torsdag 10. april 2008

Vår på trappa vår!

Her kommer noen bilder fra trappa vår. Kransen har jeg endelig fått laget etter lang latens tid.. Hadde såå store planer om en julekrans, men det ble en vår krans! Det er ganske vanskelig å få tak i lange nok greiner, fordi de henger sååååå høyt oppe. Og det har vært særdeles vansklig å få mannen til å klare høyt nok *ler*!Jeg sydde noen hjerter og limte på.Etter å ha sett de nydelige Tusenfrydene på trappa til Marit, måtte jeg også ha noen sånne! Jeg er ikke så glad i løkblomster i krukke, jeg venter gjerne med å bytte ut vinter kassene til stemor og andre blomster kommer. Og i år har vi altså Tusenfryd for første gang på trappa!Desverre har det vært så kaldt her om natten at jeg har evakuert alle de nydelige blomstene inn en periode, de nå pryder de soveromsgulvet;o)
Med disse vårlige blomstene takker jeg for alle de koselige kommentarene og ønsker dere alle en strålende ukeslutt!! Nyyyt dagene!

39 kommentarer:

Christinas låvebutikk sa...

Hei! Så fin krans på døren din! Fine bilder og koselig vår stemning!
Ha en fin torsdag!

Brocante sa...

Tusenfryd er en av mine favoritter også! Lykke til videre med loppemarkedene - jeg har også en travel tid fremover. Jeg må rekke over så mange loppiser jeg bare kan!

Lovise sa...

Å, Anita. Jeg vil også ha tusenfryd på trappa. Det var nydelig... men her hos meg er det alt for kaldt enda. Vi pleier ikke å sette ut planter før i slutten av mai, helst i juni. Kan du ikke sende noen varmegrader til oss?
I går starta jeg sykkelsesongen med å sykle på jobb. Det var kjempegodt, men jeg må jo ha ulltrøye på, he he.
Ha en knall dag, Anita:)

Lovise sa...

Glemte å si at kransen ble veldig fin, selv om bildet er litt mørkt..

ChatrinesLiving sa...

Så hærlig vår på trappa di! Søtt med de små hjertene på kransen, og de tusenfrydene er vakre! Sto her i "frø-butikken" å så på tusenfrydene, nå angrer jeg litt på at jeg ikke kjøpte noen frø... kansje må jeg innom en tur til uka igjen, og kjøpe alle frøene jeg angret jeg ikke kjøpte;) Ja da skal du se det blir drivhus på kjøkkenet;)
Ha en finfin dag!
Klem fra chatrine:)

Veronica sa...

Så fin krans, koselig med de hjertene :)
Har laget meg noen bjørkekranser jeg også (i tillegg til at jeg kjøpte av Gunhild). Synes det er så fint med kranser både inne og ute!!

Her har blomstene frosset ihjel, men gleder meg til det blir litt mildere, da skal vårblomstene ut her også!!

~~*Pennyshouse*~~ sa...

Hej!

Men vilken underbar krans.Hjärtanen var jättesöta.

blomlådan var jättesöt!

kram ♥
Pernilla

Lene sa...

Så deilig på trappa hos deg, Anita :) Jeg hadde gledet meg til frihelg, men så reiser vi avgårde for kallas på lørdagen - hele helgen går liksom med. Selvfølgelig blir det heeelt sikkert knallmoro - men akkurat nå hadde det vært såå deilig med en helg uten noe på tapetet. Stulla litt her hjemme - spesielt ute på terassen. Men, men... Neste helg - om det ikke dukker opp noe.

Kransen din var inmari fin, har tenkt på noe sånt selv og. Og tusenfryd er jo bare så koselig - og kanskje atter en ide å stjele med seg :)

Kos deg masse Anita - i morgen er det HELG!!!

God klem fra meg :)

Gry sa...

Tusenfryd er så fint! Selv har jeg litt vanskelig for å holde liv i dem.... så det er en kortvarig glede :-) Kjempefin kasse du har plantet dem i.

Ha en fin kveld! Klem Gry

Tulipaner og krystaller sa...

Heisan. Idag kan vi skryte av en nydelig vær her i Kristiansund.
Kransen din er kjempefin. Du er så flink altså. Og tusenfrydene såå søte. Har ikke skaffet meg uteplanter ennå. Blir sikkert ikke før til midten av mai. Lønner seg ikke her oppe.
Ønsker dere en fin helg. klem Marit.

borghild sa...

Super krans, da, og veldig søt med hjertene på...:-)
Jeg må også innrømme at jeg ble veldig inpirert av de tusenfrydene. Kjøpte nylig en trekasse, og oppi der hadde de passet perfekt, får se hva jeg finner i morgen:-)
Fant du noen stoffer, hva skal du sy av dem? Klem B:-)

Ann Helen sa...

