onsdag 17. oktober 2007

Tildaer!

Nå er to Tildaer ferdig. Det ene er en sau som er sydd av et frottè håndkle. Den er jo ganske søt selv om den ser ut som en lett blanding mellom en sau, en elg og figuren Alf som var på barnetv for noen år siden!! Armene står også litt mye ut, som om den kanskje sier "stoooooooooooor klem". Jeg kommer nok ikke til å sy så mange av disse fordi det var en skikkelig dritt jobb...

Det ble veldig mye bøss pga av at håndkleet "bøsser" når man klipper i det, og så var håndkleet litt for tjukt selv om jeg har kjøpt det tynneste håndkleet jeg fant etter å ha vært i utallige butikker! *hmmmm* ( rar kunde)!! Vel storebror er iallefall veldig fornøyd.
Neste er jeg veldig fornøyd med og har satt igang å produsere en til. Det vil si den har klær, men hobbybutikken var gått tom for brun lin så den har ikke noe kropp ennå. Jeg skal en tur til byen etterpå og se om de har fått det inn igjen. Den er altså sydd i brun lin og har linkjole og linhatt i hvitt med rosa symaskin broderi. Denne og dens lille venn( vist i et tidligere innlegg) skal sitte i vinduet på det nye rommet til storesøster.Nå har lillefrøkna begynt å gå for alvor. Det er så fantastisk herlig å se på den lille kroppen som stabber rundt her! Hun er noen timer i barnehagen idag sånn at mammaen kunne komme seg en kjapp tur til byen. Men nå ble jeg veldig i tvil om jeg skal dra eller ikke. Jeg kan jo sende pappaen, som jobber der inne, for han er bare sååå flink til å gå og handle stoff i hobbybutikken* ler*.. Så får jeg sydd litt og kanskje gjort litt annet forefallende arbeid her hjemme... Tror det blir sånn jeg!

Ha en god dag alle sammen! Og tusen takk for alle de hyggelige kommentarene!

13 kommentarer:

faster atta sa...

Jag bara älskar dina Tilda figurer! Så fina!

Mirakel babyn är för go! Hoppas att allt är väl med familjen!


Kram

Åsas Kammare sa...

Jättesöta Tildafigurer!

Den somriga fjärilstårtan längre ner tycker jag ser så god ut!

Kram

Broarne sa...

Härligt får! för visst är det ett får?
Annmarie

Klarafina sa...

Hei!
Du skulle sett den sauen jeg sydde etter samme mønster. Den ble en merkelig skapning, men søt. Jeg liker best Tildafigurene med lange ører.
Håper den svenske husmanskosten smakte!

silje-sin sa...

Så søte Tildafigurer,de ble kjempefine! Også så koselig blogg du har! Håper det er greit jeg legger link til deg på sida mi! Ha en fin kveld! Klem fra silje

silje-sin sa...

Hei igjen:) Takk for kommentar på bloggen min! Ang liftgardinene har ikke jeg sydd dem,men mammas venninne har gjort det. Det er "vanlig" stoff med lystett stoff bak. Det gjør dem litt tykkere,så det er lett å få dem til å henge fint. De er så godt som lystette ja. Slipper nesten ikke inn lys,må evt være litt på sidene. Vi har samme på vårt soverom,og jeg og sønnen min på 1,5 år sov helt til 9.30 i dag faktisk,så de fungerer bra;) klem

Grip dagen sa...

Det går i Tilda hos deg også ja...
Sauen var fin den. Tykk og god - i motsetning til de nye Tildafigurene som er syltynne! Det er ikke mye vatt oppi dem, nei.

Jeg har også laga både sauer og lam. Men frottè er no' graps å jobbe med. Ser ut som jeg har drevet med saueklipping under sybordet...

Kaninfrøkna di var også kjempesøt. Det mønsteret har jeg enda ikke prøvd.

Gleder meg til å se mer av din produksjon!
Marit

Demeter sa...

Så fine Tilda'er! Så flink du er!

Gunhild sa...

Kjempefine ble de!! Ja husker jeg en gang sydde toalettvesker i sånn stoff. Ble mye "bøss" da ja. Du er vel nesten nabo til Tildas Hus....Mine svigerforeldre har hytte på Slagen, så det hender jeg er i området. Jeg har akkurat fått hjem boka med Tildas Julehus. Den er så fin. Jeg linker til deg også :) Må vise bildet av ungen til dattera mi. Hun ble så fascinert av jordmorprogrammene på tv. Det var et herlig bilde. Så gøy å ha. Den lille så så sunn og sterk ut. Mine jenter er adopterte, så jeg har ikke opplevd noe sånt selv.

Monica Therese sa...

Må bare si at jeg falt pladask for Tilda Sauen din jeg altså..hehe..!! Den var nydelig!!

Hilsen fra landet sa...

Nydelige! Så moro å få det til... og den med håndklet var jo bare sååå koselig. Er nok lurt for minstemor og mamman med litt tid til sitt. En spennende fase (og slitsom!) datteren din er i nå! God helg til deg!

elin1976 sa...

Nydelig kanin og sau! Har desverre ikke rukket å sy flere kjoler enda så jeg må virkelig skjerpe meg her i gården he he(har vært hjemme i ca 13 timer) Må ikkke ha noe form for dautid.he he. Ha en flott mandag. Klem fra Elin:O)

Elins Cards and other handscrafts sa...

Det var noen skikkelig s�te tilda figurer :o)
Og bildet av vesle jenta er herlig. Tenk � f� oppleve ett s�nt mirakel. Artig at far hadde kamera klart ;o)