torsdag 13. mars 2008

Påskeplaner

Det var vel ikke helt den store påskenøtten at mitt "hemmelige" prosjekt skulle bli et sjal?! Fant et slikt i en garn butikk når vi var på jule ferie, men i andre farger. Har nå heklet det til Amalie, og hun er kjempefornøyd med resultatet!

Det er utrolig lett å hekle og går forholdsvis fort! Mange ting man kan hekle av disse blomstene!


I helgen kjøpte jeg meg nye eggeglass og en skål fra Greengate. Rett i nærheten her har vi en nydelig interiør butikk som fører Green gate. Betjeningen er kjempe koselige og de har en rekke leverandører som jeg har så sansen for! Frisk bris heter butikken og om sommeren har de også butikk på Hvasser, rett ved der hvor den virkelige Tilda mammaen bor!Nå nærmer det seg påske med stormskritt, og jeg har store planer om laaange frokoster og dagsturer i området her! Hagen roper også om litt vårrengjøring så vi får se hva vi rekker... Har planer om noen venne middager også, så jeg tror ikke vi kommer til å kjede oss! Ha en koselig torsdag!

35 kommentarer:

silje-sin sa...

Så fint sjalet ble! Vet ikke helt om jeg tror på at det er så enkelt men:) Synes hekling ser kjempevanskelig ut jeg! Flott var det ihvertfall:) Håper dere får en fin påske,synes planene dine hørtes koselige og avslappende ut ihvertfall:) klem fra silje.

Anne-Berit sa...

Hallo vænnen,så fint sjal du har heklet,snuppa ble nok glad for det,med så flotte farger.Jeg er helt sylta,har influensa,så det er bare såvidt jeg er på føttene,bare småstunder av gangen,blir helt svett av ingenting.Håper det gir seg snart,har ikke tid til å være syk,har masse vi har tenkt å gjøre,for gubben har fri fra i morgen og ti dager framover,så vi tenkte oss både hit og dit.Ha det kos og hils de andre,klem fra svigermor:o)

mette sa...

Så flott sjal!! Du har vel ikke oppskrift vel...?

borghild sa...

Det ble et kjempefint sjal, da hadde jeg rett i mine antagelser;-) Tenker snuppa ble fornøyd også, det er jo så fint på...
Jeg gleder meg også til påske, kjøpte med hjem noen avskårne påskeliljer fra nærbutikken i dag, i tillegg til at jeg har noen i potte fra før. Esken med påskepynt ble også funnet fram, men det var ikke så mye akkurat, må nok kanskje til byen en tur i morgen..:-)
Green Gate har sååå mye fint, men jeg har faktisk ingen kopper eller noe sånt fra de, bare sengeteppe og puter til storebror, pluss noen kjøkkenhåndklær (som jeg har klippet istykker og sydd andre ting av). Skjønner ikke helt hvorfor, for jeg har vært tilhenger siden jeg så produktene første gang. Kanskje fordi jeg aldri kan bestemme meg for farger eller mønster, vil jo helst ha alt...:-) Kos deg i finværet, klem B:-)

Marte sa...

Så flott det sjalet ble!! Er det lett sier du;) Jeg har skikkelig lyst å lære å hekle:) Kanskje det skal være påskeprosjektet mitt også... hm.. ;)

Nydelige ting fra greengate du har handlet!! Det er greengate-dilla ute å går nå;)

Det blir fjerde semester jeg har så mange eksamener, så begynner å bli vant til det... Men det er slitsomt!!

Jeg gleder meg så veldig til kaninen min:) Også er jeg veldig spent på hva slags stoff du har valgt til kjole;) (men du ikke si noe;)
Jeg vet ikke hva slags prosedyre du har med betaling, du får sende meg en mail:)
Hadde vært knall om han kom i hus til påske, men som sagt tidligere så skjønner jeg at du har mye å gjøre! :)

God kveld videre!
Stor klem fra meg

Hulda sa...

Så flott sjal! Og GreenGate er jo toppen da. :) Har fire slike kopper, de er herlige. :)

Marte sa...

Jeg skrev han, men jeg mente å skrive hun.... hi hi

Hilsen fra landet sa...

Så herlig det ble! Jeg har kjøpt ulike sjal og ponchoer i butikker for det er så stas for jentene, men det må være ekstra stas at mamman har laget det da. Kunne ønske jeg fikk det til! Nå skal jeg kikke mer på soveromsbildene dine :-)

Veronica sa...

For et stilig sjal, du er flink til mye forskjellig du :)
Laaaange påskefrokoster høres godt ut, og vennemiddager er alltid koselig!
Gleder meg til påske jeg nå, og til at det kommer to kaniner i posten ;)
Klem...

Mummimamma sa...

