lørdag 12. januar 2008

Snøvær!

Og hva det mest naturlige og gjøre når det sludder og de melder snø hele dagen?? Joda, da tar du bilen, fyller opp med barn og mann og henger på en tilhenger og setter kursen for Oslo og Ikea med Drammen og Stoff og stil som første stoppested!! Vi har jo fått ny E-18 gjennom deler av Vestfold og det var første gang vi har kjørt på den nyåpna nye delen.. Det vil si innover kjørte vi som vi pleier og før vi visste ordet av det var vi helt alene på gamle E-18!! Følte meg skikkelig snytt! Det er nemlig sånn at påkjøring som er naturlig for oss å velge ikke er åpnet ennå, og det visste ikke vi... Vi kom oss videre innover og tok av ved Stoff og stil, holdt på å kjøre forbi fordi mannen plutselig bare så hvitt, og ikke så avkjøringa! *rister på hodet* Vi tok av på første avkjøring som så ut som den skulle føre oss NED til butikken, men det gjorde den da ikke! Og vi måtte snu midt i en kjempe bratt bakke hvor det var speilholke!! Er det mulig!!?? Ja det var mulig, men det var bare så vidt!!

På Stoff og stil kjøpte vi stoff og tilbehør til liftgardiner til begge de største barnas rom, kuler til en saccosekk som er blitt veldig tynn med årene og en skjære linjal til meg.Så bar det videre innover og det gikk veldig greit. På Ikea var det først og fremst et skap til syrommet som skulle handles. Pax garderobe med Birkeland dører. Jeg kjøpte også knotter til skapet, 2 putetrekk og nye sofaputer i hvitt. De siste gangene vi har vært på Ikea har vi kjøpt av disse pleddene her;


Vi har selv noen og så er de så kjekke til bursdagpresanger når største skal i bursdag. Koster nesten ingenting!! En eføy ble også med.. På lampefronten har det vært litt mangel fullt her i hejmmet i det siste. Men i dag fikk vi iallefall kjøpt tre nye. Den med kuppelen er til lekerommet nede.

Den andre kjøpte vi egentlig til lillemor sitt rom, men når jeg kom hjem syns jeg ikke den passet så godt.... Så den skal storebror få over senga si og så skal lillemor få skomaker lampa som storebror har.. En ny stålampe til lesekroken i stua ble det også til den nette sum av 79,-. Helt utrolig billig syns nå jeg!!


Bil turen hjemover gikk kjempefint, lillemor sov og godt er det, for på tur innover var hun våken og da blir hun sååå bilsyk, stakkars liten. Nå må jeg bare få sjekket opp dette med bilsyketabletter til henne!

Tuuusen takk til dere som har gitt meg awarden " You make my day!" Kjemperørende å få denne, og å få lese begrunnelsene deres om hvorfor jeg fortjener den. Jeg blir kjempeglad! Ha en fortsatt god helg alle sammen!!!

30 kommentarer:

Ingrid sa...

Så heldig du er som får med deg både mann og barn på handel på Stoff og Stil og Ikea.. her i huset tror jeg ikke det hadde vært særlig stor stemning for en slik utflukt.. Hehe!
Fine ting du har kjøpt! Får vi se skapet ditt også når du har fått det på plass? Ble nysgjerrig på hvordan det ser ut..
God helg!

Anne-Berit sa...

Der var den turen gjort,synd det ikke var noe fint vær.Dere var bra tøffe som for avgårde likevel.Blir spennende å se både gardiner og lamper på plass,for det får vi vel???Ha ei fortsatt fin helg,hils de andre.Klem fra svigermor:-)
PS:Så du meldinga mi?

Verkstedet sa...

åå, så snill du er!!!! karoline.leversen@hotmail.com
jeg er ikke flink med navn, dvs jeg skjønner hva luftmasker er, og fastmaskene rundt det teppet du ser tror jeg jeg alt har glemt....men blomstene husker jeg;) er litt sånn som skjønner det mer når det står/ sies- du gjør sånn og sånn og sånn....og ikke sånn...;) er elendig å lese syoppskrifter....men min kjære tar det med en gang og forklarer det på et greiere språk. en ærlig innrømmelse dette her....
så et nydelig teppe i bladet bolig pluss i fargene baige, blått og off-white. kan det være sånne mormor ruter med så få farger??? dette var i ull. men ingen oppskrift ol, for dette var liksom bare et kjøpe pledd.
blir flotte lift gardiner tipper jeg! mannen min har sydd til stuen og kjøkkenet. vi kjøpte hos sy dame til lille gutten, og det kom på 2500!!!! etter det har vi laget mye selv.....;)
elsker denen bloggverden med alle de snille og positive menneskene, tusen takk- du er visst en av dem!!!! klem fra Karoline

silje-sin sa...

