fredag 26. juni 2009

Blomsterflor!

Litt mere blomster og hagebilder. Har måttet kjøpe ny vindrue i år siden den store vi hadde tidligere druknet pga. manglende drenering. Kjedelig, for i fjor begynte den i bli fin og frodig og fylte opp sånn at det ble så frodig som jeg ville ha det her, men, men.... Dere kan se den i bakgrunnen på dette innlegget her! I bøttene har jeg roser. Den som ikke blomstrer nå er en miniatyrrose som skal gi hvite blomster.Og den andre fikk jeg av min tante for noen dager siden, såååå utrolig skjønn, den heter Berleburg og er en ganske så liten klaserose. Se som den blomstrer!!!!!

I balja har jeg dronning Ingrid. Hun er min favoritt så langt blant pelargoniane! Har vel 20 avleggere av henne og noen store planter! Koselig og nydelig!

Pionene i hagen blomstrer også, skjønne er de, de står i ett bed sammen med skogskjegg, og liljekonvall, om våren. Når dette er avblomstret skjærer vi det ned og så har ungene litt ekstra tumle plass rundt huskestativet!


Jeg har også tatt litt mere bilder fra det store bedet ved innkjøringen vår, den blå i bakgrunnen er bare sååå skjønn, nesten kunstig blå! En hvit liten rose i forkant og rosa moskuskattost. Helt bak ser dere så vidt litt av uthuset, det røde, og det hvite er garasjen! Vi har ett stort uthus, og en gang har jeg en drøm om å få innredet litt av det, men da må det ryddes masse først ;0)
Været er fortsatt flott og i ettermiddag/kveld skal vi på sommerfest med turn, på en hytte som ligger ved fjorden her. Blir kjempekoselig og vi blir 61 stk. totalt! Alle turn jentene er der nå og koser seg. Nå skal lillemor sove litt og jeg skal gjøre minst mulig! God helg til dere alle!

14 kommentarer:

Jannicke sa...

Ja,
er det ikke herlig nå!
Faktisk så varmt at jeg måtte søke skygge inne en stund nå...
Men jeg klager IKKE!! Dette har vi ventet på ;o)
Flotte blomsterbilder!

Kose dere med turnjentene!

Klem J.

Hilsen fra landet sa...

For en blomsterdrøm! :-)

Huset på toppen sa...

Du har så mye flott av blomster,
I år synes jeg de fleste plantene er kommet med så utrolig mye blomsterknopper!! så utrolig deilig og varmt det er ute,sol..... fra skyfri himmel..... Jeg skal nyte helgen på landet på bryggen med båtliv, slaraffenlivet og bading!!
Ha en super helg, Anita!
Klem Linda

Anitas hus sa...

Å så frodig å lekkert det er hos deg. Ja, nå har vi det godt om dagen. Bare å nyte...
Sååå lekkert på terrassen din også.
Kos dere i helgen!
Klem, Anita:O)

Anne-Berit sa...

Nydelige bilder fra hagen din Anita,virkelig fint er det hos dere.Her blomstrer syrenene for fullt nå,treet mot veien ser ut som en ball og er full av blomster.Rosentreet står fullt av knopper,så det blomstrer nok for fullt det også snart.Ellers er det stauder og noen sommerblomster som pynter opp her.Kos dere i ettermiddag og hils resten av gjengen.Her er det +28 i dag,phu,du veit no jeg og varme.Klem til deg fra svigermor!

Mitt hvite hus sa...

for en vakker blomster flor hos deg... jeg har også prøvd meg på druer i år.. Veldig spennende...den har vokst ganske mye siden jeg kjøpte den...håper bare den klarer seg gjennom ferien først og så vinteren...

Nyt deilige sommer dager..
Klem Kerstin

line sa...

Flotte plantebilder fra deg.

Si tusen takk til Johnny nok en gang for båthjelp.

Unknown sa...

Ååååh, så flotte bilder fra hagen din... Herlig med så mange vakre blomster i hagen... :O)

Nå koser du deg sikkert ned ved havet, en kjempefin kveld til sosialt samvær...
Nå har jeg begynt ferien min, og denne helgen skal (som forige) brukes til å male på huset. Bertine er hos pappa'n sin, så da har jeg ikke dårlig samvittighet for det. Til uken reiser vi først til Trysil, mot helgen reiser vi videre til Hafjell, Lilleputthammer og Hunderfossen...

Ønsker deg en koselig og strålende weekend!

klem

mammahaaland sa...

Hørtes jo ut som en drøm av en dag rett og slett!
Nå er det bare å nyte;)

Heidi sa...

Så mange vakre blomster du har! Pelargonian din var nydelig, skjønner at det er en favoritt.

ChatrinesLiving sa...

Heihei!
Så flott hos deg! Det er så vakkert med alle disse flotte fargene nå. Hos meg begynner det å komme seg, vi er jo litt senere her nord med sommeren. Vi har i allefall hatt flere fine dager i år enn i fjor, så det er jo bra i allefall:) Men den store varmen er det ikke i år heller. Jeg skal i allefall prioritere le-vegger, for i solen er det ganske så varmt men vinden ødelegger litt.
I går besøkte jeg botanisk hage, jeg var temmelig ovverasket over hvor mye man kan få til å blomstre her gitt...
Ellers blir det ikke mye håndarbeider på meg, mest jobbing. Har ikke ferie enda på noen uker. Kumme godt tenke meg ferie nå (ja, å resten av sommeren;)

Ha en superfin dag!
Klem fra Chatrine:)

Josefine sa...

Hei min venn...regner med du nyter sommeren:))

Flotte blomster...så stilig med drueplanter, håper du får dem til. Rett og slett litt eksotisk å ha det i hagen!

Ønsker deg en flott kveld og en fin uke, stor sommerklem

abeachcottage sa...

hello!

just surfed on in, lovely photos and gorgeous zinc with the wood

Sarah

Camilla sa...

takk for oppskrift!!!! Blei knallbra! heiv litt salte pisasjnøtter på toppen også! Anneledes, men godt!

takker!!!

klem camilla