Hehe, ser jeg ikke er den eneste som ble inspirert her:) Leker derfor hermegåsa jeg også, i morgen blir det innkjøp av Tusenfryd!;) Flotte bilder!

silje-sin sa...

Så flott det ble på trappa di! Kransen var kjempefin,og blomstene også:) Ha en fin kveld,og god helg! klemmer fra silje.

Den gode feen sa...

Så koseleg det er på trappa di. Eg skal ut på Plantasjen innan helga er over. Nå klarer eg ikkje vente lengre, og vil ha frostfrie netter og blomstrar i potter og kar :) Klem

Cathrine sa...

Titter innom jeg,har ikke vært her før.. Nydelig blogg,og de blomsterbildene setter skikkelig sving i vårstemningen..

Tove sa...

Kransen var kjempefin, og de hjertene var nydelige, passet kjempegodt på kransen:) Og nydelige blomster også, kassen de sto i også. Og flotte loppemarkedfunn i forrige innlegg!

klem

~~*Pennyshouse*~~ sa...

Kikar in å önskar dig en skön vårhelg.

~~♥ KRAM ♥~~
Pernilla

Marte sa...

Hei:)
Såååå nydelig krans!!! det var skilleig søtt med de hjertene på:)
Og tusenfryd er jo bare skjønt!

Så morsomt at du skal være med i alongen!! Det er min første runde, jeg ble med i i vinter. Det er skikkelig morsomt:)
Jeg tror gaven min er fra den gode feen... Vet ikke helt hvorfor, har bare en følelse... Jeg har sendt henne kommentar og spurt, så får vi se;)

Pesten min kommer snart... ;) Har bare alt for mye å gjøre. Så morsomme ting (hi hi) blir nedprioritert...
Er litt treig med nye innlegg for tiden.. Men skal prøve å få til i løpet av helgen:)

Ha en flott fredag og en nydelig helg!
Klem fra meg

Aina sa...

Halla!
Du var ikke alene om å glemme å tippe, men vet ikke om det er noen fattig trøst å vite at du var med i trekningen om trøstepremie lell;0)

Den kransen var jo bare lekker, kanskje en skulle prøvd seg på noe slik selv..

Du får ha en fin helg!

Garden Angel sa...

Så fiiin krans!!!
Jasså du fikk han ikke til å klatre høyt nok altså...hvordan tuktus er det du har på mannen din da..ha ha ha;)
Takk for koselig kommentar hos meg(",)
Ops....kanskje noen har den fargen enda???
Ønsker deg en koselig helg!
Stoor klem:)

h.espe sa...

Så vårlig og fint du har pyntet på trappa - virkelig kos å bli møtt med et sånt syn....

Ønsker deg en herlig helg!!

Klem fra meg :O)

Lena sa...

Nydelige Blomster!!!
Kransenpå døren også selvfølgelig:)
Ønsker deg en super helg!!
Klem..

Emmeline sa...

Utrolig så flott den kransen ble; Den var det virkelig verdt å vente på...selv om du har ventet på deg selv helt fra jul:)

Skjønne skjønne tusenfryder også! Inspirerende og flott der de står med all sin fargeprakt i den koselige kassen:)

Her går en travel uke for øyeblikket over i en travel helg...Håper på å få tid til en liten bloggerunde nå i kveld. Har allerede vært på dugnad, og i morgen tidlig braker det løs igjen klokken 07.00:)
Sånn er det bare av og til, du må ha en deilig helg iallefall Anita.
Takk for inspirerende titt:)

Frøken Englefjes sa...

For en nydelig krans du har laget. Godt å høre at ikke det bare er jeg som er ekstrem treig ift prosjekter...

Men den kransen du har laget likte jeg utrolig godt, ser ut som noe til og med jeg kan klare...

Ingrid sa...

Enkel og koselig krans du har laget! Tusenfryd er også kjempefint. Her er det frost om morgenene ennå.. så jeg må nok vente litt med blomster på trappa.
Håper du får ei fin helg! :)

Solveig sa...

Oi!

Her var det stil og vår!

Jeg falt helt for den kassen, den er skikkelig fin. Dette sa liksom velkommen med to utropstegn, nydelig!

My little footprints sa...

Hei Anita!
Enelig har jeg litt tid til overs og kan sette meg ned foran dataen og kose meg litt rundt på bloggene. i kveld har jeg vært på jobb til 22.30, og da lander jeg ikke på jorda før noen timer senere, klarer bare ikke å gå å legge meg med en gang! men nå ligger jeg faktisk i senga med den splitter nye bærbare pc`en på fanget :) var deilig å få seg en bærbar, da kan jeg ta med meg den over alt, ikke minst sitte på verandaen i sommer i stedenfor å sette seg ned i kjellestua!
Her går dagene i ett, nå er vi straks i mål, og det kjennes herlig ut! Nå har vi endelig fått kjøpt oss utgangsdør, badevindu og bestilt to små og ett høyskap til kjøkkenet! Det skal bl godt å få mer skapplass!
Jeg så du hadde vært på loppis? Den lille osteklokken din var kjempesøt. Jeg eier ingen selv enda, men man skal vel ikke se bort i fra at det er en som vil dukke opp en dag ;)
Så koselig du har gjort det ved ingangspartiet ditt! Jeg har også laget meg krans, og hadde like store problemer med å få tak i grenene! hihi.. Du skulle sett meg der jeg hoppet og spratt ;) Ønsker deg en kjepefin helg!
Klemmer fra Beth

Lene sa...

