tirsdag 1. april 2008

Kupp (for meg)!!

Var en liten tur innom på fretex på lørdag og kikket litt, på vei ut måtte jeg bare se en ekstra gang på noen tallerkener, og bak innimellom stod denne nydelige kannen:o) Tallerknene fikk ikke bli med hjem, men kannen var et must! Betalte ikke mange kronene for den, og syns den er nydelig!! Lysestakene er bryllups gave fra min farmor!Kannen er nok ikke verdt noen verdens ting, men jeg likte den veldig godt og gleder meg til å kunne ha pioner i den til sommeren!!


Har et gammelt kaffe servise også, det eneste kaffe serviset vi har, som jeg er veldig glad i. Jeg tror at mine besteforeldre har kjøpt det i Tyskland. De kaffe drikkende her i familien ønsker oss veldig et nytt servise, men da må jeg jo finne noe som jeg liker, og det er ikke så lett!!Til lørdag starter loppemarked sesongen her, og jeg gleder meg som bare det! Øyas musikk korps er første ut og de pleier å ha masse flott, fordelt på to dager!! Så hvis dere lurer er det der jeg er;o) Uten mannen *ler*.. Denne gangen skal han ringes når funnene er gjort! Vil IKKE gå glipp av en flott ting en gang til, bare fordi han synes at den ikke passer!! Bare så du vet det!!

I ettermiddag har jeg vært å handlet mange Tusenfryder til trappen og fått hengt opp en bjørkekrans på døra. Jeg ble så inspirert av den vårlige trammen til Marit , så da ble det løp og kjøp!! Skal ta noen bilder en annen dag! Ha en flott uke videre!

34 kommentarer:

silje-sin sa...

Så nydelig kanne,anita! Serviset også! Og duken,og stolene,og alt.. Helt nydelig:) Så gøy med loppemarked! Jeg skal på messe i eikhallen i helga jeg da,gleder meg! Forresten var lysestakene lekre også! Ha en FLOTT kveld:) klem fra silje.

MODERN COUNTRY sa...

ååå, men så vakkert!! Ja kombinasjon av vakkert porselen, nydelig hvit duk og treverk er noe av det vakreste jeg vet. Fine bilder!

Og takk for din super super koselige melding sist!!!! Du gjør meg uendelig glad!!
Klemmer fra meg

Lovise sa...

Hei igjen.
Så fine ting du har fått tak i. Gøy når ting man har lyst på bare plopper opp på den måten!!

borghild sa...

Kjempefin kanne, jeg tror den blir perfekt til peoner!:-)
Jeg gleder meg også sånn til loppemarkedene begynner, sjekker avisen hele tiden...
Jeg så også trammen til Marit, og ble kjempeinspirert! Tusenfrydene var nydelige, og hadde jeg ikke sett det hos henne, så hadde jeg aldri tenkt på tusenfryd som pynteblomst utenfor...
Ha en fin kveld! Klem B:-)

elin1976 sa...

Kannen er nydelig. Det er ikke ofte jeg klaere å finne slike ting lengre. Alle skal jo plutselig ha det. Før følte jeg at de titta rart på meg når jeg omtrent slo salto over å finne en kopp med roser på. Nå ler de hjerterått av meg når jeg spør om de har fått inn noen. he he
Tidene forandrer seg. Lykke til på loppis. Jeg skal byte noen timer på brukt butikkene i området:O)

silje-sin sa...

Hei igjen:) He he,var jeg så tidlig ute?:) var bare innom jeg,måtte ha en pause fra strykinga. Kanskje vi sees i helga da:) hvis du ser en høy,lys jente med barnevogn er det meg:) Jeg kommer sikkert til å kikke helt paranoid rundt meg for å se etter deg:) Neida,spøk til side:) Sov godt,kjære deg! klem fra silje.

Tulipaner og krystaller sa...

