fredag 23. november 2007

Handletur

Nå er jeg så vidt tilbake, jeg får bruke mannens pc!! Men det er jo ikke så lett for den har jo ikke det bildeprogrammet som jeg er vant til. Men med endel hjelp så har det nå blitt tatt noen bilder. Det å ta bilder om dagen er heller ikke så lett fordi det har vært endel dager nå hvor det aldri har blitt no skikkelig lys å ta bilder i, det har jo vært et utrolig mørkt høstvær ute. Og idag når det klarnet opp litt, har jeg vært på jobb * typisk*.

Jeg har lenge vært på jakt etter nye vinglass, de gamle var noen enkle Luminarc som har vært helt greie, men de har blitt færre og noe slitt etter mange års bruk *hmmm*. Fant nå disse som jeg syns er kjempefine.


De er håndlagede slipte glass, de er røffe pga litt bobler et par steder i glasset og så er de pene med de "slipte" rosene i glasset. Veldig fornøyd med kjøpet!!
Et annet kjøp som jeg har gjort denne uken er denne lille stoff biten. Syns den er så nydelig med rosene. Den var faktisk på tilbud i hobbybutikken, den lå i 29,- haugen. Ikke vet jeg om det egentlig er billig, men det er klart at når ting er spesielt priset og ligger litt anderledes enn alle de andre ferdig kuttede stoffene, så er det lett og iallefall tro at man gjør et godt kjøp....
Den skal blant annet bli nattkjole til en engel.


Jeg har fått sydd en del i uken som har gått også. Det har blitt en engel, to badedamer og en vinter Tilda, men de skal jeg vise fram i morgen, kanskje!!
Jeg har også vært såååå heldig at jeg vant trekningen hos Villa utsikten, jeg fikk pakken igår.Den var nydelig pakket inn i papir og bånd i sølv og inni pakken var det en nydelig engleboks som innehold to "knagger" og to nydelige englesjokolader. Om de også er nydelige i smaken får jeg vente med å finne ut for jeg syns at de var så fine at jeg ikke har hjerte til å ta hull på de enda!
Tusen takk!

God fredag til dere alle, og takk for all omtanke til min "døde" pc!

9 kommentarer:

Anne-Berit sa...

De glassene var kjempefine,kjekt å få noe nytt sånt også iblant.Blir nok fine nattkjoler av det tøyet du fant,søtt blomstermønster.Klem fra svigermor.

elin1976 sa...

Gleder meg så til å se dine nye sy prosjekter. Å ikke minst gevinsten som du fikk. Høres helt nydelig ut. Ha en fin fredag. Masse klemmer fra Elin:O)

silje-sin sa...

Så flotte glass,og stoffet var kjempekoselig! Så ut som det lukta godt nesten:) Spennende med Tilda-figurer,de er jo så fine:) Håper du har fått mailen med bildene. God helg! klem fra silje

Unknown sa...

Hej Vännen! Tack för dina otroligt fina komplimanger om ljuspåsarna! Jag sålde faktiskt slut på dom!! hi-hi =) Hjärtanen är gjorda i fimo lera..Ha en mysig helg! Kramar Malin

Mia sa...

Ja, det er jammen ikke lett å ta bilder i det ymse grålyset vi har hatt i det siste... det blir jo nesten ikke lyst i det hele tatt, før alt blir mørkt igjen før kl. fire på ettermiddagen... huh, og så har du hatt datakræsj også... ikke bare bare det der. Håper alt ordner seg etterhvert. Og så gleder jeg meg til å se bilder av dine diverse syprosjekter.

Emmeline sa...

Fine glass og spennende å høre at du har klart å produsere så mye nytt. Kommer tilbake for å sjekke ut de nye Tildaene. Det stoffet du hadde kjøpt var LEKKERT!
Ønsker deg og dine en deilig helg:0)

Stämningsfullt sa...

Jättefina vinglas! Tur att du kan låna makens dator i alla fall!

~~*Pennyshouse*~~ sa...

jättefina glas.Nyfiken på dina tilda dockor....
Kram Pernilla

Christinas låvebutikk sa...

Hei! Nei det er dårlig med Åhlens her ja!! Men skal til oslo i desember så da skal jeg innom både der og ikea på jakten etter brune velour gardiner!! Så lekkert på mørketiden! Ha en fin kveld videre!