lørdag 5. januar 2008

Badet vårt

Etter den overveldende responsen på det forrige innlegget mitt, er jeg litt i sjokk og har fått en liten sperre på hva jeg skal blogge. Men jeg kan jo ikke la det innlegget ligge øverst for alltid så i dag har jeg tatt noen bilder fra badet vårt. Badet pusset vi opp for over 7 år siden. Jeg var den gang fast bestemt på at jeg ville ha panel på deler av badet, og det fikk jeg, men alle fagfolk var sterkt i mot det. For at det i det hele tatt skulle være aktuellt måtte vi i allefall male not og fjær på hvert ett bord... Vi la de ut i kjelleren og så malte vi. En kjempe jobb. I våtsonen, badekar/dusj,har vi fliser. Det jeg vel egentlig vil fram til er at hvis noen idag ønsker panel på bad så er det mye enklere!! Rart hvordan ting forandrer seg..
Her ser dere tøyposene som jeg sydde for en liten tid tilbake, de inneholder nå strikker og spenner. Før disse kom opp, var detaljene på badet i rødt og orange, og jeg syns vi har fått ett roligere bad med de "nye" fargene.


På lillejulaften sydde jeg en kappe til vinduet, skal sy ett eller annet å ha hengende i vinduet også, har bare ikke helt bestemt meg for hva ennå.

Her er do kroken, og en liten bit av servant skapet.

På veggen over do henger 1-års bildene av mine største gull, skal få opp minste gullet også, men jeg må bare få kjøpt ramme til henne først.

Jeg er fortsatt kjempe fornøyd med hvordan det ser ut der inne og det er jo ikke så verst etter over 7 år *ler*!

Igår kom vi hjem hit etter juleferie. Utrolig godt å komme hjem, selv om vi har hatt det veldig bra! Det er virkelig noe i uttrykket " borte bra, men hjemme best". Vi reiste nordfra igår tidlig morgen. Og landet bla. i Rørvik. Den landingen er absolutt det verste jeg har vært med på!!! Jeg var så redd at fy!!! Flyet humpet og spratt oppe i lufta. Ungene syns det var kjempegøy, mens jeg gråt av redsel! Visste ikke at jeg kunne bli så redd jeg *uææææ*!! Heldigvis så gikk de andre landingene helt greit.

Nå har vi akkurat spist reker, og skal kose oss videre i snøværet. Det er veldig godt vær ute og være inne i!!! Tusen takk for alle de hyggelige kommentarene i forrige innlegget, helt sprøtt. Også er det såå moro at det virker som jeg har inspirert mange av dere til å prøve dere på heklekunsten. Gleder meg til å se resultater!!

35 kommentarer:

Anne-Berit sa...

Stakkars jenta mi som fikk så ekkel flyopplevelse og ble så redd.Håper det ikke skremte deg fra å ta den turen vi snakket om.Badet ditt er det ingen ting å si på nei,kjempefint.Det blåser her,for å si det mildt,Titti blir tatt avgårde når hun er ute,helt villt.Ha det gått og hils:o)

Anne-Berit sa...

Himmel,for en måte å skrive *godt* på i den sammenhengen.Jeg gjentar:ha det GODT.Hilsen svigermor.

silje-sin sa...

Hei Anita! Så koselig det var på badet deres:) Tenker det er godt å være hjemme igjen etter ferien. jeg blir mer og mer hjemmekjær har jeg oppdaget.. Så koselig at du fikk så mye respons på det forrige innlegget ditt! Det betyr jo at mange er innom bloggen din! Jeg blir like glad hver gang jeg får en kommentar jeg,er litt barnslig sånn.. Men vi hadde vel ikke blogget uten disse kommentarene så:) Håper du får en super lørdagskveld! Vi skal spille spill med noen venner,mens det er snøstorm ute! Herlig:) Klem fra silje

Hilsen fra landet sa...

Godt å være kommet hjem igjen da!

Er anne-berit svigermoren din altså!?!? Nå først skjønte jeg det. Hun virker jo super-trivelig!

Jeg ville gjerne kunnet hekle... tror du må kurse meg! ;-)

Helene sa...