Heisan. Det var en flott gammel kanne du har der. Kan se den for meg med pioner i. Nyydelig. Kaffeserviset er også fint. Minner faktisk om et jeg har i fasongen. Ønsker deg god fornøyelse på loppis. Skulle ønske jeg kunne være med. Tror det er smart å dra uten mann ja:-). Kos dere alle sammen. Klem Marit.

Tulipaner og krystaller sa...

Meg igjen. Trenger vel ikke å si det, men jeg forventer bilder av det du måtte finne på loppis:-)M.

Christinas låvebutikk sa...

Hei! Den muggen var så fin..Ligner litt på serviset mitt!
HA EN GOD NATT!

Grip dagen sa...

Så du fikk tak i tusenfryd, ja!
Det er bra. En blir i godt humør av dem, synes jeg. -Men det vet du jo allerede...
Gleder meg til å se bilde av trappa di!
Det blir vel noen bilder fra kommende loppemarked også, tenker jeg...?!
Jeg var på loppemarked i helga. Og tenk, jeg har IKKE lagt ut bilder av funna mine. Har helt glemt det!
Det var ikke de store kuppene, men litt klarer jeg alltid dra med hjem.
På torsdag skal jeg innom Fretex. Der er det langt mellom godbitene. Men jeg kan ikke la være.
Er på jakt etter gamle duker o.l.

Loppemarked skulle hatt en ektemann-parkering. De kunne f.eks. vist fotballkamp på TV.
Føler husbonden er en klamp om foten når han er med.
Han himler med øynene og sukker. Han er SVÆRT uinspirert ut...

Da må jeg ta kveld. Har jobba i ett fra kl. 06.45 og kjenner at jeg er sliten.
Klokka ringer samme tid hver dag, så det er ingen bønn...

Natta. Marit

~~*Pennyshouse*~~ sa...

SÅ roligt att loppis säsongen har startat.
Fina fynd du gjort.
Hoppas att du finner mycke mer...hihihi..
Kram Pernilla

Gry sa...

Kanna blir superfin med pioner i... er jo fin allerede nå, men det er ekstra herlig med blått til röde/rosa pioner. Et skikkelig funn ;-)

Ser at du har produktionen igang, og at du fått ferdig flere Tildaer. De er kjempefine, jeg er så imponert over alle som får til det der med symaskina... Den er ikke min beste venn kan jeg innrömme.

Så herlig med vårloppis! Håper du finner flere ting som du "behöver", ha,ha...

Takk for kommentaren hos meg! Jeg er bedre men ikke helt OK enda. Må pröve å ikke bli sittende for mye ved datan og lage for lange kommentarer. Har ikke helt OK stilling når jeg skriver.

Ha en fin dag! Klem Gry

Mita`s hjørne sa...

Flotte bilder...
Den kanna var jo bare så flott da - heldig du som fant den...
Er helt enig med deg ang. menn og loppemarkeder/bruktbutikker - de ser jo ikke sjarmen i ting og tang... har en som må sitte hjemme jeg også når jeg skal på slikke runder...he,he...

Ha en koselig dag og uke...

Silje sa...

Så flott kanne du har kjøpt deg, og ett flott servise.

Og så flott og koselig blogg du har.

Lene sa...

Hei, Anita :)

Såå nyydelig kannen din var! Og så skjønne serviset, da... Ikke lett å finne seg et alternativ, når man allerede har noe så fint!

Drømmer selv om et nytt ett - men, nei - ikke lett å finne ut hva man vil ha. Alle slags kriterier - og det viktigste er at det skal være noe en ikke blir lei rundt neste sving. Noe som er like kjært i mange, mange år.

