torsdag 24. januar 2008

Mere liftgardin og litt annet...

Så var guttens gardin også på plass. Ble så fornøyd med den også! De nye rommene er like store, har samme farge på veggene og samme skap løsning.De observante av dere legger nok merke til at det står et bord ute på gresset!!?? På kant. Dere skjønner det at når vi skulle bygge på så måtte vi fjerne et epletre som hadde så gode epler, og vi fikk derfor levert inn grener til poding. Bordet ble, når det verste snøfallet var, brukt til å beskytte det lille treet for ungens lek! De hadde nemlig snøhule med utgang rett i treet, og det kunne fort ha vært veldig skjebnesvangert! Derfor tok vi det først og beste og satte foran, men vi kunne kanskje ha tatt det bort nå!!!! For det er jo noen uker siden det virket som levegg!! Ser forresten generelt ut som en byggeplass på nedsiden av huset, så det tar jo bare oppmerksomheten bort i fra det da *ler*! Når våren kommer skal nede hagen igjen komme på skikk!


Den lille såpen fikk jeg når jeg var liten, hadde en jente også, men hun er brukt desverre. Koselig pynt som er alt for fin til å brukes.


Nå mangler det bare ny seng *argh* og skrivebord. For øyeblikket har han et gammelt, men ikke så fint kjøkken bord som perle og legobord. Men jeg har stooore planer om å få kjøpt både seng og skrivebors på loppemarked til våren. Og da skal mannen ringes etter når handlingen er over og funnene skal hjem!!!


Fikk pakke på posten idag!! Fra Mollys heaven!! Inne i pakken lå denne engelen og kronen.Helt utrolig at ALLE vi som kommenterte oppstarts innlegget skulle få en ting i posten!!! Tuusen takk!!!


Jeg har forresten oppdaget en ny interiør butikk her på øya, var der en tur idag! De hadde såå masse fint, men service var nok et fremmed ord. Når jeg kom inn i butikken som eneste kunde stod damen i telefonen, men tror du hun la på da??!! Neida, hun tok med seg telefonen på bakrommet og fortsatte å prate uforstyrret der!!! Så ikke snurten av henne under hele besøket jeg! Og da ble det ikke noe handling, selv om de hadde ett par ting som jeg hadde tenkt å kjøpe!! Stod faktisk med de i hånda, men la de tilbake og listet meg ut for ikke å forstyrre *ler* ! Sånn kundebehandling går ikke an, spør du meg *rister på hodet*

I morgen reiser vi på hytta. Skal bli godt å komme seg bort litt, bare slappe av! Jeg har vært og handlet mere garn i dag, så arbeidsledig blir jeg ikke! God helg til dere alle!

22 kommentarer:

silje-sin sa...

Så fin den liftgardinen også ble! De er vel stolte nå,med hvert sitt nye rom?;) Jeg så ikke bordet engang jeg,er visst ikke så observant.. Ang den butikken,det er jo helt utrolig! Vil de liksom ikke selge da eller?? jeg blir så irritert.. Synes det er mange steder det er sånn også.. Her i fjorden er det spesielt noen barnebutikker som har dårlig service! Den ene var jeg innom et par ganger i høst,høygravid og m F på armen,burde jo være den perfekte kunde. Den ene gangen satt de to ansatte og skravlet på bakrommet,som jeg så rett inn på.. Ingen av de kom ut!Den andre gangen gikk dama i butikken fra kassa i det jeg kom inn... der tapte de de pengene! Huff,dette burde visst vært en mail... Skriver en senere i kveld jeg:) klem

Anne-Berit sa...

Hei:)Det ble kjempefint på prinsen sitt rom også,du kan ikke nedlegge det med den sengen,hehe.Mannfolk,jeg sier ikke mer...Søt såpe,fantastisk at du har berget den hele denne tiden,ble fin pynt hos prinsen.Håper dere får det fint på hytta,god tur dit,klem fra svigerbeistet:o)

Anne-Berit sa...

Glemte jo helt å si for en flott gave du har fått,og den dama på butikken skulle jeg likt å tatt en prat med,makan!!!!

silje-sin sa...

Hei igjen:) jeg har vært opptatt m å bestille varer og takkekort på nettet i kveld,så har ikke rukket å skrive mail. Gjør det i morgen:) Ha en riktig god helg hvis ikke vi "snakkes",kos dere på hytta! klem

Sussie sa...

Gardinen blev jättefin. Den lilla tvålen var alldeles bedårande! Kul med bordet, det är inte bara jag som är vimsig :) Hoppas att din helg blir underbar, kramar.

