torsdag 13. september 2007

8 år!!

Idag er den største jenta vår 8 år. HURRA FOR DEG!!! Hun ble vekket med bursdagssang og pakker, og fikk sjokade på skiva selv om det ikke er lørdag..... Av oss her i huset fikk hun ny matboks, tamagotchi og eye- toy; "bare ting som jeg ønsket meg jo!!!" Jeg skjønner nå at tamagotchien ikke var det lureste vi har kjøpt. For hvem er det som må tilfredstille dette lille datadyret med navn Gompe når eieren er å skolen og turn? Jo det er selvfølgelig mamma det. Og jeg gjør jo det, for jeg er veldig redd for at Gompe skal dø mens bursdagsbarnet er på skolen. Så nå mater jeg, leker med og drar ned i do når den har bæsjet (og det gjorde den akkurat nå).

Ellers idag baker jeg litt, har nettopp tatt ut en sjokolade kake fra ovnen, som bursdagsbarnet skal få ha med seg på turn idag. Før hun skal på turn har vi tenkt å kose oss med is og varme bjørnebær som barna plukket hos en nabo i helgen. Hun fikk også velge seg middag, så idag blir det pølser og hjemmelaget potetstappe.

Forleden dag hadde jeg barseltreff her og da serverte jeg bl.a. denne tomat paien her;
Den er kjempeenkel å bake og nydelig go! Den bakes av butterdeig plater som kjevles ut på et stekebrett. Alle som var her fikk oppskriften så nå blir det tomat pai i flere hjem.

2 kommentarer:

Elisabeth sa...

Åee..gratulerer så masse med stor jente :)

Monica Therese sa...

Den paien så skikkelig god ut =)
Du skulle lagt ut oppskriften..hehe..!!