tirsdag 27. januar 2009

Litt kjøkken!

Da er det igjen slutt på julen på mitt kjøkken og jeg har hengt opp igjen de gamle kappene! Skal sy nye, men har ikke kommet så langt hverken med hva slags eller motivasjonen til å sette igang:0}
Kom også på at jeg ikke har vist ordentlig bilde av den siste delen av kjøkkenet. Den andre "skapdelen" viste jeg her! Kjøkkenet er fortsatt ett svartor kjøkken fra Telemarkkjøkken og jeg er fortsatt fornøyd med det, selv om jeg nok innimellom ønsker meg ett hvitt ett! Kroken til kjøleskapet er såååå trang at vi neppe får ut kjøleskapet uten å demontere halve kjøkkenet, men pyttsann, det kjøleskapet varer sikkert evig *ler*! Det måtte presses på plass med zalo som smøring, nesten;0)


I helgen har denne lille hyllen fått litt hvitmaling, ble riktig så fint, syns jeg, selv om det sorte ble litt hardt nå! Knaggene under passer på ungenes sekker etter skoletid!


Noen lys, sink og ett gammelt arvet kjøkkenhåndkle! Kjøkkenbenken er uten alt for mye stasj, siden jeg syns det er sååå kos å bare kunne sette igang å bake uten den svære rydde jobben først, faktisk syns vi er ganske så flinke til å holde den ryddig også, og det er ikke verst til å være oss *ler mere*!Siste rest av rosebuketten fra for to uker siden pynter opp, sammen med mere sink og nydelig GG duk! I vinduet skimter dere Den lille havfrue, hun fulgte med når vi kjøpte huset og er sikker vinner hos ungene;0)

Hjerter på tråd planten har fulgt med lenge den også, og er en utrolig takknemlig plante å ha!Gutten her er veldig mye bedre, han lever nå på Cola og FrenchFries! Skikkelig sikringskost, men så lenge han spiser OG drikker får det akkurat nå være det samme hva! Han har gått ned 2 kilo på en uke og det er kanskje ikke så mye, men når det er fra 20,5 til 18,5 blir det ikke mye igjen! Han går Stælken en høy gang her, men det kommer seg bare han får matlysten tilbake! Ganske så komisk å se på, når det bare er lange armer og bein, han er snart 7 år og veier 5 kilo mer enn lillesøsteren på 2!!!
Nå skal jeg friste han med ett eller annet *hmmmmm*, kanskje wokrester fra middagen igår!?
Klemmer fra Anita!

29 kommentarer:

Anne-Berit sa...

Snusken må være temmelig tynn nå ja,men godt at han spiser noe.Koselige bilder fra kjøkkenet ditt.Hylla ble flott,selv om jeg syns den var fin før også.Ha det godt alle sammen.Godklem fra svigermor:o)

Hulda sa...

Bra at gutten er blitt bedre, ikke artig å være syk. Syns det ser så koselig og gammeldags ut på kjøkkenet ditt. Likte gardinkappen veldig godt, hylla også. Så fint med de boksene som hang under den. Ønsker deg en riktig fin dag!

Miss.T sa...

For et koselig kjøkken du har, du kan jo alltids male det hvitt eller levere det inn til spraylakkering hvis du ikke gidder male selv : ) Godt gutten din er bedre.cola er kjempekost det når man er syk...litt er bedre enn ingenting ivertfall.

Ha en flott uke.

♥ Gamleheksa ♥ sa...

Stikker innom her en tur også jeg. Godt å se at han har blitt bedre. Med slik sikringskost går det nok rette veien;)

Klem frå Totningen

PS. Kjempekoselig kjøkken. Synd at det er så langt, ellers hadde jeg kommet på kaffe, hehe. Men jeg får heller reise og kjøpe tøffelgarn.

h.espe sa...

Hei Anita!
Så fine bilder fra kjøkkenet ditt!! Hylla ble veldig fin, og personlig synes jeg det sorte mot det hvite var flott jeg :o) Forstår tanken din om å ønske å male kjøkkeninnredningen hvit - det har jeg lyst til å gjøre også... Jeg har eikekjøkken, og det synes jeg "ruver" litt i det lille kjøkkenet mitt. Ser for meg at det hadde blitt myyyye finere i lyst... Men, når jeg forteller dette til feks pappa, så er det som å "banne i kirka", med beskjed om at "du må aldri gjøre det".... Vi får se, har iallfall snakket med broren min om det, og han kan spraylakkere det til meg.

Ønsker deg en flott dag videre!

Klem fra Hildegunn

Ida sa...

God formiddag Anita :)

Så mange koselige bilder! Syntes kjøkkenet ditt var skikkelig hjemmekjært og innbydende - selvom det ikke var hvitt..hihi! Har selv hvit høyglans - og personlig syntes jeg det blir funkis !

