tirsdag 6. november 2007

No muffins

Nå i ettermiddag har gutten og jeg bakt muffins, det ble 30 brownies muffins og 25 bananmuffins på under en time! Såå utrolig lettvint å bake og så godt som det smaker. Begge slaga er perfekte å fryse, og trenger ingen glasur når de skal spises.
Browniesene er vanvittig populære blant både store og små. De skulle egentlig vært klissene sånn som brownies, men jeg steker de litt ekstra og da blir de seige *yammy*.

Til helgen skal turnen til største jenta ha loppemarked, og nå fylles hallen opp av lopper. Det er en del jeg har lyst på, så jeg håper at vi som arrangerer har forkjøpsrett og at ikke så mange andre har lyst på det jeg skal ha... Mine foreldre har også levert en del ting, og nederst i den ene kassa stod en nydelig fløtemugge og sukkerskål. Begge deler blir i familien for å si det sånn.


Vi bruker jo ikke sukkerbiter og fløte i kaffen, men mannen har savnet en mugge for å ha vann i når han har besøk som skal ha whisky, så han skal selvfølgelig få bruke den da........... Syns settet er helt nydelig!

16 kommentarer:

Monica Therese sa...

Det var et utrolig søtt sett du hadde der,med roser på og det hele,hadde ikke hatt noe imot å forsyne meg av muffinsene heller..hehe..!! Ha en fin dag.

silje-sin sa...

Hei igjen:) Nå fikk jeg lyst på muffins;) de så veldig gode ut! Og fløte-og sukkersettet er kjempefint,har faktisk to av de selv,samler på det serviset:)jeg skal gi deg full rapport etter fødselen,gleder meg litt til å få det overstått,må innrømme det:) Er litt over 5 uker til termin nå,så går jo nesten bare og venter.. Håper hun kommer litt før,og det føles sånn,men man vet jo aldri da:) Så spennende å studere til å bli jordmor. Det er nok et veldig givende yrke. I kveld har vi vært på legevakta med sønnen vår på 1,5 år. Han hadde elveblest i helga,og nå har han fått halsbetennelse. Er ikke lett å være liten og syk... Har heldigvis fått fantastisk hjelp på legevakta i det siste,synes det er litt opp og ned.. Lykke til m loppemarkedet,skulle gjerne vært der:) klemmer

elin1976 sa...

Hallo og god morgen.

Her er det ulandsaksjon som er ikens happening her i heimen. Skolen har satt av hele dagen i morgen til å samle inn penger. Her blir det baking til cafeen. Både rundstykker og kaker.
Gleder meg. Ha en fin dag:O)

@afjo72 sa...

Hehe, skikkelig maskulin whisky-vann-mugge! :o) Men den var bare for lekker, så mannen blir nok fornøyd med det ja.

Muffins så veldig godt ut synes jeg... *mumse, mumse*

Ha en fin dag! :o)

ESMERALDAS HJERTE sa...

Hei Anita:) Takk for gode råd for en stund siden, nå er alt vel med telleren på siden min-ikke særlig vanskelig egentlig-så takk!!!
Koselige bilder av både det ene og andre her inne.....

Onsdagsklem

ESMERALDAS HJERTE sa...

Hei Anita:) Takk for gode råd for en stund siden, nå er alt vel med telleren på siden min-ikke særlig vanskelig egentlig-så takk!!!
Koselige bilder av både det ene og andre her inne.....

Onsdagsklem

Fru Grön sa...

härligt med muffins! alltid lika gott. luktar så gott när man bakar.
fina toffler och en ursöt gonattängel!

Ellie sa...

Mmm,muffins er jo bare så godt! Må se om jeg ikke kan få bakt meg en porsjon til helga. Moren min har servise i det mønsteret som det er på fløtesettet ditt. Det er nydelig, synes jeg. Angående heklelappene mine så har jeg ni runder på hver lapp. Da blir de ca. 20x20 cm. Vet ikke helt hvor lang tid jeg bruker på lappen, men jeg vil tro jeg runder timen. De siste radene er litt seige, kan du si! Men nå er nok ikke jeg blant de raskeste innen heklekunsten heller, har jeg funnet ut etterhvert! Ha en fin kveld!

Elisabeth sa...

Åeee...du lager så masse nydelig at jeg alltid blir i godt humør over å titte i bloggen din. Du kan jo snart åpne din egen lille hobbybutikk ;)

Klarafina sa...

Helt enig det settet er nydelig. Hvilken tur at du tittet igjennom loppene!

Olstad sa...

Det var ett urolig søtt du hadde funnet i esken fra foreldrene dine. Slik er det med mine også jeg må ta en gjennomgang for det er utrolig hva de kan finne på å levere på loppis.

Det var fristende med muffins..

Grip dagen sa...

Sannelig godt du fikk redda fløtesettet fra loppene... Fint å holde slike ting i slekta...

Måtte le da jeg leste hva det skulle brukes til!! Synes jeg ser noen barske karer som drikker whisky. De holder lillefingen litt opp mens de heller vann fra en liten mugg med roser på...!!!

Men det var faktisk en veldig god idê! Vann i mugga og mokkabønner i sukkerskåla. Det må jo se lekkert ut!
Noen idêer bør ikke bli for gamle før de settes ut i livet. Jeg er groggy i halsen idag, og litt whisky tror jeg hadde gjort susen... Jeg prøver!
Ha en fin kveld videre!
Marit

Linneagården sa...

Nu blev jag sugen på muffins, mums...
Lycka till på loppmarknaden, eller hade den redan varit?

Må så gott. Kram från mig

Elins Cards and other handscrafts sa...

Mmmmm.. kan riktig kjenne lukta her jeg sitter. Så kjempe godt ut :o)
Tusen takk også for lykkeønskingen til utstillinga. Har endelig fått ferdig bilder og alt på hjemmesiden.
Klem

Hilsen fra landet sa...

Høres skikkelig digg ut de muffinsene dine... når de blir seige!! Kan du legge ut oppskriften tror du?!? :blafre:
Ha en fin uke!

Emmeline sa...

Helt enig...Det settet du viser her er superlekkert. En skikkelig godbit, så jeg skjønner godt at det blir værende i familien--fornuftig. Muffinsene så lekre ut. Etter at vi fikk nytt kjøkken og ny steikeovn har jeg ikke fått dreisen på mine; de blir sprukket på toppen.. Sukk! Kjekt å se at noen får det til:0) Ha en fin kveld, kos dere med deilige muffins!