onsdag 31. oktober 2007

Helte status

Igår kom mannen hjem med denne buketten!
Og anledningen var ganske spesiell syns jeg. Det har seg nemlig sånn at han har syklet Birkebeienerrittet de siste årene. Løpet går i august og påmeldingen er på høsten året før. I går var altså den store påmeldings dagen, og dagen er stor eller stunden, for det er en stund. I fjor ble 8500 plasser fylt iløpet av en halv time! I år var han på møte i det påmeldingen åpnet og da måtte jo mor trå til. Jeg ble iherdig instruert kvelden før, og fikk ettertrykkelig beskjed om å være på nett kl 0900, ikke 0910 eller no! Og som det underdanige hustru jeg er så gjorde jeg som jeg fikk beskjed om og fikk meldt han på... Syns det gikk greit jeg. Men når jeg hørte på nyhetene senere på dagen, ble jeg utrolig stolt av meg selv! I år var nemlig 8500 fylt i løpet av 90 sekunder!!!! Og min mann er da altså en av dem takket være MEG. Nå sitter han i takknemlighetsgjeld til meg leeeenge *ler*. Og det skal jeg prøve og utnytte til det fulle!!

Når jeg først er i blomster modus har jeg lyst tiil å vise fram en bukett til! Dette er brudebuketten min;Den ble i juli -98 tørket og rammet inn. Nå henger den på veggen på soverommet. Den henger sånn at den ikke får noe sol på seg og jeg syns den har holdt seg kjempefint og er nesten finere nå enn da jeg brukte den!

14 kommentarer:

Gunhild sa...

Ikke verst jobb at du klarte å få meldt han på. Ja han har virkelig grunn til å være fornøyd med deg :) Jeg hørte også dette med rekordpåmeldingen på radio.

Hilsen fra landet sa...

OJ! Du må ha vært superrask på tastaturet!! Merkelig at nettet ikke brøt sammen når så mange skulle samme ærende samtidig! Snill og flink du da... og en mann som setter pris på det - det var bra.
Ha en fin dag! Her i huset er det fridag... og det innebærer endel vask av klær og hus - og en stooor tekopp ved pc'en. Klem

Elisabeth sa...

Wow, det er jenta si som kan hanskes med ivrige påmeldere på nett. Ingen må jo spøke med en dreven husmor når det kommer tilå være rastkt ute ;)
Grattis både med påmelding og ikke minst vakre blomster (som var vel fortjent)
Utrolig vakker brudebukett også, også så gøy at du har rammet den inn. Utrolig fint minne.

faster atta sa...

Vilka vackra rosor!!!! Och den nya tildan är undebar hon med, ska bli spännande att se dina gonattisar.

kram

Emmeline sa...

Jeg skjønner ikke at jeg ikke hadde kommentert ditt fine syrom?
Merkelig..Jeg er sikker på at jeg gjorde det, fordi det var så fint med hvite møbler ( men så elsker jeg jo hvitt!) Gratulerer med å ha klart å melde kjekkasen på dette greiene. Jeg har en kollega som IKKE klarte det og hun står visst på venteliste sammen med 10.000 andre hehehe... SÅ da fortjente du jammen santen blomster. Bra at han kjenner sin besøkelsestid;0)

Vangen sa...

Bra du var så rask! Fortjent en bukett da ja;) Visste ikke at det var sånn rift om å være med. Trodde det var plass til alle jeg. Der ser du hva jeg vet..
Så koselig at du har brudebuketten din da. Jeg hadde ikke mulighet til å bevare min så jeg la den på graven til farmor(skal visstnok bringe lykke) men dro tilbake og tok med pærlene som var på. Tenkt at vesla kanskje vil bruke de når hun en gang skal gifte seg. Tok vare på kjolen og, men den er det vel heller tvilsomt at hun vil bruk;) jeg har den etter farmor, som også mamma brukte,men selv om det er artig å ha ville jeg ikke brukt den. Ikke at jeg hadde kommet inn i den heller da..var tynn når jeg gifta meg men hadde ikke tjangs..skulle ha den og min på sånn utstillingskropp eller hva det nå heter,men fikk den ikke på,kjolen var for smal. Utrolig hvor tynne folk var før i tiden!.
Ha en fin kveld i høstmørket!:)

elin1976 sa...

Så koselig at du har tatt vate på buketten. Å for en snill mann. Godt han fikk plass på birken. Her er det sesilåmi som gjelder. Ha en fin dag:O)

My little footprints sa...

Hei
Ja det har du helt rett i, nå står han i evig takknemlighetgjeld til deg, så en bukett med blomster var nok på sin plass siden du var så flink :)
Heldig er du, som får blomster av mann din! Ingen ting er mer romantisk enn det!
Jeg synes det var en fin ide å ta vare på brudebuketten, det skal jeg legge på minnet til den dagen jeg står brud. Og siden jeg har vært forlovet i 7,5 år så blir det vel kanskje ikke så lenge til hehe..
Med hilsen fra meg

Unknown sa...

Grattis! Vilken tur att du finns!
Kramar Malin

HildeS/Frøken Fryd sa...

Godt jobba med påmeldinga til mannen!!!!

Anne sa...

Ikke rart du kvalifiserte til en blomsterbukett....

Men hvorfor i all verden har de en begrensning for hvor mange det er som kan melde seg på ?? eller hva med at de arrangerte 2 helger på rad ?? Uforståelig i grunn...

vel, god helg ønskes deg i alle fall.

Albertines verden sa...

Er bare innom for å ønske deg en flott helg!

Fru Grön sa...

hej!

jag tar 295:- för mina gonattisar. funkar jättebra och säljer utan prutning.
ha en bra helg.
linda

Monica Therese sa...

Oioioi,så flott bukett du hadde fått da =)