tirsdag 13. november 2007

Go natta engler

Det har blitt produsert litt til i uken som gikk til tross for stort fokus på lopper og loppehenting! De to englene med "kort" hår har jeg laget for et par år siden, de skal egentlig henges opp sammen med et par til over gjestesengen nede, men de har til nå sittet på en hylle der istede.

Den rosa er ny, og skal med på min lille julesalgsbod på jobben. Kan vel være at de andre også får være med selv om de ikke er nye. De er jo ikke slitt, bare litt støvete* rødme*!
Nå har vi flyttet største jenta ned på sitt nye rom, så nå er det klart for at minste og jeg og mitt systæsj skal få flytte inne på hennes gamle rom. Jeg skal bare male et loppis funn og en gammel furubokhylle så er vi på plass! Gleder meg sååååå til å få alt rotet ut av kjøkkenet + å få soverommet fritt for barnesnorking igjen! Bilder av begge rom, kommer senere......

24 kommentarer:

Emmeline sa...

Skal si du er effektiv.... Syns du får tid til VELDIG mye! Så nyyyydelige Tildaer du har sydd. Jeg har jo to Tildaer hjemme og er veldig svak for disse figurene, men har ikke begitt meg ut på å lage selv... Litt vanskelig for en som har syskrekk. Gleder meg til å se bilder fra loppefunnene dine;0) De hjertene du viste på forrige innlegg var også kjempesøte. Skjønner ikke hvordan dere får de så bene og pene...
Kransene hos meg er det jentene mine som har laget faktisk. Nå har jeg jo ikke vist bilde av ferdige kranser, men de ble faktisk veldig fine. På hjertekransene har jeg kjøpt ståltrådhjerte med oppheng hos Lilly og så binder vi bare vanlige greiner utenpå formen. Jeg har kjøpt tynnn ståltråd med brun farge slik at det skal gå i ett med de brune greinene! Det fungerer supert. Ungene lager minst like flotte kranser som jeg. Skal ta bilde når de er ferdige!

silje-sin sa...

Kjempefine engler! Var så delikate farger:) Du må love å vise bilder av rommene ja,er jo så gøy å se sånt:)Ha en fin dag! klem

Hilsen fra landet sa...

Lånte meg en tilda-bok etter inspirasjon hos deg... men det ser veldig vanskelig ut synes jeg! Tror det må bli noen hjerter i første omgang. Skulle kanskje hatt et kurs!
Om noen av tildaene dine er julegaver, så blir sikkert de som får dem superglade!

[morgrethe] sa...

Hei ....så fine ting du har sydd. Både engler og hjerter. Har lenge hatt planer om å sy hjerter jeg også.... til julegavene. Vi får se hva jeg rekker. Ha ei fin uke.

Anne-Berit sa...

Hei,hei,der har du laget noe fint igjen,fatter ikke at du får tid til alt.Så nydelige natta engler du har laget,jeg ønsker med sånne også jeg,"smiske-smiske"Ha det kos og hils de andre.Klem fra svigermor.

My little footprints sa...

Hei!
Som jeg har sagt før, jeg har virkelig sansen for englene dine :)
Syr du på bestilling? Og hvor mye tar du for en sånn?
Klem fra Beth

Vangen sa...

Du ble trukket ut som "vinner" av gaven på bloggen min:) Bare få vit hvor den skal sendes så kommer den i posten om noen dager:)

Silkeline sa...

Nydelige Tildaer! Jeg blir så fristet til å hive meg ut i Tildaengleproduksjon jeg også, men er litt lite tålmodig med vrenging og stapping.....det blir så fiklete liksom...
Blir vel godt for dere å få ha soverommet for dere selv nå, tenker jeg.... Her hjemme har vi også akkurat hatt ett sånn rombytte. Her er syrom kombinert med gjesterom:)Det fungerer aldeles utmerket. Gleder meg til å se bilder fra rommene dine.

Ha en fin kveld:))

Aina sa...