Elisabeth sa...

Så flott gardin og ikke minst nydelig farge på rom.
Jeg blir så imponert jeg over hvor flink du er til å skrive i bloggen din. Verre er det med meg som har stor hull i perioder *ler* Men nå er det verste bursdagstrafikken over i heimen for denne gang så da blir det nok bedre tider skal du se ;)
Ha en herlig helg :)

Monica Therese sa...

Syntes du er så flink til å innrede og lage lift gardiner og kos i heimen =) Den såpen var bare helt skjønn!! Sånne butikk damer burde hatt sparken eller noe?? Tipper de taper EN DEL penger på det ja..hehe..!!

@afjo72 sa...

Kjempefin gardin.

Merkelig form for service i en nyoppstartet butikk da. De hadde vel kanskje nok kunder da...? Heldigvis er det jo så mange andre flotte butikker man kan bruke pengene sine i istedet!!! hehe!!

Ha en riktig fin helg!!

Emmeline sa...

Flott liftgardin og så ler jeg litt av bordet på bildet. Jeg hadde ALDRI lagt merke til det om du ikke hadde sagt det. Så da måtte jeg jo se godt etter...

Kjenner SÅÅÅ godt igjen det med den interiørbutikken. Vi har en her nedi veien... KNALLDYR!
Jeg har vært innom flere ganger og er omtrent alltid den eneste kunden, men tror du damen bak disken gidder å være hyggelig?? Ikke snakk om, hun er sånn ovenfra og ned--bare ser på meg hver gang med en sånn nedlatende tone...uansett hva jeg har kjøpt så er det litt sånn usj for en teit kunde du er!! OG da har jeg vært SÅÅÅÅ fristet til å skrive om det på bloggen. Men så forsøker jeg jo å holde en relativ grei tone, vil ikke legge met ut med hele verden heller...
Men hun skulle bare visst; At jeg faktisk er interiørbloggeren Emmeline, som jeg overhørte at hun diskuterte med en annen kunde engang...Hun hadde nemlig lest at jeg bodde rett i nærheten. Ha en god helg. Nå har jeg planlagt å sy i tre uker---håper jeg får det til i dag!

My little footprints sa...

Hei min venn;)
Måtte jo en liten tur innom deg da vettu. Kommer faktisk ikke til å ha så mye tid til å blogge i dag og i morra, men kommer sterkere tilbake til søndag ;) I kveld skal jeg i selskap til broren min som har bursdag, og i morra er vi også invitert med på fest som en lokal velforening arrangerer for oss langt oppe i skogene ;) Skal bli litt koselig da, for da kan man jo bli kjent med folk som bor rundt her. Til nå så har vi faktisk bare hilst på en nabo! Det er jo ikke så mange rundt her da, men er kanskje litt rart at ingen har kommet og ønsket oss velkommen til nabolaget, tenkte det kanskje bare var normal høfflighet, men tidene forandrer seg vel bare, og alle har nok med sitt. Nå er det jo vinter også, og de fleste er hjemmekjære om vinteren, vi gjør som bjørnen vettu, går i hi ;)Kanksje det er fler som hilser på nærmere sommeren ;) Så fin liftgardinen ble! Nå er nok begge to fornøyde kan jeg tenke meg, når de har fått nye gardniner! Deilig å forandre og gjøre noe nytt! Lage liftgardin er det nok leeeenge til jeg kan få til ;) Mannen min spurte meg i går om kanskje jeg kunne sy noen gardiner her til kjellerstuen som vi har dataen i, jeg bare trakk litt på smilebåndet. Men kanskje jeg kunne ha forsøkt, det er jo bare en rett søm uten for mye "rariteter", det kan jo tenkes at jeg får til det ;) Og om de ikke blir så fine, så synes sikkert jeg selv at de er KJEMPE fine fordi jeg har laget dem selv;)
Så du har opplevd dårlig kundeservice? Makan, da hadde jeg pent sagt i fra jeg, eller gjort som deg, lagt fra meg varene og gått min vei. Da bør du ikke komme hit til byen iallefall, her synes jeg det er dårlig kundeservice over alt! Skulle ikke tro de ønsket å selge noe vettu ;) Er folk ekstra hyggelige så pleier jeg faktisk å gi de litt kreditt for det, og si at hit kommer jeg tilbakee for her var dere flinke på service, da blir de så glade så ;) Ønsker deg og familien en god helg Anita! Nå skulle jeg visst sendt deg en mail igjen, jeg får gjøre det snart igjen vel!
Klemmer fra Beth

Verkstedet sa...

hei.
nok et utrolig flott vindu!!! ble jo så flotte!
for en butikk...er det mulig???ja, da fortjener de at vi går!
ha en flott helg.
klem fra Karoline

Ann-Catrin sa...