Så fint et sjal, du er flink til å hekle!
For noen nydelige ting du har kjøpt det, skulle gjerne snust en runde i den butikken.
Ha en fortsatt fin kveld, og en riktig avslappenden og fin påske!

Ingrid sa...

Hei! Sjalet ble fint, og borddekkinga var kjempekoselig! :) Det er så fint å kombinere Green Gate-ting. God påske til deg!

Frøken Englefjes sa...

Brownie-muffinsene er laget 2 ganger allerede! Kjempe gode, første gang tror jeg samboeren min spiste 12 og jeg 4, så du kan si at de var populære ja!

De rosa påskeeggende har jeg kjøpt på fretex 5 kr stk! Fantastisk...og så hyggelig at du trodde jeg hadde malt dem, holder på med egg-englene, legger ut bilder når de er klare:)

Vi får besøk av svigers og samboers mormor, alle kommer til Bergen fra Stavanger på lørdag for å feire min samboers bursdag. Det blir koslig, men jeg driver og stæsjer leiligheten...dvs jeg rydder og vasker så det er fint til de kommer.

God helg til deg også!

elin1976 sa...

Skulle nesten trodd det var min påskeferie du beskrev, Anita.
Jeg må ta meg en tur nedover for å kjøpe meg slike eggeglass jeg også. Disse var supre.
ynes prikker er så flott når om våren og om sommeren for den saks skyld.
Grenngate er et must.
Her krysser jeg fingre for at det blir slik vær at vi kan sitte ute på terrassen under pledd i sola og drikke Balyes og kaffe. he he
Har ikke hatt for mye sol i det siste som nå må vel værgudene gi oss noe snart. Uansett så ønsker jeg deg en hyggelig fredag. Masse vårklemmer fra Elin:O)

~~*Pennyshouse*~~ sa...

Så fin sjalen blev!!

vilka äggkoppar! skulle passa perfekt till min servis.

~~*Ha en underbar helg*~~
KRAM PERNILLA

[morgrethe] sa...

Ja det tenkte jeg. Har sett et lignende sjal i en eller annen brosjyre. Drops kanskje. Stilig er det iallefall. Hmmm.... det har vært deilig i alpacka-garn..... får skrive det på listen min;o) Den listen begynner å bli utrolig lang nå. Vi har ikke planlagt hva vi skal i påsken enda... men deres påske hørtes da deilig ut. Nå har jeg vasket litt her... så nå skal jeg på loftet og hente påske-kassen min. Det har jeg forøvrig skrevet i mange kommentarer nå.... så nå mååååå jeg løsrive meg fra dataen og få gjort det.

God påske Anita.

Pst: GreenGate *smask*

Berit T sa...

Det vat et slilig sjal og friske fine farger.
Den dåpskjolen var virkelig flott, kjekt å få noen ideer, for jeg skal sy til mitt barnebarn som er ventende i slutten av april.

Ønsker deg en fin påske!!!

faster atta sa...

Visst är greengate fantastiskt! jag skulle vilja ha allt här hemma! Framförallt så älskar jag deras textilier, så fina!

Emmeline sa...

Så koselig med hilsen fra deg; og så kommer jeg innom her og får massevis av inspirasjon. Det sjalet var jo bare knallfint syns jeg:) Jeg får vel tro deg når du sier at det er enkelt å hekle?? Det ser ikke så enkelt ut...men kanskje det virkelig er enkelt??

Du vet jo at jeg elsker Greengate tingene dine:) Her i huset er eggeglassene blitt grønne og blå: Jeg tenkte at jeg skulle ha dem på hytten etterhvert og der skal alt gå i hvitt og blått, men det spørs hvor lenge jeg klarer å holde meg til den planen. Jeg er på en måte en sånn jatakk begge deler type, så det tar ikke lang tid før jeg har kjøpt rødt og hvitt istedet. Det er i grunnen ganske håpløst å være så lite tro mot en stil...
Den butikken høres deilig ut; men jeg har aldri vært på Hvasser. Det høres forøvrig ut som et deilig sted det også faktisk! Håper påskefrokost og påskedager blir deilig for deg og dine:) Kos deg masse hele ferien!

Ann-Cathrin sa...

Kjempefint sjal, og fine eggeglass:)

Karna sa...

Så nydelig sjalet ble, kjempe fine farger.

Veldig flotte ting fra Green Gate også!

Ha en fin av avslappende påske!

Aina sa...

Sjalet var kjempefint, artig at det er laget av blomster. Jeg har mye igjen før bestemorrutene mine er ferdige men kunne ikke la være å bestille meg en heklebok, kanskje det blir sjal på meg en gang også;0)
Eggeglassene er supersøte, tror vi er mange som har forelsket oss i Green Gate produktene.

Håper du får en kjempekoselig påskeferie.

Klem fra meg.

Mrs.J sa...

Nyyyydelig sjal!! Er det lett hekle slike? var skikkelig flott!