Herlig pynt både her og der - og smart med krokene til barnas sekker! Hehe.. den tid kommer vel snart til meg den også - kanskje jeg skulle hatt en til mannen også. Ryddet bilen i dag - og fant stellebagen med en halvsspit matpakke fra søndag - Mmmmm... mannfolk! Av og til skal de være glad for at de har noen timer igjen på jobb - så får jeg rast fra meg inntil han er hjemme igjen...hehe!

Huffda - kjedelig med lillegutten som er syk. Er det omgangssyke han har? Kiloene kommer nok heldigvis raskt på igjen (dersom det er omgangssyken såklart!) når han blir bedre - det viktigste for han nå er at han ikke taper for mange salter, mineraler og næring fra kroppen. Det fikser du med masse gode vitaminer (liker han smoothie?? Kanskje det kan være noe ... mikse med blåbær, jordbær, melon osv...? www.frukt.no har mange gode oppskrifter!!). Middag er kanskje ikke det mest fristende tilbudet når man er syk ;-) Også selvfølgelig masse vann å leske på - hvis han syntes det blir kjedelig så kan du jo forsøke med noen dråper konditorfarge oppi.. hihi... så blir det så mye mer spennende ;-D Uansett - god bedring!

Og ha en fin fin dag! Klemmer fra Ida

Josefine sa...

Hei..så flotte bilder fra kjøkkenet ditt. Syntes du har det kjempekoselig:) Masse søte detajer også..skimter Tilda boksene..de har jeg også fått i hus:) Fint med kappe..da får du mer lys inn.

Ha en flott kveld, vi snakkes,klem

liven sa...

Heisann!!
så fine bilder fra kjøkkenet ditt....masse koselige ting du har:o)
Planten din var utrolig frodig....hva gjør du??
Jeg har to som det er mest stengler uten blader på:o)
så godt å høre at det går bra med gutten....kiloene kommer nok på igjen når han begynner å spise skikkelg!!

Ha en fin kveld Anita:o)

Anitas hus sa...

Hei Anita!
Å så bra at lillegutt begynner å komme seg. Det er så trist når ungene er syke, en vet liksom ikke hva en kan gjøre godt for de. 18,5 kg er ikke rare vekta så da er potetgull og cola bedre en ingenting. Det viktigste er jo at han spiser og drikker noe så for man heller ta seg av det ernæringsmessige når matlysten er tilbake igjen.

Kjøkkenet ditt er jo kjempekoselig. Synes det var landlig og så koselig ut å sitte der med en god te kopp;)
Skal sy meg nye kjøkkengardiner jeg også. Denne gangen blir det kapper. Må jo ha litt forandring:)

Gleder meg til å se hva du finner på med kjøkkengardinene (men det var kjempefint med kappene også:))
Ha en fin kveld, her blir det nybakte boller og frustrerte fruer!
Klem:O)

Anonym sa...

Så pent du har det hjemme:) Glad sønnen din er bedre! Vi ses snart:)

Hilsen siri

Merethe sa...

Cola og potetsnacs, ja no er formen snart tilbake skal du se. Og da er det ikke lenge til at kiloene er på igjen.
Du har et koselig kjøkken. Ja, det går ann å male, men hvor lang tid tar det til det er topp moderne igjen? Her vil det forbli trehvitt.

Tulip sa...

Så koselig kjøkken! Fine bilder.

Stakkars gutten som har vært syk. Håper resten av huset holder seg friske!

[morgrethe] sa...

Oj oj.... er det bare jeg som har julegardinene enda??? Må få de ned snart. Te helga.... er det ikke det de sier i reklamen.

Kjøkken ja, det skal pusses opp her. Må jo planlegge en del først. Te helga kanskje.

Dumt av meg å planlegge så mye til helga, for her er det bursdagsbarn både torsdag og mandag. Pluss Kick-off, håndballkamp og overnatting....
tja, jeg tror vi sier neste helg jeg;o)

Bra det går bra med gutten. Menyen hans er lik favorittmenyen min!

Unknown sa...

Hei Anita!
Godt å høre at det går bra med gutten..., ikke noe moro når de går ned 2 kg i den alderen, men man vet jo hvorfor. Han er sikkert snart tilbake i matchvekten sin.

Så koselig kjøkken dte har, med god plass til spisebordet. Hyllen du hadde malt ble fin i hvit og sort(er litt svak for den kombinasjonen for tiden)

Jeg har fått bihulebetennelse, så jeg er hjemme fra jobben i dag. Det sprenger og banker i hodet, og jeg er kjempetett..., men skal likevel prøve å kose meg med litt strikking!

Ha en fortsatt fin dag!

