fredag 18. januar 2008

Kommoden!

Her kommer noen bilder av min nystæsjede kommode. Den står i innergangen og var i utgangspunktet en luta furukommode som det meste annet her. For 6 år siden beiset jeg den mørke brun og nå i høst ble den hvit. Jeg har vært på jakt etter et speil lenge og har derfor ikke vist bilder av den før.. Jeg kjøpte speil om tirsdagen, det speilet som jeg hadde fra før var et egentlig ganske fint speil, men det var sort malt, hadde også tidligere vært i furu, og nå orket jeg ikke pusse det opp en gang til.


Knottene er kjøpt på Ikea. Kjøpte like knotter til skapet på syrommet. Oppå kommoden står lysestaker fra Ikea og Jysk. Faktisk veldig fine, selv om jeg tror de er laget av ett plast materiale. Glassvasen er også kjøpt på Ikea. Tidligere handlet jeg så og si alt enten på Ikea eller Black design, men nå varierer det mere, selv om jeg handler mye på Ikea ennå!!

Den lille glass skåla har dere sikkert sett før, den kommer fra mine besteforeldre, og er en gjenganger her. Og nå har den fått plass på kommoden. Har brukt den til gele, på lysfat og i helgene bruker vi den til seigdamer eller nonstop. Så i morgen skal den i ilden igjen!!

De tre rosene kjøpte jeg for 2 uker siden imorgen!!! Kjøpte 20 stk, var tilbud på langstilkede roser på Mester Grønn, de andre kastet jeg ut på tirsdag, men disse tre står såå flott ennå!! Der fikk jeg mye hygge for pengene!

Har nå fått omgangssyken, så jeg skal ikke på jobb hverken i kveld eller i morgen tidlig som planlagt, men skal heller være hjemme her og føle på frustrasjonene over alt jeg ikke orker og gjøre og skulle hatt gjort!! Jaja, ingenting å gjøre med det, orker jo og blogge da, innimellom!

God helg til dere alle sammen! Kos dere sammen med nære og kjære!!

44 kommentarer:

Anne-Berit sa...

Hallo,der har du fått tak i nytt speil ja,så fint,og kommoden ble jo knallfin.Fint pynta oppå også.Så heldig du var med de rosene,kjekt når de varer ei stund.Har fjærna innlegget og laga et nytt,ikke for at jeg tror noen ikke tålte den spøken,men man vet jo aldri.Håper dere friskner til snart,ikke noe kjekt med omgangssyke.Hils de andre,god bedring og god helg,snakkes.Klem fra svigermor:o)

Pernille sa...

Så flink du er til å pynte:) No må du bli fort frisk så du kan blogge!!!! Det andre du skulle ha gjort kan du utsette, eller sette gubben til det;)
Skjønner godt at du ville ha hatt snøen selv. Hi hi.
Ha en riktig god helg alle sammen og god bedring:)
PS: Har du ikke en bærbar som du kan ta med deg i sengen???

Huset i Hagen sa...

Kommoden din ble kjempefin :0)

faster atta sa...

Vilka fina tildor du har i förra inlägget!!! Har länge funderat på att sy en badängel, men det har liksom inte blivit av..... Din var iallafall underbar!

silje-sin sa...

God kveld:) Så utrolig fin kommoden ble,pynten og alt var jo bare PERFEKT:) Moro når rosene holder seg så lenge! Jeg kan dessverre ikke si det samme om de siste jeg kjøpte,de hang med hodet etter tre dager.. Nå er det deilig med helg. Du får slappe av med god samvittighet,det viktigste er jo at du blir frisk! jeg skriver en mail i løpet av helga,med adr og sånn. Så får du sende meg kontonr ditt:) Ha en fin fredagskveld,jeg krysser fingrene for at det blir ro i heimen her... Klem

Lena sa...

Så kjempefine bilder! Kommoden var flott, det er så gøy med maling..skal ikke mye til før ting blir som nye!
God bedring til deg, og god helg:)

My little footprints sa...

