fredag 16. januar 2009

Barnedåp??

Ikke så mye nytt her i dag. Heimen preges nå av masse sarte rosa detaljer og kan vel få ukjente til å tro at det er en barnedåp på vei;0) Noe det ikke er!! Kjøpte meg en, dvs 2 buketter med roser etter trening på torsdag og de pynter såååå nydelig opp. Sofaen er fortsatt mørk brun skinn, men.....


Sinkfatet har fått kun noen lyse rosa kubbe lys opp i, syns kanskje det mangler noe i bunnen, men er litt tom for ideer om hva som ville passet. Tips taes i mot med takk:0)

Ett av adventshjertene pryder lett fatet!
I helgen skal vi kose oss og jobbe med å holde gutten her frisk! Han skal nemlig ta mandlene til tirsdag og for å få gjort det må han jo være frisk:0) Ikke så lett når lillemor hoster og har feber! Vi forer han med svarthyll og c-vitaminer, og innehygge! Nå sover lillemor og etterpå skal vi alle sammen til Line for å lage kort og spise pizza sammen, etterhvert *yammy*! Våre respektive kommer i hus etter jobb, klare for kun pizza, tenker jeg *ler*!
God helg alle sammen! Klemmer fra Anita!

28 kommentarer:

Crinoline sa...

Takk for hilsen i bloggen,men du er vel superflink til å sy.Helt nydelige ting du lager.Ha en god helg.

Rekkehuset sa...

Riktig vårlig og fint hos deg nå:-) Jeg foreslår sånne runde, glatte steiner i hvitt og grått i bunnen av zinkfatet om du vil ha noe oppi der. Vi har også en svart (hrmff) skinnsofa som ikke helt svarer til min drøm om en lys Ektorp, men den er jammen praktisk med småbarn;-)
Lykke til med mandlene - min eldste tok de for en stund siden, og det gikk kjempefint. Hun var litt redusert et par dager også var det tilbake i full fres, tror unger tåler det bedre enn voksne.
Kos dere med kortlaging og pizza - høres skikkelig godt ut:-) God helg, klem.

Merethe sa...

hei du...Hva med å dekke bunnen med hvite " Indianerfjær?" Slike som barna bruker å dekorere med vet du, men bare i hvitt..hmm, det var egentlig et godt forslag det, kanskje jeg skal gjøre det selv..tjihi..tror man får det i hobbybutikk iallefall..Også er du så flink med hendene dine..jeg og vil lære meg!!!

Anne-Berit sa...

Hei,så fint du har pynta,skikkelig vårlig med de lyse rosa fargene sammen med det hvite.
Håper Vetle holder seg frisk,og at lillesnuppa blir frisk snart.Hils dem alle fra farmor.Klem!

Tulip sa...

Koselig å pynte med litt friske blomster, ja!

Ser i innlegget under at du har vaska skinnet ditt, og at det gikk bra. Vanlig ullprogram 30 grader?? Har ikke prøvd meg på mitt skinn, men ditt ser jo ut som nytt, jo!

God helg:)

ENGEL sa...

syns det var riktig så nydelig med rosa jeg da!!!
vi har også sort skinnsofa og stoler,men praktisk med de små er det!lykke til med mandel fjerning,det er nemlig ikke særlig hyggelig etter 3-5 dager da det er som vondest!!!ha fryseren full av saft is!!!bare et godt tips!!!!

Josefine sa...

Hei...så søtt med rosa:) Herlig med friske blomster! Nydelig sink fat..jeg har maken og er veldig glad i det. Har bare lys oppi jeg, syntes det er tøft.Og teppene mine..joda, det går fremover. Fikk besøk forrige søndag så da fikk jeg ikke sydd det (sekskantteppet) sammen. Får kanskje gjor det i helgen.Ha en superfin helg, klemmer fra Josefine

MODERN COUNTRY sa...

Nydelig med duse farger Anita! Jeg føler virkelig det yrer etter vår på bloggene om dagen, men jeg er redd det bare kommer innendørs foreløpig. Ikke rart vi lengter, vinteren kan bli lang og tist her oppe i nord.
Du kunne jo dekke bunnen med noen av de fine rosenbladene, eller kanskje litt hvit kattesand? Fine små pyntegjendstander og nostalgiske kort hadde kanskje vært noe..Eller surr noe vakkert rundt selve lysa..

Ha det så godt i helgen og lykke til på Tirsdag!
Klem Aina

Mor Kari sa...

Bare kort innpå,mellom "feber-riene". Har du fått
votteoppskriften, Og var den leselig?
Håper du har hatt en produktiv kortlagekveld.

line sa...

Tusen takk for en kjemphyggelig dag!!! Det må ikke bli så lenge til neste gang....

Guttemamma sa...

Synes den er fin som den er...men en heklebrikke passer godt synes jeg!! God hleg til deg fra meg

h.espe sa...

Hei Anita!!
Så flott du har det! Rosa er en nydelig farge å bruke i interiøret. Har selv en stor bukett grenroser på bordet her hos meg :o) Sinkfatet ditt var kjempeflott, og egentlig synes jeg kanskje det bare kan stå som det gjør....

Nå er det helg igjen og jeg har nettopp kommet hjem etter å ha vært en liten tur ut sammen med kolleger. Nå har jeg plassert meg i sofaen - litt blogging og Grosvold :o)

Ønsker deg en flott helg!

Klemmer fra Hildegunn

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

Så vårlig og fint hos deg. Håper du klarer å holde gutten frisk..
Kryssr fingrene her.
Klem

Unknown sa...

