søndag 27. april 2008

Bokomslag!

Maser akkurat rett før ett nytt innlegg du kjære Elin;o) Nesten så du er omvendt tankeleser!!
Her kommer neste godbit *ler*! Om torsdagen kom dette nydelige boktrekket i postkassa hos meg, det er sydd av Lovise med bloggen Lovises hverdag!! Hun viste tidligere et hun hadde sydd til selv og jeg var kjapp til å ønske meg et jeg også! Kan jo ikke sy alt selv heller...
Stitchet og applikert på et hjerte, sååå nydelig!!


Med nydelige bånd med treperler som bokmerke!! Tuuuusen takk igjen kjære du!!! Skal prøve meg på et til selv etterhvert, men det blir nok ikke før til høsten! Med i pakken lå det også en sydd pose som matsjet omslaget og inni der var det drops og sjokoladekaffe! Yammy!I helgen har jeg decoupagert (egenlaget ord:o)) et serveringsbrett og laget 4 bjerkekranser + at jeg har malt to strøk på to barnestoler og et bord, som eldste fikk da hun var liten og som nå lillemor skal få på rommet sitt. Vi var også på loppis igår, kom hjem med to gaaamle fluktstoler! Disse skal males og omtrekkes så blir de nok flotte! Mye jobb, men siden det var mannen som absolutt skulle ha de blir det vel hans prosjekt også;o) Skal på stoff og stil til onsdag så da skal jeg handle bla. stoff til de! Brettet og kransene kommer i neste innlegg!! Stolene til sommeren engang!

17 kommentarer:

Emmeline sa...

Jeg leser om alt du holder på med og tenker at denne jenten har mer energi enn jeg har for tiden.

Kjenner meg igjen i forhold til det å være blogglei. Jeg tar meg gjerne en runde men om jeg ikke kommenterer med en gang blir det på en måte litt tiltak å gå på det samme besøket en gang til for å kommentere? SÅ nå tenker jeg at jeg må bli litt mer systematisk på denne bloggen. Legge ut innlegg jevnlig, og kommentere på de dagene jeg ikke legger ut innlegg?
Det viktigste er jo at vi ikke får dårlig samvittighet eller brenner oss ut på bloggen!! Man må jo blogge for sin egen del tenker jeg...
Nei nok mas fra meg, men som du skjønner er de tankene du tenker høyt i innlegget under også tenkt av meg i det siste....

Nydelig bokomslag, virkelig knallfint og personlig. Alt er gjort med flid og møye!!!

Jeg er på kveldens lille takkerunde. Har jo bestemt meg for å besøke alle som la igjen en hilsen på ettårsinnlegget mitt, og det er faktisk utrolig koselig. Massevis av fine og inspirerende blogger å besøke og din er en av dem. Må jo bare få takke for varme ord og koselig hilsen fra deg. Håper du får en fin søndagskveld og en kjekk uke:)

Tulipaner og krystaller sa...

Hei Anita.
Har hatt det litt travelt siste uka. Som sagt tidligere, mitt døgn, som sikkert mange andres er for kort:-)
Virkelig flott bokomslag. Beundrer alle de som syr,strikker og hekler. Kan det selv, må nesten si jeg er ganske flink (selvskryt)men det er blitt et "tetak". Håper jeg skal komme igang snart. Har store planer om et heklateppe.an tro det er flott for ongene i barnehagen. Uteområdet innenfor gjerdet er også kjempefint. Stortrives. Håper ellers at dere alle har det bra og ønsker dere en super uke. Alle her hilser. Klem Marit.
Du k

Tulipaner og krystaller sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Christinas låvebutikk sa...

Så søtt! Nydelig
Ha ei fin ny uke!

Hulda sa...

Så fint bokomslag du har fått fra Lovise. :) nydelig broderi og farger.

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

Nydelig , nydelig. Så flott å se på. Får heller ikke den store blogge energien nå om dagen, blir litt ujevnt hefra, får blogge litt på regndager tenker jeg, og færre innlegg blir det garantert med sommer og sol. Men slik er det bare, kan ikke leve kun foran pcèn heller.Ha en super ny uke, nå skal jeg lallesove.
Klem

borghild sa...

Det var et kjempefint bokomslag du hadde fått deg! Og koselig detalj med bokmerket!
Synes du har vært veldig effektiv i helgen, og gleder meg jo som vanlig til å se resultatene...:-)
Her er det nå minstemors rom som står på programmet, har nå endelig fått opp den døra og veggen, og har sparklet og malt første strøk. Skal bli deilig å få det ferdig, og gleder meg til å få pyntet litt der:-) Klem B:-)

Anonym sa...

Det bokomslaget var flott,så forseggjort og fint.Så heldig du var som fikk det,snill hun Lovise.
Her har det gått i hjemmesia i det siste,blir aldri helt fornøyd jeg,så nå får den være som den er...tror jeg,hehe.Blit spennende å se fluktstolene,de blir sikkert knallfine når dere har fått dem ferdige.Tviler ikke et sekund på det.Nå skal jeg finne senga.Ha det bra,klem fra svigermor:o)

Karna sa...

Så utrolig fin!!

Gry sa...

Du er online nå, tror jeg- for jeg fikk akkurat en kommentar av deg. Takk! Jeg har begynt å svare hos meg, men går selvsagt in til dere tillbake. Skulle bare mangle ;-)

Så fint bokomslag! Syns dere er så flinke alle sammen. Blir nesten litt matt av alle som ordner og pussler.... Men kan også bli ivrig og hålle på nonstop en periode, selv om jeg ikke har talent til å sy...

Ha en fin dag, og fyr ivei på peisen ;-)

Klem Gry

~~*Pennyshouse*~~ sa...

Ååå vilket underbart bokomslag du fått.....så duktig hon är!

Förstår att du blev glad i det.

Ha det gott!
Kram Pernilla

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

Hoppsan! Vet du de prismene har jeg hatt liggende i mange år etter et posesalg på en hobbyforretning som la ned driften. Vet ikke jeg hvor mye vekt som skal til for at de skal ligge i ro ,men litt tyngde må til, men de er ikke beregnet på storm da! Har sydd endel nå så skal der festes prismer på, tenker det blir en 4-5 til å legges ut for salg på bloggen. Men først må jeg vel dekorere et bord for å demonstere hvor lekre de er, iallefall i mine øyne hihi
Klem

h.espe sa...

Så flott bokomslag du har fått deg da, nydelig var det..!

Ønsker deg en super uke!

Klem :o)

My little footprints sa...

Hei!
Bloggelei du liksom, dine kreative evner flyter jo over om dagen!! hihi ;) Du har jo fått gjort masse!
Bokomslaget fra Ellen var kjempefint! For en stund siden lagde ho en sånn liten bok med "søster Ellen" brodert på utsiden, denne har jeg tenkt på leeeeenge ;) Hadde vært så kjekk å ha, jeg skriver jo alle mine notater oppover armen.. hahaha.. Skal se hvordan jeg ser ut etter en arbeidsdag! Det er jo liksom ikke sååå lett å ha noe papir når man står og dusjer en pasient etc. ;)
Ønsker deg en kjempefin uke Anita! Kos deg masse i vårsola og nyyyyt ;)
Klemmer fra Beth

Garden Angel sa...

Så nydelig bokomslag!!!
Bare innom for å ønske deg en fiin uke, før jeg drar på jobb...Klem

Monica Therese sa...

Så flott bok omslag =)

Karilla sin hobbyblogg sa...

Nydelig bokomslag!!!