mandag 29. oktober 2007

Mitt syrom

Her ser dere mitt syrom(kjøkkenet), men det er bare en kort stund til! Det er nemlig sånn at vi har bygget på to soverom. Et til storesøster og et til storebror. Nå er storesøster sitt straks ferdig, det mangler bare parketten på gulvet. Og parketten har vi kjøpt idag og den skal mannen begynne å legge nå i kveld. Og når storesøster flytter ned, så skal lillesøster inn på hennes rom, og ut av vårt!! Hun er jo bare 1 år så da er det begrenset hva hun har på rommet sitt, og da har jeg tenkt og lage meg et midlertidig syrom der inne. Når storebror flytter ned så skal HELE hans rom bli syrom og da blir det bare fryd. Men hans rom blir nok ikke ferdig før litt nærmere jul. Det gjør ingen ting for det viktigste nå er at lillefrøkna får seg eget rom sånn at hun kanskje kan begynne å sove gjennom hele natta uten pupp! Og så trenger hun litt mere skap plass enn det lille skapet hun nå har.


De to kanin Tildaene har fått seg en midlertidig plass på krakken i hjørnet, de skal ned i vinduet
på nyrommet. Jeg har de siste dagene sydd en slåbrokk engel, men den er ikke helt engel ennå fordi jeg kan ikke finne limpistolen min... Engelen har slåbrokk i rosa ullfilt med hvite broderte stjerner på nedre kant, også har den hvit pysjbukse med rosa prikker.
I ettermiddag har vi vært på grilling i barnehagen, kjempeheldige med været var vi også etter den stormen og uværet som raste rundt her igår. Det er veldig hyggelig med sånne enkle arrangementer og ungene syns jo det er veldig stas! Nå er alle barna i seng, så nå skal jeg sette meg å se 71 o nord, og stappe noen godnattengel kropper!

10 kommentarer:

Lisa(vitapelargonerochzink) sa...

Oj vilken fin ängel....och vad härligt med syrum, det är min dröm de också. Stor kram i vintermörkret. Lisa

Grip dagen sa...

Syrom burde alle hobbyfrelste ha, på lik linje med soverom, kjøkken og bad! Det er SÅ praktisk å ha alt utstyret innen rekkevidde - og ikke minst å slippe å rydde vekk hver gang spisebordet skal brukes til noe annet.

Når det gjelder sybordet mitt, skal du være glad som ikke har akkurat DÈT.
Det lukter gammelt, det lukter VELDIG gammelt. Jeg har vaska med salmiakk, smurt på lavendelolje og ikveld drysset jeg vaniljesukker oppi det...
Lukta sprer seg i nesten hele huset.
Jeg bakte til og med kjeks ikveld, bare for å døyve gammel-lukta... Akkurat nå lukter huset bare nybakt. Mmmmmm...
Ha en fin kveld med godnatt englene dine.
Marit

silje-sin sa...

Så fint dere har det,deilig og lyst! Også så moro å kunne innrede tre barnerom da! Er jo så mye fint! Koselige ting du har sydd også! Ha en fortsatt fin kveld:) klem fra silje

Gunhild sa...

Så fin "tilda" engelen blir!! Jeg håper på eget syrom på loftet når jentene flytter på nye rom i kjelleren. Men det tar nok tid før de tør å sove der nede.
Jeg hadde jo sagt deg at jeg skulle legge deg til linklista mi. Har endelig fått gjort det. Hadde ikke glemt det :)

Karna sa...

Var nå et koselig syrom dette også, men VELDIG deilig med et syrom en kan lukke døren til hvis det plutselig ringer på døren, for hos meg FLYTER det når jeg holder på!

Vangen sa...

Et syrom må være kjekt å ha. slippe å rydde opp etterhvert!:0)

My little footprints sa...

Hei
Takk for koslig kommentar i bloggen min. Måtte jo inn og snike litt på din også da vettu :)
Så fine engler du lager! Det er så mye kreative mennesker der ute, og kreative mennesker trenger et eget rom å boltre seg i! Jeg forstår godt det skal bli fint med eget syrom! Selv syr jeg ikke ennå, men hadde jeg hatt med symaskin så hadde den nok gått litt varm. Kan nok tenke meg å få mitt eget kreative rom med symaskin snart, er en fin investering synes jeg:)
Med hilsen fra Beth

Grip dagen sa...

Takk for kommentaren.
Godt du ikke kjenner den gamle lukta gjennom PC'n...
Jeg prøver mange ulike kjerringråd mot vond lukt. Akkurat nå står ei skål eddik oppi den store skuffa.
I den lille ligger en røkelsepinne.

Jeg kaller det sybord siden jeg har syting oppi. Det har høyde som et salongbord og er ikke beregnet til å ha maskinen på, nei...
Sånn er det med den saken.
Ha en fin kveld. Marit

Monica Therese sa...

Så kjekt det blir med nytt sy rom =) Deilig å slippe å rydde unna alt hele tiden..hehe..!!

elin1976 sa...

Skal si....her har du kasta deg rundt å tatt nål og tråd i hendene. he he.
Her holder jeg på for øyeblikket på å male, sy og male omhverandre. Jeg har jo kjøpt noen nye prosjekter på loppis osm skal så forandre farge. Så jeg står her å traller med malerkosten i den ene hånden og nål og tråd i den andre. Jeg støvsuger med den ene foten og holder den andre høyt i tilfelle tåa hovner opp. Litt sånn fru Lund. he he. Ha en fin dag:O)