Usj.. Vet, du - vi har bestemt oss for å ikke dra. Det er et stykke å kjøre - så hele lørdagen går jo med. Så er vi sikkert ikke hjemme igje før langt utpå søndagen... Mor er sånn passe skranglete i ryggen om dagen, mens far har gruff i halsen (hahaha - høres ut som et gammelt ektepar). Så vi blir hjemme. Og kanskje - kanskje får jeg ordna litt ute - misunnelig på din koselige trapp som jeg er :)

Kos deg på loppemarked! Kanskje vi skulle få med oss det og ;)

Nattaklem :)

Anne-Berit sa...

Så flott kransen ble,skikkelig fint med hjerter på.Og tenk at dere kan ha blomster i kasser ute allerede,skulle vært her,det er jo mildt om dagen,men nettene er kalde,så de hadde måttet stå inne da ihvertfall.Ser du har måttet ta dene inn også,men hos dere er det jo håp om å sette de ut snart igjen.Lykke til på loppis i morra,håper du finner det du er på jakt etter.Hils de andre så mye,klem fra svigermor:o)

Prinsesse Elin sa...

Ja trappa ble velig flott Anita. Jeg har ogaå en krans hengende men har glemt bort å pynte den. Får se om jeg finner på noe smart å ha inni dem etter hvert. Ønsker deg en flott lørdag. Masse klemmer fra Elin:O)

MODERN COUNTRY sa...

Åå, så flott du har gjordt det Anita! Kjempevakker krans og søte hjerter til :) Så koselig rundt omkring nå, det stråler av glede og vårfølelse.

Ha en herlig helg!!
Klem Aina

Tulipaner og krystaller sa...

Heisan. Koselig å avslutte arbeidsuken med god drikke i glassene og noe snacks å bite i. Var selv på en liten sammenkomst i går kveld med god mat og drikke. Ordenlig koselig.
Lykke til på loppis idag. Håper du finner noe du trenger:-)Venter spent:-)
Fortsatt god helg til dere alle sammen. Klem Marit.

Gunhild sa...

Gøy å se at andre også lager kranser. Veldig fin!! Så fint du har pyntet den. Jeg har en dårlig symaskin, så alt med søm er lagt på vent her. God helg!!

Ann-Catrin sa...

Oj vilken söt kramns...och hjärtan!!
bellisarna i sin trälåda ger ett härligt vårligt intryck!!
Kram på dig A-C

Unknown sa...

Hei!
Kransen din er kjempefin, blir skikkelig inspirert til å lime noen hjerter på min jeg også.
Liker bloggen din veldig godt, håper det er greit at jeg har lagt deg til i min linkliste.

ha efin søndag!

Christinas låvebutikk sa...

1000 takk for det! Elsker jo dette blogg livet og ikke minst butikken jeg endelig har fått! Får meg en tibbe gutt i morgen og gleder meg masse!
Ha ei fin ny uke Anita!!!

Aalerud Stall sa...

Hei :-)

Kransen din ble kjempefin! Jeg liker godt slike litt rustikke kranser til å henge på inngangsdøren :-)
Tusenfryd er helt nydelig! Her hvor jeg bor er de vanskelige å få tak i, så jeg måtte nøye meg med krokus og perleblomster til mine utekasser...

Jasså, du har ikke hørt om kaffetrakter på nattbordet før? Nå er jeg litt spesiell når det gjelder duppeditter da, så ved en senere anledning kan det hende jeg lager et innlegg om alt det rare jeg har (og faktisk bruker også!).
I tilfelle får jeg advare min søster, Gry, slik at hun ikke blir helt flau over meg, hi,hi... Pizzaovn er bare ett eksempel :-)

Ha en super uke!
Klem fra Britt :-)

Mita`s hjørne sa...

Heisann...
Så koselig det er på trappen hos deg, den kransen var søt - å du, mammaer høyt til værs i trær...hmmm, det er trykt på bakken...
Tusenfryd er jo så søte blomster, ser i hagesentrene her at de har mange av de nå - men for noen år siden var de ikke her, husker min bestemor hadde de i plenen, det var blomster i flere rosanyanser som "poppet" opp...

Ha en koselig dag og uke...

Lovise sa...

Hei Anita. Jeg sitter og ser på kransen din. Hvordan starter du når du lager en krans? Må greinene være så lange at de rekker helt rundt?