søndag 11. november 2007

Velkommen til hjerter!

Nå er en drøss av hjerter klare! For noen er ikke dette en drøss, men for meg som samtidig skal ta meg av tre små barn er jeg fornøyd med resultatet... Selvfølgelig kunne jeg ha sydd mens de sover, men da er det litt annet som skal ordnes.

Syns de ble veldig fine, de i lin har jeg ikke sydd så mange av fordi jeg syns at de er vanskelige å få fine. De blir litt klumpete syns jeg *hmmmm*. Jeg har forresten et overskudd av fjorårets julegave produksjon( flere hjerter) som jeg også kan finne fram og prøve og få solgt.Min svigermor er foreløpig den eneste som har fått nyte godt av mine Tilda produkter, hun setter tydelig pris på det jeg lager og da er det så hyggelig å kunne lage til henne! Hun har nå laget seg en egen blogg!! Syns det er så kuult! Det er ikke såå mange bestemødre med egen blogg tror jeg!! Gratulere med bloggen din svigerbeistet!! Linken ligger i linklista mi; "Mitt glade hundeliv"! KUUULT!

Så til loppemarkedet vi arrangerte igår. Det var utrolig moro, så mye folk. De første stilte seg i kø 1 time før vi åpnet!! Og når vi åpnet var det iallefall 70 stk som sto klare og sprang inn! Den første timen var salget selvfølgelig best, men det gikk hele tiden lopper ut og penger inn i kassa til konkuranse turnjentene her på øya. Samlet inntekt var over 19000,-!!!! Jeg fikk kjøpt et par ting selv også, men det jeg på forhånd hadde sett meg ut glemte jeg i iveren etter å gjøre en solid innsats for formålet *ler*, tror fortsatt jeg har en diger klump med ammetåke hengende over meg jeg! Jeg har ikke fått tatt noen bilder av det jeg har kjøpt ennå, men skal få gjort det etterhvert.

Ha en fortsatt strålende farsdag alle sammen!

14 kommentarer:

Anne-Berit sa...

Visst setter jeg pris på det du lager,ønsker meg flere ting jeg.I helga har vi spaklet og pusset lister i gangen.Må teipe litt(masse)i kveld så jeg får malt første strøket i morra.Ha det kos,klem fra svigerbeistet.

Grip dagen sa...

Du verden så mange hjerter du har laga! Skal si du står på.

Du hadde et spørsmål om skilta mine på bloggen.
Av og til skriver jeg teksten ut på PC først, for så å overføre den med matpapir til skiltet. Andre ganger skriver jeg rett på, og maler så oppå blyantstrekene.
Jeg liker disse skiltene veldig godt. En kan jo male på alt mulig! Enkle tekster, ordtak osv.
Ha en fortsatt fin kveld.
Marit

Unknown sa...

Åh så fina hjärtan! Jag älskar hjärtan.... kramis Malin

silje-sin sa...

Så fine hjerter du har sydd;) og så bra at loppemarkedet var en suksess! Er tydelig populært å gå på loppemarkeder om dagen,det siste jeg var på måtte jeg bare snu i døra,det var stappfullt av mennesker,og folk går jo nesten over lik for å få det de vil ha... Sånt orker ikke jeg ihvertfall... Ha en fin kveld:) klem

My little footprints sa...

Hei!
Så fine hjerter du lager! Og så heldig du er som har en svigermor som setter pris på det du lager, og interesserer seg for det du gjør! Må være en god følelse. Er jo alltid godt å ha noen som kan være der å støtte seg litt, da blir jo motivasjonen også mye større!
Ønsker deg og dine en god søndag!
med hilsen fra Beth

Timotei sa...

Så fine hjerter du har sydd! Og så flott at dere fikk inn så mye på loppemarkedet!

Stämningsfullt sa...

Oj vad fina hjärtan du har gjort! Vad kul att du hittade till mig.Och tur - för nu hittade jag dig!

Aina sa...

Du har jammen vært produktiv, mange fine hjerter. Det loppemarkedet skulle jeg ønsket jeg var på, alt for få her omkring, og jeg er sikker på at de hadde mye jeg "mangler" hehe...
Ha en fin fortsatt kreativ uke!
Klem fra meg:-)

~~*Pennyshouse*~~ sa...

Hej !
Vad kul att du hittade mej å min blogg... *LER*.Jag har inget mönster till bakelserna...bara gör efter eget tycke.Vilken rar blogg du har.Länkar dej oxå.Vill ha en mormorsfilt som du gör...jättesöt!!

"KLEM" Pernilla

Silkeline sa...

Heisann!
Her var det mange, flotte hjerter! Nydelige de i Toil stoff. De andre også da selvsagt, men jeg er så glad i Toil, så de likte jeg veeeeldig godt:)) Jeg har også hatt problemer med linhjerter, helt til jeg strøk på vliselin på stoffstykket før jeg sydde de. Da ble de fastere i fisken, og sømmen ble rettere:)
Så morsomt at din svigermor har fått seg blogg! Skikkelig friskt altså:)

Ha en fin uke:))

Elisabeth sa...

Åee..så nydelige hjerter.Heldige er de som får en så fin gave, det er sikkert.

Lisa(vitapelargonerochzink) sa...

Åh vilka fina hjärtan du sytt. Juliga och fina. Trevlig måndag på idg. kram

elin1976 sa...

Synes du har vært veldig flink jeg. Jeg synes det er så gøy å sy dem men å stappe å sy dem igjen....ja de blir fort liggende med fyllet litt sånn tytende ut og en stor glipe i siden. he he. (helt til dem skal brukes til noe sa) Ha en fin Tirsdag. Klem fra Elin:O)

Gunhild sa...

Så gøy med masseproduksjon av hjerter. Veldig fine ble de også. Hadde selv noen planer, men ser ikke ut som om jeg får så mye tid til hobbyting.