er virkelig dyktig med symaskina, skjønner jeg. Fine poser også. Takk for koselig kommentar på bloggen min også.

Elisabeth sa...

Gratulerer med salget :)
Kan jeg også spørre hva du tar for englene dine? De er jo bare nydelige ;)

♥bagatellar♥ sa...

Blir rent søvnig av å se på nattaengelen:-) Den som har bestilt denne blir nok meget fornøyd skulle jeg tro. De små posene er så søte, med jenter i hus må en prøve å holde orden på alt smådillet som følger med, ordentlig praktisk.

Anne-Berit sa...

Du er så flink at jeg gir med ende over.Både posene og gonattengelen var såååå fine...
Klem fra svigermor.

Timotei sa...

Oi, nå skjønner jeg jo at jeg må ta meg en tur på Ikea. Det stoffet du har brukt til posene er jo bare såå fint! Hadde passet kjempegodt til gardinkapper på kjøkkenet mitt og kanskje noen puter...
Godnattengelen var bare nydelig da! Er sikker på at mottakeren blir kjempefornøyd med den!

~~*Pennyshouse*~~ sa...

fina saker som vanligt.
KLEM//PERNILLA

Two sa...

Så fine ting du lagar! Eg har også tenkt å lage ein slik Tilda engel, men er ikkje komt i gang enno. Og stoffet frå Ikea var jo berre flott, dei brukar vanlegvis å ha berre sterke fargar, men denne var no virkelig søt!

Gunhild sa...

Veldig enig i at det stoffet er fint. Ligner på sånt stoff som jeg kaller bolsterstriper. Har et forheng i noe lignende. Kanskje jeg også må ta en titt på det på Ikea. Skal dit snart :) Natta engelen ble veldig fin!!!

Hilsen fra landet sa...

Eplemostflaskene du fikk tak i er jo skikkelige klenodier! Og så engelen din da... INGENTING må endres på den!
Jeg tenkte jo å forsøke meg og lånte tilda-bok men har forstått at jeg må lære mer før jeg går i gang. Må holde meg til enklere ting.
I Østfold blir de nok skikkelig lykkelige når de mottar pakke snart!

Anonym sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.
Grip dagen sa...

Det fine stripete stoffet har jeg sett på en annen blogg også, men ALDRI når jeg har vært innom på Ikea. For da hadde jeg garantert kjøpt det med meg hjem! Jeg liker det såå godt!
Du var heldig med loppemarkedet (foruten senga da...)
Flaskene hadde sikkert vært søte med sløyfe rundt halsen og med saft i!
"Stereo bordet" blir nok også fint når du er ferdig med det!
Go middag!
Marit

My little footprints sa...

Hei!
Nå er jeg en lykkelig eier! :) Engelen var jo bare så fantastisk nyyyydelig, gleder meg til den dukker opp i postkassa mi! Jeg må si du er veldig flink, dette kan du virkelig!
Ellers ønsker jeg deg en strålende søndag!
Klem fra Beth

Mita`s hjørne sa...

Det stoffet du har brukt til posene er nydelig, har bruktdet selv til masse ting...
Nattaengelen var kjempesøt...

Ha en koselig kveld...

Anonym sa...

Heisan!
Takk for kommentaren din. Det var koseligt at du fant min blogg. Den er jo helt ny. Men så flink du er til å sy. Rene kunstneren jo! Og kjempeflott blogg!!
Ang blogg: Ja jeg håper jeg blir litt mere hektet med tiden. Dette kan jo være skøy ser jeg. Men enno så plages jeg med det meste.
Natti natt:)

Emmeline sa...

Ja jeg skjønner VELDIG godt at denne ble solgt! Det må jo være gøy at noen andre kan ha glede av tingene du lager, men du er så flink så det er ikke rart at det er flere som ønsker seg Tildaene dine. Jeg har to Tildaer, men har ikke sydd noen av dem selv. Det er alt for vanskelig for meg!
Posene du har sydd er også lekre, du er rett og slett kjempeflink.
Håper du får en fin uke=)

[morgrethe] sa...

Hei Anita.
Koselige ting du har sydd. Den Gonatta engelen ble da så søt. Mulig jeg må prøve meg på en slik...men ikke før jul, det er helt sikkert. Har nok planer. Ha ei fin uke.

Sylvi sa...

Kjære deg, så flink du er til å sy!! Koselig blogg du har!

Jeg svinger innom igjen for å hente inspirasjon ;-)

Klem

Nina i Paradiset sa...

Nydelige poser da!
Er det din egen oppskrift, eller?? Jeg holder på å sy noen poser selv nå, men de har rett kant. Kjedelig sammenlignet med dine....