♥ H@rmoni ♥ sa...

Så flott heklesjal!
:O)
Har planer om å lære meg å hekle, det hadde vært gøy å få til noe sånt som dette skjønne sjalet!
:O)

Penelene sa...

Dette sjalet har jeg sett i flere varianter, men ditt var virkelig skjønt! Så flotte farger.
God påske - håper du får alle de kange frokostene du ønsker deg (og litt tid til hagearbeid).

Stämningsfullt sa...

Hej!
Vilken fin sjal du har gjort! Vad duktig du är :)
Åh har du köpt Greengate! Som du såg på min blogg så vill jag ju så gärna börja samla på det jag med! Den vita koppen med röda och rosa blommor på är ju bara sååå fin! Jag tror att det är den serien jag vill börja samla på :)
Ha en trevlig sndag.
Kram!

Mummimamma sa...

Hei hei!
Titter innom for å ønske deg en riktig GOD PÅSKE!
Påskeklem fra meg

ChatrinesLiving sa...

Nydelig sjal du har heklet!
Fine farger også, ikke rart hun ble fornøyd!:)
Green Gate har mye fint ja, tror jeg skal fornye litt innholdet i skapene mine til våren;)
Her skal påsken nytes hjemme, etterat influensaen har dratt av gårde...
Ikke har vi det beste været heller, men jeg har fyllt huset med blomster, så da er det jo slett ikke så værst likevell;)
Ønsker deg en kjempefin påske!
Klem fra chatrine:)

Mrs.J sa...

takk for "oppskrift". Det må jeg sannelig prøve :)

Ingrid sa...

Hei Anita! Stikker innom igjen jeg.. vil bare ønske deg ei riktig god påske, fra min påskepyntede stue. Sitter her og koser meg nå.. alt er klart til å nye late dager! Håper du også får det koselig i påska! Klem fra meg

Aalerud Stall sa...

Hei :-)

Sjalet ble kjempefint! Skulle virkelig ønske jeg kunne laget noe sånt, men jeg bør nok holde meg til baking og andre sysler istedet...
Skålen og eggeglasset er helt i min stil, nostalgisk :-)
God påske!

Hilsen Britt :-)

silje-sin sa...

God kveld Anita! Har dere det bra? Planen var å sende deg en mail i kveld,men tror dessverre ikke jeg rekker.. Vi reiser på fjellt i morgen,og nå pakker vi for både store og små:) Jeg skriver heller en mail når vi er tilbake! Ha noen flotte dager til vi "snakkes" igjen! Mange klemmer fra silje.

My little footprints sa...

Hei min venn ;)
Sjalet var nydelig, og det er så herlig å høre når du sier det var kjempelett og lage. Ja nå skal jeg fortelle deg en liten ting, og det er at nå tror jeg jammen at jeg begynner kanskje å forstå disse rutene mine ;) Men jeg skal ikke si det for høyt enda da, jeg skal legge det ut på bloggen min om jeg får det til, både den og topplua *ler*
I dag har vært en herlig dag, jeg har vært på loppis og funnet meg masse nytt, og sola har bare skint så fantastisk nydelig her i dag! Vi har sittet på verandaen, og vi har også tent bål og grilla pølser! Helt nydelig! Men nå i kveld, når jeg kikket ut av døra, fikk jeg meg et STORT skjokk! For hva i alle dager er det jeg ser??? Joda Anita, Bilen min er nedsnødd!! Nedsnødd!! Det er jo virkelig til å grine av!! Og jeg som trodde at jeg ikke skulle se et eneste snøfnugg til! Jaja, så feil kan man ta! Får virkelig håpe at det forsvinner like fort som det dukket opp, det krysser jeg iallefall fingrene mine for!!
Håper alt står bra til med deg? Du skal vel kose deg litt i påsken også vel? Jeg skal jobbe noe, men ikke mye! Jeg tar det fortsatt pent og hører på gode råd ;)
Ellers så koser jeg meg med huset, og pludrer litt. Nå har Roy slått ribbeinet sitt, så i morra blir det nok røntgen, så jeg steller litt med han om dagen også ;)
Ønsker deg iallefall en herlig påske med massevis av kos og glede!
Store klemmer fra Meg

Lille Trille sa...

Det hekle-sjalet ble kjempefint, og fargene var nydelige :-)
Greengate tingene du hadde kjøpt var også flotte, liker så godt de prikkete tingene de har.
Ønsker deg en riktig god påske.
Klem Lille Trille

Millas hem sa...

Så gott det ser ut!
Frukosten är dagens bästa mål tycker jag! Och det fina porslinet blir man glad av!
Kram Camilla

Anonym sa...

For et nydelig sjal. Er det mulig å få oppskriften?
På forhånd takk :)
Vennlig hilsen
Christina
www.karlsen.org