Hei igjen!
Jeg måtte jo innom siden din å snoke litt da vettu, kunne jo hende du hadde lagt ut et innlegg, og jamme hadde du ikke det! Med omgangsyken og til og med sykt barn ;) Hvordan går det med de andre da? Har de greid å holde seg friske? Må si kommoden din var fin. Det er en SKAM og da mener jeg SKAM at jeg, hm... tør nesten ikke å si det, men jeg har kanskje fortalt deg det før; Jo da Anita, jeg kasta alle furumøblene mine på fyllinga! Ja det gjorde jeg, har du hørt noe så fælt? Men det er en stund siden nå da(må jo forsvare meg litt *ler*)hadde det vært nå så hadde jeg jo selvfølgelig forsøkt å mikse og trikse litt med det! Likte knottene du hadde satt på kommoden, her i byen er det umulig å oppdrive. Jeg får snoke litt rundt. Jeg har nemlig kjøpt en kommode på Ikea, en hvit, men knottene er runde og svarte, og kunne jo tenkt meg noen andre.
Rosene var nydelige, jeg er så glad i roser, og selvfølgelig de rosa! Har de stått i 2 uker så har du jo vært veldig heldig!
Som sagt, så ønsker jeg deg aldeles strålende helg, men det vet du jo alt ;) Husk å lytte til kroppen nå da sykepleieren ;)
Klemmer fra Beth

My little footprints sa...

og forresten, hvordan ble det til med forstørringa da? hihi ;) Får du det ikke til snart så blir jeg snart OVERBEVIST om at det er min feil ;) hehe

Klarafina sa...

Det ble kjempefint! Fint pyntet oppå kommoden også. God bedring!

Gry sa...

Det er så greit med alt som kan males! Ble skikkelig fin den kommoden din,og den nye speilen passer fint der på. Jeg er selv IKEA-fan og kjöper mye der. Kompletterer med saker fra alle mulige steder, også auksjon. Det er mye praktiske lösninger som er fine på IKEA,og det er OK att forandre stil uten å grave for dypt i lommeboka :-)

Ang. kommentaren din så må jeg bare si at baksten min er min ukentlige bakst av glutenfrie frokostboller- til meg selv. De er faktisk veldig gode; det brödet som kan kjöpes er ikke noe godt, äsj...

Ha en fin helg!

Klem Gry

My little footprints sa...

Hysj, ikke så høyt da di høne ;) hehe.. Da får jeg vel snart en kjevle i hue om alle forstår hva jeg har kastet... Det er jammen godt jeg ikke sier eksakt hva... *ler og ler*

Stämningsfullt sa...

Jättefint! Ser så mysigt ut!

Verkstedet sa...

så utrolig fint det ble!
god bedring- må være noe av det værste jeg vet- omgangssyke, håper du er bedre!
god helg.

Olstad sa...

God bedring

Så vakker du hadde pyntet på komoden.

Ønsker deg en riktig god helg.

Hilsen fra landet sa...

TAKK FOR BLOGGEN DIN! MÅTTE VIDERESENDE EN AWARD TIL DEG! :-)

Mita`s hjørne sa...

Utrolig flott den kommoden ble...
Går fortsatt mye i IKEA og BD her, jeg var innom BD her en dag - og jammen har de fått inn masse flott nå - ikke bare i sort, de følger nok med litt da... venter på den nye katalogen fra de nå...

Ha fotsatt en god helg...

Emmeline sa...

Så koselig det er på gangen der hos deg og gratulerer med et nytt speil. Syns at du hadde laget et fint stilleben der på kommoden, med vakre ting som passe kjempegodt sammen! Må jo bare få ønske deg god bedring fra omgangssyken, håper du kommer deg på beina igjen ganske fort:) Ha en fin lørdagskveld ellers:)

Trines Hus og Hage sa...

Først, god bedring til deg! Kommoden din ble fin når den ble malt. Det er utrolig hvor stor forandring det blir med farger. Veldig lurt å sette på slike fine porselensknotter også. Det gjør så mye for helheten. Kjempelekkert speil du hadde fått kjøpt også. Hvor fikk du tak i det, da? (Jeg kikker også litt etter et nytt speil) Og den skåla fra besteforeldrene dine var alldeles skjønn! Skjønner godt den er gjenganger. Kos dere i kveld med godteri fra skåla (hvis du orker!)Trine

Fru Grön sa...