Så fint badet ditt er. Panel er jo i skuddet som aldri før, så du har nok vært forut din tid her he,he.
Posene du har på veggen var virkelig flotte. Så dem akkurat i boken "Tildas hage" som jeg fikk til jul og likte dem ikke mindre nå som jeg så dem på veggen din. Får se om det blir noen av dem etterhvert. Skal først prøve meg på en hage Tilda.
Ha en fin helg! Her snør og blåser vi nesten bort

Pernille sa...

Så koseligt bad! Lunt og godt:)
Ingen timg å klage på der nei!!!!
Så flott for deg at du er kommet deg etter flyturen. Ha en fortsatt trivelig helg:)

Elisabeth sa...

Åee..så koselig bad da. Jeg liker så godt malt trepanel, blir noe lunt med et slikt materiale som underlag :)

Garden Angel sa...

Hei Anita!
Så koselige "tøykurver" du har laget til badet ditt. Søte bilder av eldstejenta di også!
Så flink du er med de heklelappene.
Og etter at jeg så de FLOTTE lappene datteren din på 8 år hadde laget, fikk jeg tro på at jeg også kan klare det..smiler:)
Men SÅ flink til å være 8 år da!!!
Datteren min har drevet med et julebroderi fra hun var 5 år...men det går treigt. Ikke fordi hun ikke klarer det, men fordi hun broderer 2 rader og så glemmer hun det bort til neste år...!
For julebroderi kan man bare drive med sånn rett før jul skjønner du vel;)
Forresten godt at dere kom dere hele hjem igjen fra juleferie da!!!
Uff, sånnt er skikkelig ekkelt!
Kjente meg veldig igjen i deg!!!
Ungene får ikke lov til å snakke med meg når vi tar av på rullebanen..!
Da sitter jeg stiv som en pinne og holder meg fast i setet foran!!!
Jeg må nesten le når jeg tenker på det:)
Nå må du ha en fortsatt fin helg!
Vi blogges! Klem:)

Grip dagen sa...

Ja, det hekleinnlegget ditt "tok helt av"... Mens så var det jo himla fine lapper du hadde hekla også!
Bildene fra badet var også fine. Kjekt å se hvordan med-bloggere har det hjemme! Det er inspirasjon å hente alle veier, vet du.
Ha det fortsatt fint i snøværet.
Marit

Garden Angel sa...

Beklager misforståelsen ang. bildene. Trodde du skrev eldste gullet mitt...litt lesefeil midt i natten...hi hi.
Men de likner jo veldig også da..he he...
Utenom at hun har hårpynt på toppen;)
Ha en fin søndag!
Klem fra meg:)

Sussie sa...

God fortsättning på nya året. Vilket jättemysigt badrum. Ha en fin dag kram

Gry sa...

Jeg liker så godt malt panel, så jeg falt virkelig for badet ditt! Det er tidlöst og dessuten lett å forandre med maling hvis du blir lei. Visst er det rart med håndtverk; de nye anbefalningene som gjelder baderom (i alle fall her i Sverige) er at man IKKE skal bruke gipsplater! Når vi pussa opp badet i vårt gamle hus var det et påbud-- så det kan bli...

Lider med deg når det gjelder flyturen. Jeg er ikke spesielt begeistra for å fly, så det er min store skrekk å havne i en sånn situation :-( Godt å höre att du har rista det av deg :-)

Ha det så bra, og jeg kommer gjerne tilbake!

Klem Gry

Ingrid sa...

Badet ser fint ut! Og det teppet ditt i forige innlegg var jo bare nydelig! Har lyst til å lage et slikt jeg også.. :)
God søndag!

My little footprints sa...

Hei min venn! ;)
Så morsomt å se i fra badet ditt, synes det alltid er morsomt å se hvordan andre har det hjemme, kanskje jeg til og med kan hente ut noen idèer om hvordan jeg vil ha det selv? ;) Badet ditt så veldig koselig ut, med varme farger. Synes selv at det er viktig på et bad. Imponerende at dere pusset opp for 7 år siden og at dere fortsatt er fornøyd! 7 år er jo mange år, og som regel så går man vel litt lei etter så lang tid, men det sier jo bare at dere fikk det virkelig til den gangen! Håper ikke jeg gjør det selv med mitt bad:)
Så du har vært ute og flydd og fått skrekken du da? Stakkars deg! Jeg kjenner GODT til skrekken, var å flydde i fjor i februar, det er min værste flyopplevelse. Vi landet i Tromsø og det var så mye vind og snø at jeg gruet meg nesten hele flyturen fra Oslo for å lande. Jeg har ikke lyst til å fly på vinteren igjen!
Så morsomt at du fikk så god respons på forige innlegg! Da blir man liksom så veldig motivert til å fortsette!
Ha en fortsatt god dag! Jeg skal på loppemarked jeg! *bombe* ;)
Klemmer fra Beth
ps: Nå har jeg tryllet.. ;)

Whoopsi Daisy sa...

