onsdag 16. januar 2008

Tilda salg!

Dette blir et innlegg med overvekt av Tilda prat, har noen rosa kreasjoner som mine kollegaer ikke hadde helt sansen for!!
Den ene er en badeengel som har rosa ullfilt kåpe med hvite broderte stjerner og hvit pysjbukse med rosa prikker. Hun skal også ha håndkle over armen, men det har falt ut av bildet... Hun koster 270,- inkl. porto.
Den andre er en badedame med badedrakt og "lue", hvitt med rosa prikker. Hun har rosa og hvitt rutete håndkle. Hun koster 220,- inkl. porto. SOLGT!!
Ellers fyker dagene avgårde, jeg har sydd ferdig den første liftgardinen, og den ble kjempebra!! Tusen takk for alle de flotte og veiledende bildene Silje! Dette gikk uten noe som helst problem!
Bilder kommer etterhvert!!


Driver også med en badedame til ei på jobben og en Tilda til svigermor. Også har jeg begynt å jobbe for alvor nå også, dvs jeg jobber ikke mere enn 55 %, men dagene går allikevel så det koster etter. Jeg skal jobbe til helgen, og det er første gang siden før jeg gikk ut i permisjon. Jeg jobber på et sted hvor det er mulighet, i stille stunder, for litt håndarbeid så jeg håper på å få heklet litt *krysser fingrene*!


I dag har jeg bakt en julekake, etter ønske fra største jenta *yammy*! Smakte godt ja!! Nybakt med brunost!!!
Velbekomme!! Julekake må dere nok bake selv, men en Tilda kan dere bare si ifra om så sender jeg!! Ha en flott uke videre!! Vi blogges!

21 kommentarer:

My little footprints sa...

Hei min venn!
Jeg måtte jo humre og le litt da, for det første jeg måtte gjøre når jeg kom inn på bloggen din, var å trykke på bildene. Hm..Det var sikkert min dårlige forklaring som gjorde utslaget *ler*
Jeg får prøve igjen en annen gang. Du skulle sett bloggen min den natten jeg satt og prøvde meg fram, hele bloggen var full av test-innlegg ;) Jeg måtte jo gjøre det om nattan da, for da var det best sjangse for at det ikke var noen innom bloggen min og kikket ;)

og jeg trenger nesten ikke å fortelle deg hva jeg synes om Tilda-figurene dine vel, det vet du jo godt! Jeg lurte på om jeg skulle kjøpe en bade-Tilda av deg litt senere. Tenkte jeg skulle kjøpe og gi til mamma, det har hun godt sansen for ;) Og jeg kan ikke skjønne at de ikke har sansen for rosa tildaer, det er jo en sånn fin farge! Tenkte faktisk at jeg snart skulle ha et lite rosa-innlegg hos meg ;)
Vi snakkes siden vettu!
klemmer til deg!

Anne sa...

Ohoi så flink du er :-)

Både med dukker og baking. I morgen er nmin fridag og fikk faktisk lyst på ferskt nybakt julebrød jeg også.
Brunosten er selvskreven, men de der grønne små sukatene kan jeg godt stå over...

silje-sin sa...

God kveld kjære Anita! Så nydelige Tilda'er du har laget! Kan jeg kjøpe badedama? Har jo hatt lyst på en sånn:) Ellers så julekaka helt nydelig ut,fikk vann i munnen.. Og jeg som liksom skal leve sunt nå på nyåret.. Er jammen ikke lett! Så flott at du fikk til å sy liftgardina,gleder meg til å se resultatet! Må bare skryte litt av svigermora mi. Etter å ha sett hekleteppet hos deg spurte jeg henne om hun kunne lære meg å hekle,og hun sa ja. Jeg har egentlig glemt det litt bort (har jo litt annet å tenke på om dagen også...),men i dag da hun kom til oss,hadde hu skaffa mønsteret (jeg viste henne lappene på bloggen din) og t.o.m hekla en lapp for å vise meg! Så snilt gjort synes jeg,og i tillegg tilbød hun seg å hekle et til et av barna våre,så hekler jeg til det andre:) har ikke helt trua på meg selv men... Huff,dette burde vært en mail ser jeg! Skriver en mail i morgen jeg:) Sov godt! klem

elin1976 sa...

Ja da de hermegås har lagt merke til at du hermer masse ha ha. Ikke til å unngå;O)
Men badedama er fine den. Prinsessa har så forbaska mange bøker på rommet sitt at en stor bokhylle er et must. Hun har mer blker enn oss.
Rommet ble bra det. Ha fått kasta og sortert. Tror jeg fant nærnmere 20 kinder egg leker og 20 mac donald leker....nå er alt samlet og det som var ødelagt er kastet. Deilig følelse. Ha en fin dag. Masse klemmer fra Elin:O)

Sussie sa...

Alla figurerna är så söta :) Det ser gott ut ditt nybakade bröd, man blir helt sugen på att baka själv. Finns receptet på nätet? Ha en fin dag, kram

~~*Pennyshouse*~~ sa...

Oj så fina tilda dockor du säljer.Såg så fina Tildor i nya panduro katalogen som jag ska köpa....Se om jag kan sy så pilligt...hihi..
Kram Pernilla

Ann-Catrin sa...