Oj vad fint det blev. Jättefin byrå! Snygga knoppar oxå!
Ha en skön helg!

linda

Garden Angel sa...

Hei Anita!
Uff da, så kjedelig at du har blitt syk da:(
Komoden din var kjempefin den,med all pynten og speil;)
Flotte roser! Gøy når de står så lenge!
Ønsker deg god bedring!
Trøsteklem fra meg:)

Anonym sa...

Kjempefin kommoden ble! Utrolig hva noen lag maling og litt nye knotter gjør! Lekre roser!God bedring!!

Anne sa...

Velkommen til klubben :-)

Men denne damen har nå begynnt å komme seg heldigvis. Blir litt lei av å sitte på do dagen lang.
Føler seg deilig slank da en dag eller to etterpå, til en begynner å fylle på igjen :-(

Likte de lysestakene dine så kjempegodt jeg, særlig den største, den var dritt fin...

(men skal vel ikke si dritt til deg nå... :-)

God bedring, fra en som vet hvor ille det føles.

Trines Hus og Hage sa...

Takk for tipset ang. speil! Supert! Trine

elin1976 sa...

Rekner med at du har kommet deg etter mageomveltningen du har hatt he he.
Håper dere begynner å komme dere. Her er alle oppe og går men flere i familien ligger som nooen slips. Fikk telefon i går i 21 tiden om jeg hadde paracet for babyer( det som på godt norsk heter romperaketter) Men nei ikke når vi har en 10 pring i hus. Så min svigerrinde måtte kjøre 2 mil til nærmeste apotetk
( her har de oppe til 23) Stakkars lille Asle på 5 mnd. han var skikkelig dårlig.
Gleder meg til å hjertet og hva skjære greier til tøy??? Jeg vet det finnes papirkutter for det eier jeg men kan du forklare litt mer om denne duppeditten.
Husk denne dama sitter og måler tøy med en tomme stokk(som som snekkerene bruker ha ha ha) Så ikke forvent deg at jeg kan slike ting. he he

Lene sa...

Men i all verden.... er det såå lenge siden jeg var innom deg..?+ Har hverken fått med meg badedama di, eller julebrødet, jo. Hehe.. Har vært full fart her, med barnebarnet på besøk helt til i dag. Litt stusslig nå når hun har dratt :(

Men jeg koser meg med mannen, deilig musikk - og litt blogging.

Og kommoden ble virkelig nydelig. Såå harmoniske bilder. Jeg har en sånn glasskål, jeg og - men den er masseproduksjon og finnes på de fleste blogger. Denne din er bare sååå skjønn :)

Gleder meg til Jønsonligaen tropper opp. Skal diske opp med litt av hvert, jeg. Hehe - og så kan jeg jo høre med min sønn om han ikke fikser noen kjøttboller ;)

Ha en finfin kveld :)

Anonym sa...

Skulle gjerne komme i kontakt med deg.Ønsker å bestille noen Tildaer. Mail adr..?

Sussie sa...

Jättefin kommod och jag tycker att den lilla glasskålen är så vacker. Du fick verkligen njuta länge av dina rosor, kul när det blir så. Ha en jättefin söndag, hoppas att du mår bättre nu, kram.

Monica Therese sa...

God bedring til deg Anita!! Den skålen var riktig så nydelig,jeg også er svak for de "oldemor" skålene =)

Pernille sa...

Det ligger en utfordring til deg på bloggen min:) Tar du den? Ha en fin søndagskveld:)

Ann-Catrin sa...

jag njuter av dina vackra bilder.. allt hamoniserar så fint ihop.. Ikea har mycket snyggt till bra priser!!
kramar A-C

[morgrethe] sa...

Så fin komoden din ble Anita. Håper du har blitt frisk igjen. Sjefen var jo syk sist søndag, men heldigvis har ingen av oss andre fått det.... enda. Vi krysser fingrene. Nå har kjæresten hatt influensa, så du forstår. Jeg krysser fingre, føtter, armer .... alt som kan krysses.

Ninis74 sa...

Hallå hallå, vad mysig blogg du har... kikar gärna in igen!
=)

Anita sa...

Kjære anonyme!! Min mail adresse er joh-mat@frisurf.no. Vet jo ikke hvem du er, men kanskje jeg hører i fra deg!!