Så fint badet ditt er. Skulle ønske jeg hadde samme kreativiteten og kunne sette meg ned på lillejuleaften og sy gardiner til badet. Hmmm,trenger vel symaskin først da...
Det er jo så massse fint på alle disse bloggene, jeg blir kjempe inspirert. Det klør i fingrene. Tror jeg må spare til symaskin jeg gitt.
Lykke til med lappeteppet.
Ha et godt år:o)

faster atta sa...

Älskar ditt badrum, det blev verkligen jättefint med de nya tygerna!

Roligt att jag kan inspirera dej, du som gör så mycket fint!

Stämningsfullt sa...

Vad fint badrum du har! Vårt badrum behöver verkligen en uppryckning men det får vänta... Finns så mycket annat som måste ordnas först. Kram!

Mita`s hjørne sa...

Koselig bad dere har, og panel er jo bærre lækkert, har et ønske om panel på badet jeg også - men er nok helt på kolisjonskurs med gubben der gitt...
Kjekt med slikke poser på veggen - hmm... tror nok jeg skal sy noen slikke jeg også, til strikk og dilldall ( har langt hår og en haug med strikker)...
Huff for en flyopplevelse, hadde en slikk flytur nedover vestlandet for mange år siden, og en over alpene - men det gikk jo bra, men ikke morro når det sto på...

Ha en koselig kveld...

My little footprints sa...

Hei igjen ;)
Svinesund er det ikke, det kan jeg iallefall garantere deg helt klart! Der finner du ikke slike skatter ;) Nei du må nok andre veien, gjennom Halden og grensa over mot Ed (Kornsjø) Der finner du masse loppemarkeder! Jeg fant meg forresten en hel haug i dag! Tenkte jeg skulle legge det ut på neste innlegg;)
Lykke til med jobbingen nå da! Selv er jeg sykemeldt om dagen, jeg går jo i en 100% fast stilling i todelt turnus. Vel, egentlig har jeg vel ikke jobbet 100% en eneste måned i løpet av de 5 årene jeg har jobbet der, det er vel nærmere 120% hver eneste måned. Man blir brukt opp for alt man er verdt vettu.. Men det kjenner du kanskje godt til.
Klemmer til deg!

Timotei sa...

Koselig bad dere har og imponerende respons på forrige innlegg ja! Men det er vel ikke så rart. Heklelappene er flotte og imponerende stykke arbeid av din datter!

Christinas låvebutikk sa...

Hei og 1000 takk for kommentaren! Katter er rare dyr men denne er meget pussig! Legger seg de utrolige plasser og han er jo så stor at han aldri har plass! Men det badet ditt var kjempe fint da! Ha ei fin uke!:=)

Nostalgia sa...

Godt nytt år Anita!
jeg likte også veldig godt badet ditt;) Vi har nok litt lik smak ja:)

Klem

Emmeline sa...

Jeg må jo bare le litt av deg som fikk bloggesperre fordi du har blitt så flink til å hekle bestemorsruter. Jeg er nesten i gang...Håper du kan tipse meg om nummer på heklenål og garntype:)
Badet deres er jo bare Klassisk, utrolig at du allerede for 7 år siden visste at du ville ha dette badet, for det var jo fremdeles både fresht og flott i mine øyne. Fine poser du har laget også, fargene var friske og fine,
ønsker deg og dine en fortsatt fin søndagskveld!!!!

Marie sa...

Lekkert bad!

Nina i Paradiset sa...

Har også panel på badet til takstmannen mins store skrekk. Maler forresten alt panelet før jeg har det opp for å slippe å få glipper i malingen når det tørker mer. Blir derfor endel lag maling... ;)
Fly over Trøndelag i går... (herrefred!!) grøss! Her blåste lykter i hagen nesten bort til naboen, og gjestene trodde taket lettet!
Tror jeg må kjøpe "Tildas Hage" for de posene er bare lækre!