Misunnelig på deg som skal på loppemarkeder i helgen :) Selv skal jeg jobbe. Jobber hjemmenifra, og har det riktig så komfortabelt og bra, så jeg skal ikke klage. Men nå kom endelig vårfølelesen her og - så skulle vel så gjerne heller vært med deg, da :)

Men det får bli til neste gang. Nå blir jeg jo en del å finne på dine trakter fremover - i min evinderlige jakt på Stoff og Stil.... ;) Jeg finner det nok til slutt. Ellers får jeg vel pønske ut en eller annen form for bestikkelser - så røper du deg nok til slutt :)

Ha en finfin kveld, Anita :)
Goood klem fra meg :)

Lene sa...

Hahahahaha :) Takker for besøket, ja ;))))

Anne-Berit sa...

Å,for ei nydelig kanne,syns det mønstret og blåfargen er så flott.Så heldig du var som fant den.Og kaffeserviset er jo bare nydelig det,bare synd at kaffen blir så snart kald i de vide koppene.Var sånn med det serviset Marit fikk,og fasongen på koppene er ganske like.Så heldig du er som får gå på loppemarked,det er så lite sånt her,men vi har jo bruktbutikkene da.Ha det kos,klem fra meg:o)

Trines Hus og Hage sa...

Hei!
Så nydelig kanne du fikk deg. Helt skjønn! Synes kaffeserviset du viser frem var veldig fint også.Jeg er også en av dem som lengter etter loppemarkeder. Sjekket avisa i stad, men uten hell.Blir nok noe snart. Det er jo vår!
Klem fra Trine

Gry sa...

Takk for tipset om svigerinnas tur til Roma, jeg har värt inne hos henne og kikka ;-) De hadde hatt en kjempefin tur virka det som. Nå gleder jeg meg enda mer når jeg fikk se bildene de hadde tatt!

Jeg håller på å lese "Engler og demoner" for andre gang. Vil ha den ferskt i minne når vi drar på lördag. Liker godt bökene til Dan Brown, og da vi var i Paris i oktober gikk vi i Da Vincikodens fotspor på Louvren. Det var skikkelig bra! Mot en avgift fikk vi låne walkman med innspilling av en times rundtur. Det var veldig spennede å fölge i Langdons og Sofies fotspor. Vi kikka till og med inn på WCn som de hoppa ner fra når de römte fra Louvren....
Uten å bli fanatisk, så er det litt ekstra göy å bruke litt tid på å kjenne igjen ting fra bökene. I St Sulpice så vi dessuten roselinjen. Litt kult ;-)

Nå skal jeg legge meg og.... ha,ha... lese ferdig Engler og demoner. Blir besatt snart, tror jeg, fniss..

Sov godt. Klem Gry

Tulipaner og krystaller sa...

Hei hei. Takk for koselige ord.
Det er typisk det, at det blir for mye og så ender man opp med ingenting. Syns lysestakene såå fine. Veldig fornøyd med kjøpet:-)
Hils alle og ha en fortsatt strålende uke. Klem Marit.

Nina i Paradiset sa...

Å, du trenger vel ikke å komme helt hit opp for å stjele avleggere fra hagen min du som bor på Nøtterøy!
Den hagegale Ståle fra Nøtterøy har MANGE flere skjeldenheter enn hva jeg har da! (aner ikke hvor beryktet han er, men har pleier å ha besøk av hagelag ol. tror jeg)
Han har sendt meg mange planter, og noen har jeg også kjøpt av han.
(vi er begge medlem av forumet hagegal.no )
Klem!

Tonje sa...

Hei Anita!
Så nydelig den kannen var...og det gamle servisert var helt vakkert!

Jeg har ventet på mail fra deg angående hvilke stoffer jeg har å velge i mellom,men jeg har ikke fått noe mail enda!

Har en liten utfordring til deg på bloggen min=)

Veronica sa...

Hei Anita :)
Det var virkelig et kupp med den kanna, skikkelig romantisk, og jeg ser for meg store hvite peoner oppi!
Her går det unna om dagen, syr som en gal, har tilogmed prøvd meg på noen tildaer, får se hvordan det blir til slutt...*smiler*

Har ikke plass til "butikken" hjemme, men har fått leie et rom veldig billig, så da måtte jeg bare prøve. Også blir det en butikk med kjøpe-plikt for familie og venner ;)

Ha en strålende dag, her et det sol og vårsteming akkurat nå!!