Heisann Anita! Høres ut som litt av en tur:) Godt dere fikk handla litt da! Vi har også to Pax Birkeland skap,de er kjempefine synes jeg! Tusen takk for mailen forresten,jeg svarer i morgen når jeg har litt mer tid og ser litt bedre (mannen min ser på Ringenes herre på tv,og augusta sover i sofaen,så lyset er slått av,og jeg ser ikke tastaturet...) Ha en fin kveld videre! Har du forresten funnet ut hvordan du skal sy liftgardinene? Jeg har SÅ dårlig samvittighet for at jeg ikke har fått undersøkt det siste du spurte om,og kan gjøre det hvis det ikke er for seint?? Mange klemmer fra silje

Mummimamma sa...

Hei!

I kveld oppdaget jeg bloggen din, og det var en koselig oppdagelse.
Må si jeg er imponert over kreativiteten din, og dine håndarbeidevner. Det er noen nydelige ting du har laget!

Jeg har også slike skap som du kjøpte, syns de er veldig fine.
Takk for titten, tok meg den frihet å legge deg til i blogglisten min, for jeg vil gjerne titte innom igjen.

Aina sa...

Så heldig du er som har Ikea nære, det blir en dagstur for oss å dra dit, og det passer liksom ikke helt med en 5 mnd. baby..men bare vent;-p

Pax Birkeland garderobe har vi også på soverommet vårt, kjempefornøyd. (ligger bilde i et gammelt innlegg hos meg et sted..)
Du har jo fått handlet mye kjekt, er som kvinner flest jeg-shopping er gøy! hihi

Har lyst til å sy liftgardiner jeg også,men aner ikke hvordan det gjøres, biblioteket hadde nok vært en ide.
Du får legge ut bilder av resultatet da vel.
Ha en fin søndag med familien.
Klem fra meg.

Hilsen fra landet sa...

Ååå- eføy er nydelig. Og IKEA er min favoritt - kommer liksom ikke utenom der!! Du har veldig lik smak som meg - altså veldig god!! :-D

~~*Pennyshouse*~~ sa...

oj så mycke fina saker du har köpt.jag ska till IKEA nästa söndag.Ungdomarna ska ha lite nya saker till rummet mm.
Tusen tack för min award!!!!
Den gläder mig verkligen!
Kram Pernilla

faster atta sa...

Åååå, så spännande det ska bli att se vad du gör med tyget!

Sussie sa...

Härliga fynd på ikeatrippen, plädarna är verkligen bra å ha och bra att ge bort. Jag gillar din läshörna med den rosa fåtöljen, mysigt. Ha d gott, kram.

Mita`s hjørne sa...

Ja i slikt vær er det jo ikke annet å gjøre enn å muntre seg opp litt med en tur til Stoff & Stil og IKEA...
Kjøre feil i Drammen er det flere som har gjort...he,he... sist sommer skulle vi til sentrumen les... jeg ville på Stoff&Stil... havna i Mjøndalen vi, etter en lang tunelltur...he,he... da ville ikke gubben snu... Men vi er jo nedover noen ganger i året så en dag må vi da klare å finne den butikken...
Flotte ting du har fått tak i... de fleecepleddene er helt supre, jeg har også sydd masse dukkeklær av disse og brukt de som bakstykke på lappetepper...

Ha en koselig kveld...

Silkeline sa...

Huffda.....litt av en tur! Bra du kom hjem med fangst da:).... Flotte ting, jeg likte så godt den sorte leselampa. Skikkelig fin. Stoff og Stil ja, der skulle jeg også været snart. De har så mye fint, og så er de billige også, og det liker vi jo:)

Mia sa...

Vi skulle også vært ute og kjørt igår, men da jeg så været, sa jeg bare nei, vi bli hjemme. Og det gjorde vi (en deilig innedag med god mat, avslapping og "Änglagåd" på DVD; hade så behov for noe sommerlig å vakkert å se på...hihiii). Fine ting du har fått kjøpt deg, og godt var nå det, slik at kjøreturen var verdt det, tross alt.

Anne sa...

Så flott.
Fine ting du har kjøpt også.


....og alle var enige om at de hadde hatt en fin tur :-)

Fin uke ønskes deg.

silje-sin sa...

God kveld Anita! Har du hatt en fin dag? Jeg har dessverre ikke rukket å svare på mailen,prøver igjen i morgen:) Ligger hilsen til deg på bloggen min:)

Anonym sa...

Nei, men der var det jo en Vestfold bloggdame jeg ikke hadde truffet på før ! Alltid hyggelig å treffe damer fra samme fylke her inne ! Flott blogg du har, og jeg er helt enig med deg - den avkjørselen til Stoff og Stil er nesten UMULIG å oppdage ! Jeg har også mått snu mang en gang fordi jeg har kjørt feil. Men avkjørselen til IKEA derimot kan jeg kjøre i blinde om det skulle være..... Rart det der i grunnen....hi, hi ! Ønsker deg en flott uke ;o)

Monica Therese sa...

Gratulerer så mye med awarden =) Det var kjempekoselig å lese,men så fortjener du den også da =) Ha en strålende uke!!

Garden Angel sa...

Hei Anita!
Hørtes ut som dere hadde hatt en real shoppingtur ja!
Jeg skal snart ta meg en tur på stoff og stil selv jeg. Bor ikke så veldig langt unna, så det blir ikke langt å kjøre..
Hadde de fått inn mye nytt vårstoff nå da?
Er litt i vårmodus om dagen:)
Lykke til med liftgardinene!
Vi får vel kanskje en titt når du er ferdig?
Klem fra meg;)

Emmeline sa...