Kjempefine Tildaer, får de jo sammen du, jeg har deler av mus og engler liggende-kaos av ben og armer!! Og få soverommet for seg selv igjen blir nok godt, hos meg snorker de tostemt hehe..både lillemann og den eldre;-) Gleder meg til å se loppisfunn, og gratulerer som vinner av trekningen hos Villautsikten:-)
Klem!

Zizzi Molde sa...

Tudeluuu... Det er INGEN begrensninger hos Kid hva 40 % angår, nei, men desverre (eller, heldigvis) fører vi ikke madrasser. Men alt annet hva sengen måtte begjære, får du der. klem fra meg! PS! Kjempenydelig de dukkene dine, altså.....

Emmeline sa...

Hei Anita. Takk for koselig hilsen på bloggen. Skal si du er kjapp til å kommentere:0)
Mollys Heaven har hatt "stammen" i nettbutikken sin, men jeg tror kanskje at hun er utsolgt? Aner ikke, men det er verdt å spørre henne. Tror den kostet ca 30 kr, og jeg angrer i grunnen på at jeg ikke kjøpte flere..Greit å lage for ungene dette. Blir fine kranser som de kan gi i gave!
Spode tallernene kostet 180 kroner inklusive frakt for alle seks.
De ble bestilt på auksjon på Ebay UK!-men jeg må jo innrømme at jeg tenkte at disse pengene nå var tapte... For det har tatt VELDIG lang tid, og de har blitt sendt alle andre steder enn til meg, men endelig....

Stämningsfullt sa...

Åh så söta! Vad spännande det ska bli att se de nya rummen.

Grip dagen sa...

Nå er jeg like trøtt som englene dine. Måtte bare en liten runde på bloggene først.
Før hendte det jeg tok en labbetur ute om kvelden. Nå er det lettere å bare ta en tur på bloggene...
Kan dette være sunt?
Gleder meg til bilde av dine loppefunn og systue...
Natti.
Marit

My little footprints sa...

Hei! Her er jeg igjen.
Kan ikke du sende meg mailadressa di til meg? Min er elisabeth_syversen@hotmail.com, så blir det vel en godnatt-engel på meg da :)
Klem Beth

Elisabeth sa...

Jeg bare elsker de englene dine jeg, enkelt og greit! De er så skjønne.

Timotei sa...

Så fine nattaengler! Jeg har liksom aldri helt fått dreisen på de Tilda-figurene jeg. Jeg har prøvd å sy noen Tilda-julemus nå, men jeg vet ikke helt...Får ikke til ansiktene, øynene blir enten for store eller feil plasert eller noe sånt...Men øvelse gjør mester kanskje?
Dine er i allefall supre!

elin1976 sa...

Så søte! Her er det nisse produksjon for fulle seil. Akurat nå prøver jeg å bli ferdig med både julegaver og bestillinger før jeg skal begynne på noen slike til.....meg selv. Har faktisk aldri kommet så langt at jeg har fått sydd slike. Men nå skal jeg. Ha en fin dag:O)

Vangen sa...

Du kan send meg adressa di på frua@live.no så kommer pakken i posten:)

Unknown sa...

Åh så fina! Verkligen jätte fina!...Alla kommer att vilja ha dom! =)Ha det så gott. kramar Malin

faster atta sa...

De är underbara dina små gonattisar! Med en sån över sängen skulle jag garanterat sova tryggt....

kram

HildeS/Frøken Fryd sa...

Heisann.
Koselege englar og søte hjerter du har sydd. Eg synest du får sydd masse til å ha 3 små barn rundt deg:o)
Takk for titten, og ha ei fin veke.

Mita`s hjørne sa...

Så koselig de var disse damene dine, Tild har jo så masse flott...

Ha en koselig dag...

Linneagården sa...

Åååå, vilka supersöta småttingar.

Önksar dig en trevlig kväll /madelene

Linda sa...

Hei! Flotte godnatt engler.Badedamene var også herlige.Ha en fin søndag.Linda. :)