Vika underbara gardiner... passar så fint där i båda rummen.. och den ursöta tvålen är ju sååå söt!!
kramar A-C

elin1976 sa...

Ønsker deg ei flott helg og en fin tur på hytta. Å gardinene er et helv....å få til men du klarer det! Masse klemmer:O)

Lene sa...

Sååå flink og flittig du har vært. Dette ble kjempefint :) Og jeg er sååå glad for at du gjorde meg oppmerksom på bordet på utsiden - jeg så det nemlig ikke først, hihi :)

Tank at du har den såpen fra du var liten - såå koselig :) Og så er den like fin enda? Ikke smeltet litt bort eller noe??? Utrolig.

Sånn kundeservice har ikke jeg heller noe tilovers for - om man ikke vil selge har man intet i en butikk å gjøre. Hehe - jeg er tidligere butikkleder innen interiørbransjen, og klarer aldri å bare gå ut uten å kommentere, slik som du gjorde. Må alltid få sagt ett eller annet, på en tilsynelatende hyggeli, men med plenty ironi før jeg går. Heldige de som får lønn for å skravle i telefonen, gitt...

Ha en superfin søndag - og kos deg med Jønsomligaen ;)

Hilsen fra landet sa...

Enda en lift-gardin har du tryllet frem ja. Jeg elsker slike fargenyanser som du har der.
Enda godt at du fikk kjøpt med deg noe garn så du ikke kjeder deg på hytta da! :fnise:

Hulda sa...

Liftgardiner er veldig fint! Likte også kommoden og alle lysestakene dine veldig godt, har samme smak selv innen interiør. Kom gjerne innom bloggen min. :)

Hulda sa...

Syns jo det er kjempekos at du skriver, da vet jeg jo at du har vært innom, alltid fint å bli kjent med nye bloggere. :) Jeg linker gjerne til deg.

Aina sa...

Søt den såpen var, artig at du har klart å ta vare på den så lenge:0)

Enkelte ansatte i ulike butikker burde vurdert service og/eller smile kurs!
I fjor skulle vi kjøpe ny varmtvannstank, og måtte jo da også ha en elektriker.
På badebutikken var damen mest opptatt av..ja nettopp, skravle i tlf.
Etter et kvarter gav vi opp, la til bake alt ekstra dill vi hadde plukket med og tenkte, dumma, der gikk du glipp av de tusenlappene!!

Dro til annen butikk, fikk god service og handlet det vi skulle.
Det viste seg etterpå at det var annen butikk i samme kjede hehe..
Men vi hadde jo i samme slengen fortalt hvor elendig service det var i første butikken, så jeg tenker hun får vel høre om det, og det trenger hun;0)
Ops, skravler avgårde...

Tusen takk for mailen forresten, tror jeg har glemt å takke for den!! Jeg har ikke fått prøvd meg på gardiner ennå, blir vel etter hvert:0)
Dine er vertfall kjempefine,og det var engelen og kronen du fikk fra Molly:0)

Ha en fin kveld!

~~*Pennyshouse*~~ sa...

Hoppas att ni haft edt bra i hyttan!!!Så fina saker du inhandlat.Den lilla tvålen är sååå söt.
Kram Pernilla

Grip dagen sa...

"Du syr og syr, tiddeli bom..."

Jeg skrev bare om sangen litt, til ære for deg...
Fine liftgardiner! Og kjekt å se hva du pusler med.

Blir spennende å følge med på hva du finner på loppemarkeder fremover.
Loppesesongen starter vel nå, så det blir nok mange artige funn å se på ulike blogger.
Selv har jeg funnet en bruktbutikk som skal slutte, og selger alt til halv pris.
Det er nesten for godt til å være sant! Gjorde nytt kupp igår. Ta et titt!
Ha ei fin-fin uke, Anita.
Marit

Lena sa...

Hihi så artig...så at telleren din stoppa på 10 000 når jeg kom inn til deg idag! Det er et respektabelt tall!!
Så vil jeg jo bare si at du er kjempeflink til å sy da...misunner deg litt der:)
Ha en flott dag!

Anonym sa...

Suppehuer!!!!!