Jeg må jo bare få takke deg Anita for at jeg kom på din You make my day liste, vil sende den i retur.. PÅ grunn av deg har jeg nå fått troen på at også jeg kan hekle--og dermed har jeg nå ni lapper og en arm som er helt av hehehe, av ukjent grunn! Skjønner ikke hvorfor jeg har fått vondt i den ene armen, det er ikke høyrearmen engang??Jaja det kommer seg nok!!
Litt av en historie om turen, det var vel omtrent en sånn tur der man satte livet som innsats på holkeføret for å få litt nytt liv til heimen, men du har jo virkelig gjort noen røverkjøp, blir kjekt å se hvordan resultatet blir tilslutt!
Jeg har også kjøpt meg et pax skap til et av ungene sine rom. Jeg lurte på om jeg skulle rydde opp på et av rommene slik at jeg får tatt noen bilder der, du vet jeg pynter og gjør det SÅ fint...Men så roter de bare som gale med en gang og da hjelper det ikke uansett hvilke tekstiler man bruker:) Ha en fin uke takk igjen for hekleinspirasjonen:)

[morgrethe] sa...

Hallo Anita.... det var litt av en helgatur. Vi har tenkt oss til Oslo en tur på lørdag... da blir det nok en svipp innom IKEA. Fine ting du har kjøpt. Du får vise skapet på syrommet, det har vært gøy¨å se.

Fru Grön sa...

vilka bra köp du har gjort. gillar tygerna. visst är det härligt att shoppa.
nä vi har inget vatten mära, det är åkrar. som "oscar" sa i sin kommentar så har vi faktiskt en stor väg bara en åker bort. det är det enda negativa med läget. en sjö hade lugnt varit att föredra!
ha det så bra!
linda

silje-sin sa...

Har sendt deg en mail;)

My little footprints sa...

Hei min venn ;)
Selv om det er mitt i natta så måtte jeg jo innom deg da vettu. Jeg har holdt på å bli sprø her jeg har sittet med blogging i kveld. Jeg har lagt ut et nytt innlegg, og jeg har forsøkt å finne ut hvordan jeg skal gjøre så jeg får forstørret bilder når innlegget er lagt ut. Jeg tror jeg la ut minst 10 test-innlegg før jeg fikk det til *ler* Men NÅ kan jeg det da! ENDELIG!!!

Hvordan har helgen vært?
Skjønner du har hatt skikkelig dårlig vær da! ;) Men tross det så fikk du jo kjøpt deg utrolig masse fint! Skulle ønske vi hadde hatt Ikea rett rundt hjørnet, men dessverre så har vi ikke det da. Herfra er det over to timer enten den ene eller den andre veien. Når vi drar dit, pleier vi som regel å dra til Göteborg, da får vi litt på kursen også da vettu ;)

Det har vært full fart her hele helgen. Om lørdag var jeg og hjalp min vennine med barnebursdag i 4 timer og etter det smurte jeg snitter og hjalp,søstra mi med forberedelser til barnedåp til klokka var ett om natta. Og om søndag så var det jo barnedåp hele dagen. Var ikke hjemme før tolv. Så med andre ord har ikke helga vært så rolig da. Men jeg har kosa meg masse og gjort det jeg er mest glad i, være sammen med familie og venner ;)

Ønsker deg en fin uke! Må du kose deg masse!
Stor klem fra Beth

Anonym sa...

For en innholdsrik og koselig dag du har hatt. Jeg vil også på Ikea!!!!! Men vi hadde en koselig dag på hundeklubben med dine svigerforeldre:)
Ha en toppers dag i dag også:)

Unknown sa...

Lycka till med alla dina fina inköp!! =) Många kramar Malin

Aina sa...

Hei igjen Anita:0)

Går helt greit å sy på natten, er mer zombie tidlig på dagen jeg hehe..en gang nattevakt alltid nattevakt;-p
Ha en fin onsdag!

Klem fra Aina.

Verkstedet sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Ann-Catrin sa...

Tänk på Ikea hittar man alltid något.
vilka fina fynd du har hittat.
Jag gillar din läshörna väldogt väldigt mycket... så rofyllt!
kramar a-c

My little footprints sa...

Hei Anita!
Tusen takk for lang og koselig kommentar hos meg. Jeg hadde så mye å si tilbake jeg, så jeg tenkte det var like greit å sende deg en mail, så da gjorde jeg det! Sendte til den mailen som du Sendte fra om Tildaen ;)
Ønsker deg en fortsatt fin dag!
klemmer fra Beth

Lene sa...

Neste gang svinger du innom meg på veien og får en kopp kaffe ;) Bor ikke så langt unna Stoff of Stil :)

Men kanskje fikk den kaffekoppen hos min sønn istedet? Han er førstekokk på kafeen der, hihi :)

Masse fint hadde dere iallefall fått med dere :)

Ha en finfin kveld :)