Mummimamma sa...

Hei!
La plutselig merke til at du holder til på Nøtterøy, og da må jeg bare tipse deg om et vakkert skap jeg fant på Finn i dag.
Jeg bor dessverre i Trøndelag, men hadde jeg bodd på Nøtterøy, skulle jeg slått kloa i det skapet :)
Ligger på bloggen min, hvis du er intressert :)

~~*Pennyshouse*~~ sa...

Men vilka rara saker du köpt på IKEA.Jag skulle rest dit i helgen men min äldste son blev sjuk så det får bli till helgen.Har bara 40 min resväg så det går fort...hihi...
den lilla glasskålen är ju bara sååå söt.
Kram Pernilla

Anne-Berit sa...

Hei,nå har jeg hatt over tusen b esøkende på bloggen min.Klem fra meg:o)

~~*Pennyshouse*~~ sa...

ååå jösses fråga mig inte om dom..jag slet i flera timmar för att komma på hur jag skulle göra.min make undrade vad jag höll på med jag var helt vansinnig...hihihi...
5 luftmaskor slut till en ring med en smygmaska.8 fastmaskor i nästa varv.
Varv 3.1 fm, 2 fm i nästa varvet ut.varv 4.1 fm i varje fm
varv 5 2 fm, 2fm i nästa varvet ut
varv 6 3 fm. 2 fm i nästa varvet ut
varv 7-11 fm i varje fm
sen minskade jag likadant...så vips så blev den rund...
jätt svårt att förklara.
Kram Pernilla

h.espe sa...

Ja, her var det mye fint å se, kommoden ble kjempelekker!
Linker deg - og håper det er greit..?.

Stikker innom deg senere :)

~~*Pennyshouse*~~ sa...

Varsågod.Bakelserna gör du ungerfär samma...fast du ökar fler varv...svårt att förklara...men du får prova dig fram..hihi...
Om du undrar över något så får du bara fråga.
KLEM

Lene sa...

Svipptur innom for å se om rosene står - jepp - i skjønneste orden :)

Og så vil jeg ønske deg en spuerfin dag - og ei god uke :)

Grip dagen sa...

Kommoden ble jo riktig fin, den!
Det gjør seg med litt maling. En får liksom et helt nytt møbel.
Litt pirk er det jo, men det er verd det!
Jeg tror ikke jeg trenger gjøre noe med alle loppene mine. De hvitmalte platene var litt slitt, men det skal de jo være!

Jeg blir overrasket om du får tak i de nye Tilda dukkene. Her i distriktet sier de nemlig at de ikke har kommet til lageret enda!
Jeg har bestillt country dama, men må vente tålmodig til den kommer i posten...

Ha ei fin uke og god bedring!
Marit

Emmeline sa...

Tudelu igjen Anita, vet alt om det med at bloggen stjeler litt for masse tid ( supersukk) men så blir vi jo litt hektet også...
Nei de blomstrete putene er fra en gammel kolleksjon på IKEA, de hadde dette rosemønsteret både på sengetepper og puter og gardiner. Det var knallfint men de hadde det bare en sesong. Jeg kjøpte restene av stoffet da det gikk ut, og har derfor MENGDER med rosemønsterstoff som jeg har tenkt å bruke til noe fint en vakker dag:)
Jaja, da venter hus og heim og middag og hverdagslige sysler på meg som vanlig! Du må ha en fin dag og en fin uke du også:)

Silkeline sa...

Så nydelig det ble på kommoden din Anita! Så vakkert med speil, sølv og glass, og ikke minst roser da....de er flotte! Den lille pressglasskålen
fra besteforeldrene dine har jeg maken til, og jeg er såååå glad i den! Jeg har en liten samlig pressglass som jeg har funnet rundt om på loppemarkeder, og jeg bruker de til stadighet:)
Håper du er bedre av omgangssyken....det er noe herk! Jeg får bare si god bedring og ha en fin uke:)

Lovise sa...

Hei. Så mye fint du viser. Den badetildaen skulle jeg gjerne ha hatt på badet mitt. Må få tak i mønster til en sånn....
Skjønner at du også er en av oss mange spl på bloggene. Ønsker deg ei god vakt.