Fru Grön sa...

hej! vad du har jobbat med badrummet då! Fint!
JAg utmanar dig att berätta sju sanningar om dig själv!
Ha det bra!
linda

~~*Pennyshouse*~~ sa...

åååå så mysigt badrum.Vilka små gullungar *LER*.Klart de ska sitta på väggen.
Kramar i massor Pernilla

Aina sa...

Kjempelekker bad, det er fint med panel og flis i kombinasjon.
Det skulle egentlig vi ha også, men fikk flisene så billig;0)
Har ventet 5 år på nytt bad, håper vi rekker det før det er gått 7 hehe..ting tar tid her, slik er det når en pusser opp et stort hus selv. Bildene var fine og posene kjempesøte.
Håper du får masse respons på dette innlegger, slikt er så gøy.
Ha en super dag.
"Ordner slik at det blir mange kommentarer på dette innlegget"-Klem fra meg;0)

Fru Dart sa...

Ja her fikk jeg litt badeinspirasjon. Har planer om å pusse opp badet vårt i år. Når det gjelder vottene er de prioritert nå. Har nok ligget på vent alt for lenge :o) Ha en fortsatt flott hobbyuke ;-)

Lene sa...

Kjempefint på badet ditt - og nuuudelige dogull ;) Vi har et bad som skal til pers her og om ikke så altfor lenge, men har ikke helt bestet oss for om det blir panel eller fliser eller panel og fliser. Kombinasjonen frister mest - men endel gjenstår innen da.

Ha ei god natt :)

~~*Pennyshouse*~~ sa...

Hejsan igen!
Vi har ett gammalt hus från slutet av 1800 talet.Det har varit en gammal lanthandel så det finns massor att göra...
Kram Pernilla

Emmeline sa...

Ja nå har jeg satt i gang mine kollegaer for å finne frem gamle hekletriks, og i morgen er jeg i gang tenker jeg:) Hehehe. Skal bli ganske spennende å prøve noe som jeg aldri har prøvd før, hvem har lært deg å hekle da Anita?
Husk --du er nå blitt min heklementor på bloggen:)

silje-sin sa...

hei Anita! Jeg hadde heller ikke sett de pp-koppene før,før jeg fikk dem i fjor. Tror det er mokka-kopper,så de er ganske små. Men veldig søte:) Så bra at du har hatt det fint på jobb! Jeg tror så gjerne at det kan være deilig med "barnefri" en kveld,da har man mer overskudd til dem også,når man ikke er sammen HELE tida. Tror jeg da:) Skal du fortsatt jobbe mest kvelder? Jeg synes det er så deilig å ha hverdager igjen jeg,med normal døgn- og måltidsrytme. Merker at Ferdinand også fungerer bedre da. I morgen skal jeg på 6-ukers kontroll med Augusta. Hvor de 6 ukene har blitt av skjønner ikke jeg... Ha en fortsatt fin uke,vi "snakkes" vel snart igjen! Klem fra Silje

Mia sa...

Nydelig bad, du, og så fint med panel. Jeg synes at bad med fliser "rundbaut" kan bli litt vel sterile, så da vi bygget huset vårt for åtte år siden, valgte jeg fliser kun i brystnings høyde, og malte resten. Folk var skeptiske, men etter åtte år kan jeg si at badet har holdt seg like fint (vi har jo fliser rundt det hele i dusjen da...)

Så var det artig å se dine granny squares, i det forrige innlegget ditt. Du har jo kommet virkelig godt igang. Jeg har også fått heklet litt mer på mine bølger, men må nok innrømme at jeg likte å hekle granny squares bedre... Det var så artig med mindre lapper, hvor jeg kunne bytte farger etter hver liten runde. På bølgeteppet må jeg hekle hele laaaange bredden (fram og tildake...) før jeg kan bytte farge (men så slipper jeg å sy sammen lappene etterpå da, som var litt kjedelig...) Lykke til, jeg gleder meg til å se teppet ditt ferdig!

Kine sa...

Hei:) For en koselig blogg du har,mye lekkert å se på her!!Kommer nok innom flere ganger!:-)