My little footprints sa...

Hei Anita!
Med meg går det bare bra vettu, jeg er i gang med jobben igjen, ikke 100% men 60. Får ta det pent sånn i starten! Men jeg synes iallefall at det er veldig godt å være tilbake, og jeg prøver å holde meg litt selv i øra ;)
Kanna de var jo bare et kupp da! så kjempefin! Hadde jeg sett den selv, hadde det ikke vært noe tvil, den hadde blitt med meg hjem ;)
Klemmer til deg ;)

Prinsesse Elin sa...

Jeg har jo enda ikke kommet så langt enda med å ha fått sydd meg en slik snerten dame. Marit har laget et helt fotball lag. I dag skulle hun kjøpe litt stoff for meg og jeg har lagt frem tresko, maling, pensel....bare slik om kreativiteten skulle dukke opp. Akkurat nå er det meg og Jesus som vasker klær. Å vaske er greit, å brette og men å få de opp og på plass i skapet er bare dritkjedelig....kansje hvis jeg flytta Jesus opp igjen så hjalp han meg med det i steden for å vaske dem....he he
Ha en fin fin dag. Gleder meg til å se din snertne dame:O)

Bestefars Verksted. sa...

Så fin den kanna var,tenker den blir vakker med blomster oppi,ja !!! Og koppene var jo kjempesøte,de med !! Ser så koselig ut hos deg.....ang.navneskiltet du spør om,så har jeg nok sluttet med det,desverre. Maler kun i fransk stil nå,er bare så lei av andre motiver,blomster,dyr,hus,båter,har gjort det i 10 hele år.....er liksom mettet,for en stund......du vil vel neppe ha det i hvitt og grått ? Jeg personlig syns jo det er pent,men smaken er jo som baken....hihiiiii ;O) Kos deg,og ha en fin kveld :O)

silje-sin sa...

Ser det er flere som har utfordret deg,og nå gjør jeg det også! klem:)

Klarafina sa...

Skikkelig kupp! Kjempefin kanne. :)

Monica Therese sa...

Det var en meget vakker kanne,sånne som jeg hadde samlet på om min kjære hadde latt meg..hehe.. =)

Huset på toppen sa...

Hei
Hei! Jeg liker bloggen din! Du lager så mye fint, og det ser ut som du har det utrolig koselig i huset ditt! :)

Mange fine Tilda figurer!! ME LIKE TILDA :o)

Du har gjort et skikkelig kupp med den kannen, den blir helt sikker kjempeflott med peoner i,


Ha en god natt

Tonje sa...

Hei=)
Så flott at du ønsker å ta utfordringen...jeg måtte selv gå litt i tenke boksen for å finne mine beste/verste ting.

Jeg skjønner ikke hvorfor jeg ikke har fått mailen fra deg...jaja jeg vil gjerne ha hcitt eller hvitt med blåe striper hvis det er ok?

Håper du får en fin helg=)

Karna sa...

En slik kaffekanne har jeg også, kjempe fin!!!

Ser det skal være loppemarked her også, men jeg tror jeg skal holde meg borte, kommer hjem med noe hvis jeg går, og stengt tatt har jeg ikke plass til noen verdens ting....

God "jakt" og ha en fin helg!

Ann-Catrin sa...

Man blir ju alldeles varm i kroppen av dina vackra foton..kannan är ju ljuvlig likaså kopparna... OHHH!!
kram A-C

Lemi sa...

huff min mann e like umulig... trur visst han har nokka han sku ha sagt... påstår at en nye sjenken min fra 70tallet kjem t å brenne godt sankthansaften... dumme mannen... ;)tar ALDRI han me på loppemarked eller bruktbutikk nei!