Nej men ohhh vilka söta Tildor... de är ju så sanlöst charmiga!
Ditt bröd.. ser oxå så himla gott ut..jag bakar ofta..och finns det nog godare än nybakt bröd??
Oj du är såååå duktig!!
Kramar A-C

Anne-Berit sa...

Hei på deg,det hørtes innmari godt ut med julebrød med brunost,får nesten vann i munnen her jeg sitter.Du skulle vært her nå,det er aldeles nydelig ute,kom litt snø i natt,så det er rene julekortstemningen.Blir herlig å gå tur i dag.Tildaene dine er kjempefine,du får nok de solgt i en fei.Ha det kos,og hils de andre.Klem fra svigerbeistet.

elin1976 sa...

;O) Det betyr jeg tuller ha ha ha ha Nei jeg bryr meg ikke. Det er jo derfor det er så fint med dere bloggdamer. Vi finner inspirasjon hos hverandre hele tiden og jeg synes det er bare hyggelig hvis noen virkelig synes at det jeg lager er verd å kopiere. Men det var bare ment som en spøk til deg.

elin1976 sa...

Glemte å si en ting. Fikk beskjed av legen når prinsessa var hjemme at tørre kjeks kunne hjelpe hvis de spydde. Alle spyr jo nå for tiden. Men dette skulla altså være den nye spydietten slik jeg forstod. ha ha ha ha. Men det funka her i huset.

Gry sa...

Å, du gjör så fine Tildaer.... Blir liksom på så godt humör av å se på dem....

Håper at du også blev inspirert til å sjekke brystene regelmessig!

God bedring til dere!

Klem Gry

Grip dagen sa...

Du syr, hekler og baker... Ei driftig kone, må jeg si!
Idag ble de nye Tilda dukkene sluppet ut for salg. Har du sett dem?
Jeg vil sy den nye dukka i Country serien. Den likte jeg kjempegodt!

Kos deg meg julebrød og brunost. Det høres knallgodt ut!!! Bakst med brunost er deilig...

Gleder meg til bilden av de nye gardinene.

Klem Marit

Aina sa...

Liker ikke rosa kreasjoner!!?? Kan ikke skjønne det..eller på en måte jo.

Jeg hadde ikke sansen for rosa før(hatet) tenk deg "gleden" da jeg som barneskoleelev kom hjem og mamma og søsteren min hadde malt hele rommet mitt rosa og kjøpt rosa saccosekk!! Var en tordensky leeenge;0)

Men den dagen jeg ble gravid med vesla kom også rosa dillen..er det rart jeg skjønte det var ei jente. Og nå forbinder venninner rosa farger med meg, veeeldig glad i rosa jeg:0)
...Så Tildaene dine er Nydelige!

Om du vil så kan jeg sende deg de broderi mønstrene hun sendte meg, bare si ifra.

Stor rosa klem fra meg!

Garden Angel sa...

Flotte Tildaer!
Mmmmm så god ut den julekaka:)
Sikker på at du ikke leverer nybakt på døren?? hi hi

Du lurte på hva Ypsilon betyr, og nå har jeg drevet litt research..
Ypsilon (Υ, υ) er en bokstav i det greske alfabetet.
Grunnen til navnet må være at den ser ut som en Y!!! Så det så;)He he
Du får ha en fin jobbehelg!
Vi blogges:)

Mita`s hjørne sa...

Flotte damer du har sydd... liker ikke rosa??? makan - jeg får hvist ikke nok rosa for tiden...
Kaken så fantastisk god ut...

Ha en koselig kveld...

Silkeline sa...

MMMM, nam nam....julekake er godt! Jeg bakte ni stk. julekaker før jul, og alle gikk med i løpet av noen uker. Der minnet du meg på at jeg snart må bake nye.....selv om det ikke er jul lenger:)

nydelige Tildaer du lager! Og så brodert badekåpe da gitt....hun er jo bare fjong! Gleder meg til å se bilder av liftgardinen din:) Jeg har prøvd å lage lift en gang, men fikk det ikke til. Jeg brukte så tykt stoff, så den hang ikke pent.
Ha en fin kveld:)

Tonje sa...

Hei!
Så koslig å se en kommentar fra deg på min side igjen...er alltid så hyggelig at du tok deg en stund inne på min side igjen.

For noen nydelige tildaer du har lagd...de er så sjarmerende og dekorative.

silje-sin sa...

Har sendt deg en mail Anita:) Kan du forresten sende meg oppskriften på julekaka? hvis den ikke er hemmelig da:)Klarer ikke å få den ut av hodet:) God bedring! klem

Verkstedet sa...

tusen hjertelig takk for mailen, du er bare så snill altså!!!
har ikke prøvd enda, travelt med mange innlegg, og tanker rundt disse smykkene mm.
tar imot bestillinger fortløpende nå, bare å gi lyd om det er av interesse, så lage vi så fort som rår.
nydelige tildaer, må si du er flink!!!
laget noen svære tildaet til jul, tar ganske mye tid, men flotte blir de.
ble nygerrig på jobbbe din- lager du sliker der????
ønsker deg ern strålende helg, og håper jeg får tatt fatt på heklingens snart:)
klem fra Karoline

Sussie sa...

Utmärkelse till dig hos mig :)

My little footprints sa...

Hei Anita!
Titter innom en liten tur for å ønske deg en god helg! håper at formen begynner å bli bedre!
Klemmer fra Beth