Hei Anita!
Så fint du har pyntet i heimen til helgen. Nydelige roser, kjempeflott farge på de, og de passet godt sammen med den flotte greengate muggen. De rosa lysene matchet så bra oppi det flotte zinkfatet. På Nille har de små poser med farget stein og små blomster med perler på i mosegummi. Kanskje du hadde funnet noen farger som hadde matchet på det rosa og interiøret ellers...

Vi har også sort/brun sofa,veldig praktisk når man har små barn. Ønsker meg en sovesofa i det andre hjørnet i stua(som nå står tomt). Det sofa'n ønsker jeg å fylle med tepper og puter, en skikkelig kosekrok for håndarbeid og lesning!

Har vært litt pjusk denne uken, samtidlig som jeg har hatt flere møter på jobben (kveldstid) så det har blitt liten tid til blogging, stikking og annet håndarbeid. Men i dag føler jeg meg litt friskere så nå skal jeg finne fram strikkingen min!

Håper han holder seg frisk, slik at han får tatt mandlene til uken!

Ønsker deg en fortsatt fin og koselig lørdag!

xoxo
synnøve

silje-sin sa...

Så vakre roser! Jeg synes zinkfatet var fint som det er jeg. På denne tiden går jeg for less is more:) Jeg har kommet hjem fra kragerø i dag jeg da. Vært på søstertreff:) ønsker dere en fortsatt fin helg, og lykke til til vetle:) klem

Hilsen fra landet sa...

Oj ja da gjelder det å ikke få noen infeksjoner. Jeg har i lang tid også likt veldig godt zink. Vi har jo veldig lik smak vi to har jeg funnet ut. :-)

Lurer på hvor mye av pellisene som overlever... ser dårlig ut må jeg innrømme.

Ann-Cathrin sa...

God kveld:) Så fint og rosa hos deg. Synes det var fint sånn det var med bare lys oppe i, enkelt og vakkert:) Håper dere klarer å holde gutten frisk så dere får tatt operasjonen. Vi måtte utsette to ganger da eldstejenta her tok samme operasjon. Ha en fortsatt fin helg!

borghild sa...

Så flotte roser du hadde fått tak i!! Jeg kjøpte ranunkler i dag, hadde sett meg ut noen sart rosa og hvite, men da jeg kom til kassa ville ikke damen selge meg buketten, for den begynte å henge litt... Egentlig en bra ting, det da, men da måtte jeg jo velge noe annet = to buketter dyp rosa (t.o.m. et par oransje blomster oppi der) og en bukett hvite tulipaner (3 for 2, så jeg kan jo ikke begrense meg;)...
Ha en fortsatt fin helg!! Klem B:-)

Livy sa...

Heisann!
Så vakkert pyntet!! Elsker roooosa jeg da *love* Synes det er fint slik du har gjort det med zinkhjertet på fatet - trenger ikke mer synes jeg.

Masse lykke til med opperasjonen på lillegutt da - er deilig å få det gjort.

Tusen takk for koselig hilsen hos meg:-)

Klem fra Livy

Guttemamma sa...

Alene med tre i morgen tidlig, håper det måkes i løpet av natten...klem og fin uke ønsker jeg dere

Anonym sa...

Hei
Fint å pynte opp med friske blomster.
Nydelige vårlige farger.
Syntes det zinkfatet var fint pyntet, ikke alltid det trenger å være så mye, det enkle er ofte det beste :) fint med det hjertet.
ha ei fin uke
Hilsen fra Agathe

Anne-Berit sa...

Hei,jeg har en utfordring til deg på bloggen min.Klem!

My little footprints sa...

Hei Anita!
Så koselig du har pyntet med rosa! Du vet, ved siden av hvit, er nok denne fargen jeg bruker mest av :) Ser at nå har jeg blitt litt påvirka med disse loppis tingene mine også, for her om dagen kom jeg hjem med rosa eggeglass ;) Kjempefine! Kjøpte faktsik noen blå også. De hadde visst fått inn over 150 eggeglass på loppisen "min" av en som har samlet! Så jeg passet på å få med meg en hel del, rosa og lyseblå ;)
Ser skikkelig koselig og vårlig ut hos deg! Det gjør vel kanskje det hos meg også, bare jeg ikke ser ut! thihi ;) For her har det lavet ned i natt, så nå er det så mye snø her atte! Jaja, våren kommer nok tidsnok ;)
Ønsker deg en god uke og en lykke til for lillegutt!
Klemmer fra Beth

Anonym sa...

Nydelig sarte rosa kubbelys i sink - vakkert!
Ha en fin kveld og ny uke!
Klem fra det hvite ♥

Silkeline sa...

Så nydelige rosa roser du har fått i hus. Det er såååå forfriskende med en bukett i ny og ne....ikke så mye som skal til:) Sinkfatet ditt var lekkert med lys i.... og hjertet på enden var jo prikken over i:en da.
Lykke til med gutten og mandlene, håper alle holder seg friske:)

Aina sa...

Her trodde jeg at jeg plutselig skulle få mange ideer til barnedåpen vi skal ha i februar men neida...hehe
Lekkert med roser i G.G muggen forresten, og fine puter.
Håper helgen har vært fin og at lillemann har holdt seg frisk. Krysser fingre for han i dag og at han får masse is og blir frisk i en fei;0)

Stooor klem!

~~*Pennyshouse*~~ sa...

Hej hej!

Nu var det ett tag sen jag var här igen.Lika underbara bilder som vanligt.

Kram Nilla

Aina sa...

Hei Anita!

Jeg har en velfortjent award til deg inne hos meg!

-Aina Wie-