Klem fra Synnøve

ENGEL sa...

herlig kjøkken;)godt at gutten retter,aldri moro med syke barn...

Tonje sa...

Godt at lillegutten din er blitt bedre da... Ikke noe morro med syke små!

Et utrolig flott kjøkken du har! Nydelig hjem.

Lappeteppene var aldeles skjønne:) Kjempeflink er du!

Klem Tonje

Anonym sa...

Hei på deg :)
Så flott at gutten din er på bedringens vei. Ikke noe særlig med syke barn, man engster seg, helt naturlig. Godt når de kommer seg og begynner å få matlysten tilbake.

Så flotte bilder fra kjøkkenet ditt. Koselig kjøkken. Likte så godt den lille hyllen og detaljene rundt den :)

Ha en fortsatt fin onsdag.
Klem

Marias skriblerier sa...

Mange koselige bilder fra ditt kjøkken! :)

Synnøve sa...

For en koselig blogg dette var da! Har kost meg skikkelig med å lese meg tilbake til før jul nå jeg ;) Masse fine bilder med inspirasjon til både håndarbeid og innredning. Hit kommer jeg nok tilbake rett som det er.
Og det sekskant-teppet var bare helt nyyyyydelig!!!

Guttemamma sa...

Kjempekoselig kjøkken har du!! Vi har heller ikke hvitt..

silje-sin sa...

Hei snuppa:) Først må jeg jo si at dere har et utrolig koselig kjøkken! Skikkelig hjemmekoselig! Bra at vetle føler seg bedre:) Her begynner augusta å kvikne til også, så i morgen er det barnehagen igjen, nå har hun vært hjemme en uke. I morgen skal jeg på jobb, men så er det helg! Er fortsatt på samme skole, har fått frem til vinterferien nå. Går det bra med deg og jobbingen? Hvilken varg veum-film ser dere da? Vi ble helt hekta på de, og har sett alle. Synes noen er kjempebra, mens andre ikke var så bra igjen. Her står faktisk kjetil på kjøkkenet og baker brød:) sov godt! klem fra silje.

Landlig Idyll I Interiørhuset sa...

så bra at han har begynt å spise igjen,han trenger jo mat så da er det jo ikke nøye hvilken mat det er=)

Kjøkkenet ditt så virkelig koslig ut,,må le litt når jeg tenker på hvordan det blir hvis dere må bytte kjøleskapet..får håpe at det skapet varer evig=)

line sa...

Så delilig at han endelig begynner å komme seg. Han er savnet på skolen. Inge synes det var SÅ HYGGELIG at han var der på fellessamlingen igår!

Deilig å få ryddet bort jula - her henger fremdeles noen julekapper oppe... *flau (men julekorta er nå tatt ned).

Ha en fin dag!

line sa...

Det er en utfordring til deg i bloggen min.

(Hørte Vetle var tilbake på skolen idag - kjempestas!)

Mia sa...

Kjære søte Anita! Jeg setter så utrolig stor pris på at du trofast titter innom meg og skriver koselige hilsner. Takk skal du ha for at du tar deg tid til det. Kjøkkenet ditt ser alldeles herlig ut, for allt trenger ikke på død og liv være hvitt, vel...? Grattis også for ferig teppe til gutten, den ble virkelig flott. Og når et prosjekt er ferdig er det deilig å begynne på et nytt ett. Hva er det nå...?

Tulip sa...

Hei igjen...
har en utfordring til deg inne hos meg!
Hvis du vil ha!
klem

Hilsen fra landet sa...

Godt han kommer seg ja!!
Jeg liker også veldig godt hyller, innbiller meg at du også er et "kurvmenneske" som jeg. Kjempefine bilder da...

Gry sa...

Godt å höre at det går bedre med sönnen. Ikke noe moro når de er syke, vanskelig å se på. Når vår eldste sönn var et år, fikk han lungebetennelse og fikk ligge på sykehus nesten en uke. Han var uttörka og ville ikke drikke eller spise. Veske er "greit" nok å få intravenöst, men de går jo ner så mye. Til slutt fikk vi han til å spise ostekroker! Da begynte matlysten å komme tilbake og han ble samtidig törst og begynte å drikke selv. Alle midler er tillatt når barna er syke, så gi han coca-cola og alt han vil ha ;-)

Ser så hjemmekoselig ut i kjökkenet ditt. Er enig med deg å vente litt med å male kjökkenet. Det ser helt nytt ut (?) og det er greit å ikke forhaste seg.

Ha en fin fredag! Klem Gry

Huset på toppen sa...

For et koselig kjøkken du har,Anita!
Fine roser på bordet, koselig hylle og gardinkappe gir jo mer lys inn på kjøkkenet!
Ønsker deg en riktig fin helg!
Klem